-
T-IE, pogledaj malo u kakvom je stanju vozni park kod nas pa onda probaj odgovoriti. Prosječna starost je 11 godina, nekih 30-tak % su Zastavini modeli... Ima daleko bržih auti od Calibre 16V, ali je Calibra ipak u gornjem domu kaj se tiče brzine. Kad se pogledaju pravi sportski auti u RH onda je riječ o jako malom postotku.
A da si ikad imao svoj auto koji potegne za 8.5s i max v od skoro 230 km/h, a sve iz samo 2 atmosferske litre obujma u autu od 4 i pol metra, onda bi znao o čemu pričam! Teško je takve stvari objasniti vlasniku Golfa dvojke GTI koji je inferioran na cesti i na zavojitoj cesti ima problema s lovljenjem ni više ni manje nego Fabije!
-
zender to sto ti pricas je tocno, ali zabravljas da je ta tvoja calibra isti ××××× sto i vectra... prednost calibre je samo izgled...
i bas da je tvoje drzanje nesto posebno i nije...
-
Pa u nekoj temi je Calibra dokazao da nema pojma sta je platforma a sta ovjes. Sta ce ti vise...
-
CZ, ma nemoj, a šta si ti imao Golfa VR6 (znam da nisi) pa da možeš tako pljuvat po njemu? A ako se ne varam VR6 ima 7.6 do sto ubrzanje. A ja sam ti lijepo rekao da me po zavojima nebiš ostavio, pa se ti smiješi koliko hoćeš.
-
ŠKOLA xy
Srajevo
EX yU
Gdin. VR6 i Rusanje ventila
(maturalni rad)
Učenik:xy
:smile06: :smile06:
-
INTCP to rusenje ventila ti nista ne sluzi, jel je to napisao neko dok jos nisam imao registrovan nick, i rekao sam da to ja nisam napisao.
-
INTCP :)) Još jedna bomba iz podruma! :))
-
Da to je famozna debela berta.
-
"... za što bolje prijanjanje vašeg mesarskog Golfa 3 TD potrebno je staviti gume širine 205 jer se time postiže bolje trenje između spoljne površine gume i druma dok je aše auto natovareno teletinom ili ostalim primjercima mesa."
Ibidem, doktorat: Ja mesar i moje svinje, 1998. ...
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
-
INTCP izgleda da te krenulo.Svaka čast! :)) :))
-
-
VR6 pa to je tvoj doktorat, zato ti je i to sjajno. :smile06:
-
T-IE, pa kaj je tebi? Pa sam si priznao da si se na jedvite jade držao Fabiji na guzici! Toliko o ležanju tvog auta i tvojim sposobnostima... :smile06:
A ubrzanje VR6-ice možeš objesiti mačku o rep. Trebaju ti 2, 3 vreće cementa u gepeku da ti prave balans preteškom motoru koju iz 2800 kubika vadi nevjerojatnih 173 konja! Eto sportskog motora u sporskom autu sa sportskim mjenjačem i sportskim ovjesom... ma nema sporta u VR6 niti ga je ikada bilo!
-
aj zender ti si pricao da si bjezao austrijskoj policiji pa zivis... :))
a ti intcp odi vise ××××t , evo da ne moras trazit:
[IMG]http://elektron.et.tudelft.nl/~××××/alfa75leftrear.jpg[/IMG]
a i za zenera imamo nesto:
[IMG]http://www4.kinghost.com/hardcore/catalogue/trans5/tc_tp_g001_019.jpg[/IMG]
-
Calibra je nije uspjeo drzati ni jednu krivinu, pobjegla mu prije krivine, pa je sad ljut i bjesan na tebe.
A VR6 bez vreca ubrzava za 7.8 do 100 km/h, Syncro (4x4) za 7.5 s do 100 km/h (po nekim testovima 6.7 do 100 km/h). A ti s Opelom, nemas sta pricati o VW-ovom mjenjacu, on je daleko ispred. Pa i onaj covjek iz Opela je izjavio da ce Opel za 5 godina proizvoditi automobile kvalitetne kao VW. Calibrine gluposti se opet zasnivaju samo na njegovim rijecima, steta ovdje ima mnogo "talenata" koji ga podrzavaju u tome. Ali mislim da su mnogo relevantniji tvornicki podaci.
-
Pa šta se čudiš? Pa Fabia ima suvremenije koncepciran ovjes nego moj GTI. I radilo se o Fabiji 1.4 16v a to je sasvim druga priča od Fabije MPI. I kako ti unaprijed možeš donosit neke zaključke o mom autu i mojim sposobnostima kad se nikad nisi sa mnom vozio. Meni se još nikad, ali nikad nije desilo da mi prokliže zadnji kraj a bogami s autom divljam skoro svaki dan.
-
T-IE nije ti se desilo da ti proklize zadnji kraj?? Ti si vozac kao i Calibra...
-
Ma ustvari je par puta, ali ništa strašno. On ne može proklizat, koliko god da pretjerivao, auto je zabijen, a zadnji kotači imaju nagib. Ma mislim ne može, može ali onda te škarama vade iz auta.
-
Ak se fabije nemres rijesit onda mi te je cist zao.Bez obzira kaj je 16v.Ja ljetos kad sam se vracao sa mora,odro sve zivo i mrtvo,uzmi u obzir da sam tad imao vozacku tocno tri mjeseca i da je auto bio merc e-220 diesel sa 98ks i ubrzanjem na nivou pande 750.A decki se nisu tak lose ni vozili u prosjeku 80 90kmh a bilo je i dobrih pila ispred mene,cak su me u lici na ravnom prali,ali od Slunja do Karlovca,sam ih doslovno sve poklo.Tolko o vozacik sposobnostima
Nije decki da se hvalim ali moram i ja malo vodu na svoj mlin.
Oprez! Ko poslije nove bude isao u tirol na skijanje,ak vas opere crveni punto 55 (AJBART),onda znate ko je za volanom :))
-
Daj ne budi cezy smiješan. Pa mogu se i ja hvalit da relaciju Crikvenica-Novi V. prođem za 4 min, i šta s tim?
Koda je problem brijat aute koji voze 80-90, da se netko išao utrkivat s tobom vjerovatno biš popušio. A ja sam se s tom fabijom utrkivao i na kraju sam ju oprao bez greške. Nego to Calibra Zender izvuče iz konteksta pa ispada da sam popušio protiv Fabije.
-
Nisu htjeli placati kazne...
Ja vozim obicno po ogranicenju kad sam prvi, ili 10-ak km/h vise, ono kao tolerancija, dok ne nelati neko da me prestigne (zrtva) i onda se za××××m za njim.
-
-
Lancia Delta Integrale ponovo dolazi, ali tek 2006-e godine...
-
Slusajte, ja se bavim automobilizmom i ja bih rekao da Golf 3,svi Fiati osim Stila, Lancia osim Lybre i Thesisa i stare alfe prije 7-8 godina ne valjaju nista!!! :smile10:
-
Ja sam veliki obozavatel njemackih automobila i stvarno su kvalitetni osobito Volkswagenovi automobili koji su veoma kvalitetni i izdrzlivi. Samo probajte novu E klasu ili Skodu SUPERB pa posle vozite Lancije i ove druge. Mene toljiko mi se svidjaju da sam prije godinu dana kupio Skodu Fabiju a jos 20 dana kupim Superba sa kojom cu biti zadovoljan kao sa Fabijom.
E mail: fabiasdi@yahoo.com :smile08:
-
Kupi si Skodu Fabiu RS kad izadje, ako bude sa 4x4... :)
-
Daj Bosanci ××××× vam materina marš s ovih svetih stranica sa tim njemačkim govnima.............
-
Nisi ni za "pastete"... :))
-
GOLF JE SOLIDAN AUTO. IMAO SAM 1993. GOLF1 1.6 GTI, NEKA TALIJANSKA DORADA SA CIRKA 140KS.IŠAO JE U STARTU BOLJE OD 5GTT,FIAT UNA TIE.,205GTI...UBRZANJE OKO 7SEC. MAX OKO 210KMH.I TO GOLF JEDINICA!
-
Pa serijski Golf 1 GTI 1.8 sa 112 KS ide 8.3 do 100 km/h, ako je taj imao 140 KS...
-
golf 1 gti 1,6 ima 110ks,0-100kmh 9sec,max brzina 182kmh ili gti 1,8 ima 112ks,0-100kmh 9,2sec,max brzina 183kmh.Ovaj 1,8 ima 860kg a 1,6 780kg.
-
:URL=http://www.hf-integrale.co.uk:Lancia Delta Integrale:/URL: dobra stranica, ima svasta, user manual, testovi, filmici, slike...
[IMG]http://www.hf-integrale.co.uk/images/lsedici.jpg[/IMG]
-
Mobil GTT-a si dobio tim golfom jedino ako je frajer vozio baku na trznicu i nije htio da je izda staro ,bolesno srce.Ta dva auta nisu za usporedbu golf je kvalitetan obiteljski auto,ali sa sportom nema veze(osobito manji motori).VR6 stranica je strasna tuning lance prekrasan moji komplimenti sto se tice ukusa zelim si takav autic
-
Glavno da Opel ima veze sa sportom. A šta se kvalitete tiče tu gleda VW-u u leđa i to debelo.<br><hr><font color="red">GTI</font>
-
Stranica je odlicna, jedna od najboljih. Imao sam jos jedno 2-3 dobre o Delti Integrale, ali nazalost izgubio linkice...
T-IE kakve veze ima Opel ovdje?! Prica da je Golf kvalitetan a manje sportski od Lancie Integrale, uzmes li G2 i Deltu to stvarno i jeste tako.
-
Kakva crna Lancia? Čitaj malo bolje. Golf 1 gti 140ks vs GTT. I automatski hipotetska pretpostavka da golf sa sportom nema veze. <br><hr><font color="red">GTI</font>
-
Da, ali opet nema veze sa Opelom. Opel je ispod VW-a, po kvaliteti itd...
GTT je mozda samo jurilica, ali "normalan" automobil...
-
Ma zastava je najbolja!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="green">JAGUAR COSWORTH F1</font>
-
Jest, al samo oni modeli bez ABS-a... :))
-
×××× ABS die hard! :)) <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="green">JAGUAR COSWORTH F1</font>