-
Ti si VR6 ××××ni filozof! OK, nema beda, samo mi reci koliko dugo imaš vozačku i koje si aute promjenio u svojem vlasništvu?
Dakle, da si živio s njima, održavao ih, reparirao, itd...
BTW, Alfe ipak imaju najbolji zvuk. :))
Boxer motor u Alfi zvuči kao milijun vozačkih gušteva, a i V6 je blizu. Novi Tspark su kao mlinci za kavu u usporedbi s ovim!
-
čitam i ne vjerujem .....
VR6, legenda si-LEGENDA
ovakvu zaluđenost još nisam vidio
-
hahaha...hahaha...golf ima bolji zvuk od Ferarria haha...VR6, pa koja ce ti biti sljedeca da mi je znati :)) :)) :))
-
Tako je vjerovao ti ili ne, nisam rekao od svih, ali ove koje sam do sada cuo, kako god nisam jos cuo auto sa tako dobrim zvukom. Ni oni motori neprave takav zvuk...
-
VR6 pa koja ste vi poremećena država kad su vam doljhe alfe skuplje od audija. Kakvo je to ××××××. Cijela europa nudi alfe jeftinije od audija a samo je kod vas skuplja. Osnovna 147 ovdje dođe 17500 eura. A3 osnovni je do 1000-2000 eura skuplji. A takve su cijene i u Italiji. Dakle alfe su jeftinije i ako baš hoćeš nude jače motore i više opreme od švaba kao i svaki talijan.
Ne znam otkud ti taj test, da Focus nema konkurencije u klase šta se tiče sporta.
VR6 MOLIM TE PROBAJ PROVOZAT NEKU ALFU VEĆ JEDNOM DA SE UVJERIŠ DA NJOJ NEMA PREMCA U DRŽANJU CESTE.
Pa vozio sam ja Focusa 1.6 16V i ničim nisam opčinjen. A upravo sam na držanje ceste obratio pozornost jer stalno to hvale. I u usporedbi s ASlfom nema šta tražiti.
I samo još nešto. Onaj 2.0 u Focusu sa 136 konja. MIZERIJA. Toliko će imati alfin 1.6 JTS kad dođe sad uskoro.
-
A imas i 2.0 od 170 KS, njega si zaboravio, ST 170. Ajde ti meni sad fino objasni, kako ti i po cemu ocjenjujes drzanje ceste kod auta?? A evo za Audi, iz cjenika Auto magazina 04/2002. Ovako, najeftiniji audi A3 1.6 Attraction (102 KS) kosta 26.502 KM, a najeftinija Alfa 147 1.6 105 Prog. (105 KS) kosta 30.992 KM.
(1KM je odnos kao bivsi DM, bilo je 1 KM = 1 DM). Sad koliko je to Eura racunaj sam ako ti se da.
Evo jos i Golf koliko kosta najeftiniji. Golf 1.4 16V Basic (75 KS) cijena 20.465 KM. Vidis li razliku golfa i alfe u cijeni, preko 10000 KM je skuplja najeftinija alfa. A za 5 godina ce im cijena mozda biti identicna, iako je ova bila toliko skuplja...
-
Daj malo pogledaj cijene u auto blicu i auto clubu ili auto motor und sportu, bildu, zeitungu, quattroruote. Šta god hoćeš. Cijene su malo drugačije nego kod vas u bosni. Blago vama kad vam audi dođe 25 000 dem.
-
Evo kako ocjenjujem držanje auta. Prvi fer uvjet je da gume na oba auta budu jednake kvalitet i onda gledam na to koji će auto u zavoju dulje ostati neutralan tj. ako Focus neku zavoj prolazi max. brzinom od 75 km/h i onda počinje proklizavati. Alfa taj isti zavoj prolazi sa recimo 85 km/h i tada ona počinje proklizavati. Prema tome vidljivo je da alfa postiže bolje brzine kroz zavoj.
Ali to nije sve jer kad auto počne proklizavati još se da brzine izvuć. I tada gledam kojim je autom lakše upravljati kad on počne zanositi i proklizavati. To sad nema veze s ESP-om i ASR-om. Jer te spravice uopće ne bi dopustile proklizavanje i alfa u ovom slučaju ne bi išla više od 85 jer elektronika ne da. A u pravilu spretna ruka može auto brže protjerat kroz zavoj tako da on bude na samoj granici proklizavanja, a elektronika reagira iz preventivne sigurnosti dosta prije.
No dobro. Htio sam reć da onda gledam kako se ponaša auto u kritičnim situacijama dal ga je lako kontrolirat.
Zatim također gledam kako se ponaša u kratkim oštrim i u dugim zavojima.
Naravno od svega ovoga največi uspjeh je za držanje ceste max. brzuina prolaska zavojem na granici proklizavanja. A u ovom izmišljenom primjeru pobjednik bi bila alfa. No puno više govori osjećaj koji vozač ima za upravljačem, specifičan osjećaj da se auto uopće ne da izbaciti iz putanje, a tada brzine moraju zaista bit nevjerovatne, ai kad počne proklizavati laganom korekcijom se sve vrati u normali. T o se zove dobar ovjes.
-
sta ti znace to fenomenalno drzanje golfa kad se nigdje u motorsportu nije dokazalo. bas nigdje. mozda u bosni. ili focus, pa cijelo vrijeme debelo pusi od peugeota. vr6, vidi se po tvojim postovima da si vozio jako puno auta, i da imas tolko znanja da bi nam svima mogao pricat o vr6, m3, m5, alfama, lanciama. e da sam se bar ja vozio u svim tim pilama ko ti pa da mogu malo pamet solit. Toliko mlad, ali s velikim iskustvom. Samo te pitam, dal si ikada sjedio u nekoj Alfi?
-
Pa stvar je u tome da nije.
-
Ne znam, ja gledam ovdje cijene. Sve je moguce, ovo je vjerovatno s najmanje opreme, ali zato je cijena pristupacna. Najskuplji A3 po ovom cjeniku kosta preko 43000 KM.
-
pa i da je sjedio , on bi opet tupio svoje....neznam sta se uopce trudite objasnjavati mu
-
golf ima bolji zvuk od Ferarria...jos uvijek se smijem tom bi×××× :)) :)) :)) :)) :))
-
A mozda je stvar u tome da ti vjerujes vise alfi pa smijes s njom brze??
-
Pa sta se ti javljas doktore, imas Tipa 1.4, da on nije sportski?? Zapinje mjenjac pri saltanju a?
-
Ma nije stvar u tome. Ja sam oba auta doveo do prolizavanja. I s Focusom je to prije. Alfa još ostane neutralna. Osim toga ja sam vozio tu alfu s frendom koji ju ima, a iza nas je išao taj focus isto od njegovog frenda. Alfa je puno stabilnija i pruža bolji izlazak iz zavoja kao i ulazak al se na izlasku puno bolje osjeti da bolje drži. Isvaki zavoj focus je zaostao. Poslije smo se zamijenili i ista stvar. Tako da nije do vozača.
-
Pa ti si VR6 IDIOT!!!
Sad mi je fakat pukao film. Možeš pričati za Alfu kaj hoćeš, tvrditi da je Golf sportskiji od Alfe, ali ako mi spominješ Ferrari diraš mi skoro u obitelj.
NEMOJ MI NIKADA VIŠE USPOREÐIVATI ARIJU IZ BOŽANSTVENIH ISPUHA BOLIDA SA ZNAKOM CAVALLINA RAMPANTE SA BILO KOJIM GOLFOM. AKO NISI RAZUMIO N I K A D A!!!
Moje osobno mišljenje je da nikada nisi ni prismrdio bilo kojem Ferrariju, da jesi sigurno ne bi tako nešto govorio.
Odmah isprika za ono "Idiot", ali fakat znaš isprovocirati čovjeka.
-
A ti girarri molim te lijepo nemoj!nemoj!nemoj!kako se mozes uzbudjivati oko ovoga sa ferrarijem i talijanima i ovim i onim.pusti to k vragu!!(pravi se javio)
-
E Girrari tako je, koliko god se ti tome protivio. Nisi cuo pa ne znas...
-
Vr6, Zasto ti je bitan dizajn auta, kad iz auta nevidis kako auto izgleda??
Ova izjava je nevjerojatna.
Pa najbolje da se svi vozimo u kockastim autima, ja ću naprijed zalijepit znak alfa, a ti vozi recimo okruglog, sa elipsastim kotačima i nalijepi si naprijed W, tek toliko da se razlikujemo, ma šta če nama ××××ni dizajn, ma boli nas ×××××, jesi i to pročitao u vrelim gumama ?
A zvuk, 2.0 twin spark, i nema bog zna
kakav zvuk, recimo thema je imala definitivno bolji, ali zato v6....dečko...srceparajuči, ××××na formula 1, kad ga gariš ko ja, duboko u noć... :smile07:
-
Ne izvrci Alenko, rekao sam da si sam na svijetu, da onda nebi dizajn bio bitan kao sada. A cuo sam ja i VR6 sa remusom i slicno, imaju dobar zvuk, ali nije to to.
-
Nije me bilo dva dana i na forumu su prevladavale večinom glupe teme!!!!
Stverno ste nesposobni bez mene...
Ah, da a gdje sam bila ta dva dana...
Odmarala se..
Kako je sve bilo...
Šetam ja Slavonskom avenijom u Zagrebu, kad odjednom jedan slatki motorist iz rijeke zaustavi se da me pita gdje se nalazi Ambasada SR Njemačke...
Kako je tip pio sladak i zgodan odlučila sam sjesti s njim na motor i objasniti mu gdje je...
Nakon sto sam ga dobro ispipala dok smo se vozili dogovorili smo se za kavu navečer...
I sad izašli na kavu, bla bla i završili u njegovoj sobi u Hotelu Opera...
Kad se tip počeo skidati kad su mišići počeli ispadati a tek ono najvažnija kad mu je ispao 26cetimetraš...
Mmmm bio mi je to najbolji sex ikada...
Još jednom se odkazalo da su motoristi najbolji i da imaju najveće...
Dva dana sam se odmarala od sexa...
PUSA SVIMA!!!!!!!
-
pa jel to ova nasa HF INT??
ili neki alter ego?
-
ne.to je jedna ×××××,ruzna isfrustrirana ×××××ca koja se mora hvaliti na forumu jer nema kome.a tko zna mozda je prepisala iz jednog casopisa.a vi joj ×××××× saljete puse mozda je musko a sto je jos gore mozda je i ruzna
-
a mozda si ti zgodna zenska...ili sam mozda i ja??? :smile10: :smile10: :smile10: