Jebate, ovo je previše! :smile17:
Printable View
Jebate, ovo je previše! :smile17:
Diablo, kad malo ostariš će te proć to ludilo desetogodišnjaka jer ćeš shvatit da moraš počet od stoleta a do tad nas nemoj terorizizat slikama na kojima si " ti "!
Svi bimo mi voljeli imat nešto kao Enzo,Mclaren f1 pa možda čak i diabla ali sve ovisi o lotu i bingu!
diablo ti si stvarno bolesna osoba!
Savjetujem ti da ozbiljno počneš razmišljat o lječenju!
Molim cijenjenog LAW-a da izbriše ove postove od diabla!
Svi ćemo ti bit zahvalni!
Unaprijed HVALA! :)
Dok ne prekrši neko pravilo ne brišem. Osim ako stvarno ne pretjera...
Hebem ti :smile12: :smile12: :smile12: :smile12: :smile12:
Kada sam se ja primenovao? :smile10: :smile10:
Eto dokaza Calibri da radi mjenjanje nadimka... :smile17: :smile17:
Evo sada je sve opet na mjestu
Da probamo onda lagana promijena nickca...<br><hr>
Oplaaa, bomba! Pa to radi! Ali nema veze. Već kad sam uložio kilu i pola truda u otvaranje novog maila i accounta onda ću i startat od nule.<br><hr>
LAW, čini mi se da je crklo brojanje postova. Ili ih broji pa ne napiše ispravno ispod avatara. Jesi primjetio?
Nije mi jasno, ali zna se dogoditi. To su neke adminove kemije... No, cisto sumnjam da je sasvim. Proraditi će.
..IDEEEEŠ...logirah se i ja.....
..e jesam zaosto :smile07:
Onda sretno sretno...
Onda sretno sretno...
<font face="Impact" size="+1" color="green">Još samo da skužim ubacivanje slike i...ja sam kralj svemira :)) :)) :)) </font><br><hr>
I to ces.
Inace i ja znam ali nijesam znao.
Sliku je pljuga ubacit, samo mora biti veličine 65 x 50 pixela. :smile19:
e baš ti hvala Nippone..još da si rek'o kako sad bi i ja znao da je pljuga, a ovako znaš samo ti.. :smile13:
OK, odeš na profil; promjena profila; slika: browse, otvara ti se prozorčić, opet browse, odabereš neku sličku, ponavljam da slika mora biti 65 x 50, e i onda klikni na izabranu sliku koja ti se pojavi na mjastu gdje prije toga nije bilo slike. I mora šljakati. :smile14:
lawa :smile06: :smile06: :smile06:
Evo još malo slika da smirite srce i duh
[IMG]http://aspirine100.tripod.com/10.jpg[/IMG]
[IMG]http://aspirine100.tripod.com/11.jpg[/IMG]
[IMG]http://aspirine100.tripod.com/12.jpg[/IMG]
Zadovoljni!!??
Jel ti vraže ne kužiš da s tripoda slike NE šljkaju?
e baš mu nisi morao reći!! :smile06:
Bilo je ok, od calibre, naravno ništa!!!
bila je jedna od 280 konja koja je čak i pobijedila u finalu Hondu NSX (klasa do 3000ccm)!!!
Jugo je bio prokleto brz, sve ih je napro!!!
Najzanimljivija je bila klasa do 2000 ccm, gdje je pobijedu odnio tip s S2000 !!!
... a u ostalom, moći ćeš sve to pročitati u novinama, siguran sam da će sve bit pune izvještaja !!
a možeš i na www.402streetrace.com, tam imaš i startnu listu!!!
E, da ! još nekaj je bilo Lamborghini Diablo Vs. Mercedes 600SL, mervedes je uvjerljivo pobijedio... ...bio je prokleto brz!!! Tip u Diablu se izvlačio da su mu lamele otišle heheh
Samo mi nije jasno kako je BMW M3 uspio poderat mercedes SL 55 AMG s 500 konja i to dobrano.Ni ja ne bih vjerovao da nisam vidio svojim očima..al eto Narcis Mujkić ili ne zna vozit ili taj M3 nije serijski! Al dobro ajd recimo da je tako....i sad:finalna utrka-BMW M3 protiv mercedesa SL 600 Brabus s 550 konja(neki kažu i više). Start: BMW uvjerljivo pere mercedesa za nekih 30 metara!!! A fora je što je taj isti mercedes podero Lamborghinija Diablo utrku prije...što znači da je M3 startniji i od SL-a 55 AMG i od SL-a 600 Brabus i od Lamborghinija koji ima 4 sekunde do 100 km/h a SL 55 AMG 4,5 s!!! Eto to se dogodilo i sad stvarno ne znam jel sam ja lud il ćorav!!
M3 nije bio serijski. A ti "ice" kasniš sa izvještajem tjedan dana. Kaj si bio u vakuumu ovaj tjedan?
:)) :)) :))
ili obavještajna služba kasni ili djeluje kontraobavještajna!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>
:))
"mervedes je uvjerljivo pobijedio..." :)) :)) :))
Ajd neka je! :smile06: :smile06: :smile06:
... ljudi moji da vi vidite vozni park od obitelji Gudeljević, bilo bi vam jasno zašto je pobijedio sa M3 (koji ziher nije serijski)...a bi i sa Porscheom da nije s×××× getribu...
>... ljudi moji da vi vidite vozni park od obitelji Gudeljević, bilo bi vam jasno zašto je pobijedio sa M3 (koji ziher nije serijski)...a bi i sa Porscheom da nije s×××× getribu...
Da, da, znam njegovog bratica, i svi u obitelji imaju strase pile.
Po čemu nije serijski? Čip?
Diablo, OD××××! :smile09:
Ak sam dobro skužil, tip unutra ima motor od BMW-a M5. :o <br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
400ks?!
...ma ko zna šta sve nema unutra... kada financije nisu problem zbilja su sve mogućnosti otvorene.... blago njemu... :smile13:
m3 od gudeljevića je potpuno serijski-nema mašinu od m5
ona kockica m3(žuta) ima mašinu od m5 stara linija 3.8 =340ks
tajna pobjede m3-a leži u tome što je gudeljević iskusan vozač koji je vozio utrke i pravovremenom startu (imam sliku gdje se vidi da je m3 već 10m ispred mujkića-stvarno nejma pojma vozit sl-ženina kola Zg-1509 IM
a onaj sl bi ga ziher dobio samo da je isto pravovrmeno startao jer ima 7.3 v12 motor sa 420kw ili 583 ks
zaključak: koliko god auto imao više konja izgubit će od iskusnijeg vozača koji zna vozit i startat
p.s. gudeljević je sa svojom 911 već u ned ili pon sretno krstario vg-kim cestama