-
Pocket, svaka čast na odgovoru.
Ali sad će bit bar 10 replika. Kao, TDI je prvi izmislio Fiat, Abarth je bolji od GTI-ja, Golf ima polukrutu osovinu iza :smile17: (od ovoga mi je posebno slabo), napred nema dvostruka ramena,
Punto 1,2 ima najbrži motor u klasi, odlično vuče, kvalitetan je, od prijateljevog poznanika na Polu mu škripe brisači, zamislite vi tu nekvalitetu itd,itd...
Alfa ima više konja po litri, ljepša je itd,itd. ××××ni začarani krug. Tako da se ne isplati ni prepucavat. Svatko zna svoje i gotovo. A koliko je tko objektivan to se vidi. : <br><hr><font color="red">GTI</font>
-
A ovo za brisace ti je dobro :))
Ma tko je vidio mjenjati metlice, odmah se novi auto kupi :))
-
-
Šta je ovo? Nikoga od zg. ekipe na forumu (osim pocketa). Nije vrag da ste svi utekli na gay pride... :smile12: :)) <br><hr><font color="red">GTI</font>
-
Evo, vratih se sa gay-pridea... :)) Pocket, totalno te podržavan. ×××ך ga, kad je nas malo koji podržavamo VW, a Alfista i kvazi Alfista po forumu ima kao gljiva poslje kiše.
-
-
Šta se ti smiješ, i ti si bija na gay-prideu :))
-
kako znaš? :smile10: :smile12: :smile18:
-
Vidim da ste se fino družili na gay prideu, t-ie je danas cili dan u kurcu jer nije stigal na pride! :))
T-ie potpuno se slažem s tobom, alfa i fiat su zakon, vw je smetje!
Još ako postolar spuši od rajka danas u f1 bu bilo super!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>
-
Pocket mislim da je toyota corolla prodavanija od golfa, mislim općenito kroz povjest svih modela golfova i corolla! To sam negdje pročitao!
Kako ti imaš problema sa alfom, ×××× ga nije ni to savršen auto, ja imam pola pa mogu slobodno pljuvat po njemu jer je to totalni šlamperaj od auta!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>
-
Ma uopće mi se ne da po 100000000-ti put...
Lepo vi vozite kvalitetne VW-a, a ja bum se vozil u lepom i usranom talijanu. A moj Golf IV koji je stao na parkingu nakon 20 000 km i nakon 3 kvara vam šalje puse.
Pola vas na forumu je preprimitivno da bi uopće znali održavat pošteni auto, zato i je VW idealan za vas jer u pičku mater, pa taj auto ide i na ulje od trafostanice. ××××no... .
<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
-
Girrari , vidim po postovima da nešto ne štima.Jel to zbog žene? :smile08:
-
Ma nije nego mi je već pun ××××× gluposti...
Ti si se jučer zaputil doma ili si danas došel?
××××no je bilo jučer. Mogu reći da se već duže vrijeme nisam taku ugodno osjećal u nekom društvu kao jučer. Svaka čast svima koji su bili, fakat ste odlični.
Tebi D-D još jednom hvala na gostoprimstvu.<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
-
Ja sam još malo ostal sa Brockom i Sonjom i malo smo pospremili i onda smo išli doma.Baš mi je drago da vam se svima sviđalo jer tam je zbilja fantastično.I vrijeme nas je poslužilo , gle kak je danas usrano.Moramo se po ljetu još koji put dogovoriti. :) :)
-
Eh, Pocket moram reagirati.
Zapravo se slažem s tobom jer ovdje se stvarno malo pretjerano pljuju auti od strane ljudi koji imaju vozački staž od par mjeseci, a o spomenutom autu znaju iz štampe ili što negdje čuju.
No tebi za informaciju, kraticu GTI nije izmislio VW niti su oni iz nje stvorili mit. GT - Grand Tourismo je bila oznaka u pedesetim-šezdesetim pa i sedamdesetim godinama, za velike i snažne aute proizvedene u Italiji i u vrijeme kada je VW izbacio jedinicu GTI, ta oznaka je već bila mit (ono I su oni dodali i znači Injection):
Lancia Aurelia B 20 GT 1957
Maserati 3500 GT 1961
Ferrari Dino 246 GT
Alfa Romeo GT Veloce 1969
itd.
Oni su samo pametno odigrali i iskoristili postoječu oznaku. Na stranu sad koliko i što je Golf 1 GTI značio za automobilsku povjest. U vrijeme gore spomenutih Talijanskih GT-a, Njemci su imali BMW i Mercedes, a VW Bubu.
-
Štima to da još ima hrpa jedinica na cesti, al ima i hrpa Unića iz istog vremena. Stvar je u jednostavnosti i jeftinoći održavanja, a ne u nekoj famoznoj kvaliteti.
Revolucionarni TDI motor je Fiatov patent iz '86. g., no umjesto da ga dalje razvijaju, oni su ga prodali Boschu koji ga je omasovio prvo u Audiu, a tek onda u VW-u.
VW nije bio sposoban nikad napraviti terenca (ako ne brojimo one iz II sv. rata za Hitlera). Sjetimo se Golfa Country koji je u najmanju ruku bio smješan (o nekvaliteti da ne govorimo).
Touareg je jeftinija kopija Porschea Cayene i jedino što je VW učinio je da je u malo promjenjenu karocu ubacio svoje motore. Ovjes, prijenos, šasija, sve što je u takvim autima važno nije njihov mozak stvorio.
Imam Uno 1.0 fire iz 1992. g. koji će skoro okrenuti 400.000 tkm. Vjeruj mi, osim potrošnog materijala i malo limarije, ništa nikad nije pipnuto. Bratov Punto iz '99.g. uz temeljito 'vađenje masti' nikad nije ni 'pisnuo', dva Dobloa sa 1.9D motorima samo rade i ni ne znam da ih imam. Uglavnom, mislim da se tu nikako ne može govoriti o poluproizvodima. Dapače.
-
Hondo, šta ti zapravo misliš o VW-u?
-
Pocket ja ne vidim ništa revolucionarno u TDI motoru. Kao ni u Golfu GTI jer auto uopće niej to što se o njemu priča kad ga u zavojima pere AlfaSUD 1.2 (tOP Gear handling test). Da ne govorim što mu radi SUD 1.7. Dakle puno veći GTI je sud iako je kvaliteta u k.. nego golf. Isto tako golf nije otkrio nikakvu toplu vodu jer taj auto nije imao ništa revolucionarno. Niti jednu maticu. Savki VW model je bio prosječan proizvod i nikad se nije se izdigao iz toga.
Jedna vožnja u savršeno očuvanom golfu 1 D sa 100 000 km mi je bila dovoljna. Auto je krama teška, ne ide, neudoban, sve drnda i škripi, pedeale neergonomse u p.m. volan težak i nedirektan, mjenjač palenta - pa što je to tu legendarno? Ljepše je voziti stole nego taj poluproizvoD. Ne vidim nikakve kvalitete pretjerane u tom autu. A i da bud ene kvalitetan onda je to jedan veliki promašaj jer to mu je jedina prednost na koju se da izvuć pošto je sve ostalo mizerno.
Za 156 čujem prvi put da je krama. Možda imaš problema sa JTD-om, ali benzinci se ne kvare. Dapače kvalitetnija je 156 nego golf 4. I MANJE SE KVARI.
-
Moja nona ima golfa i mogu pljuvat po njemu koliko god hoću. I odgovorno tvrdim da je drek jer su mu sve osobine ispod konkurencije. 5 litara na 100 km i relativno trajnost nisu dovoljne da bi auto bio kralj nečega.
-
I da prodaja nije jedino mjerilo po kojem se gleda kakav je auto.
-
Golf ima ono nešto... Kao i šta Alfa vama ima ono nešto. Ja san ima Golfa 1 i znan o čemu pričan.
-
Da ima ono nešto da ako ga pališ u garaži postoji opsanost od trenutnog gušenja. Paljenje podsjeća na paljenje dvotaknog dizelaša u barkama. Plastika drnda u intervalu od pola cm, u zavojima se ponaša kao luftmadrac na valovima.... :smile12: :smile12: :)) :)) :))
-
Kapa dolje, Hondo.
Vidi se ko se stvarno razumije u automobile i pise objektivno.
Pocket, opet ispadaš smjiešan i pokazuješ da nemaš pojma o čemu pišeš. Hvališ se lažnim podacima koje si sam izmislio. Bilo bi bolje da svoje frustracije liječih negdje drugdje, pred onima koji znaju manje od tebe. Ovako ispadaš samo jedan klinac u nizu... :smile17:
-
hondo svaka čast.
čovjek je već par puta korektno reagirao sa argumentima.
-
Golf 1 je star, je neudoban, lupa trese, ali ide. Osobno, nikad nebih za jedinicu dizel dao toliko para koliko koštaju jer za te pare možeš kupiti 10 godina mlađi auto. Ipak Golf 1 dizel ××××no drži cijenu. Prije 6 godina dobar bizel je bio oko 3500 dem, a loš oko 2500 dem. Otprilike. Pogledajte danas njihove cijene. Također vrijedi za Kadetta C linije, auto drži cijenu i to je to. Ja ga nebi, ali mnogi bi.