vr6: nisam se zabunio, znam da wrx ima 218, a sti 265 ks, ali postoje dvije verzije sti i to sti wrx i sti nešto, ista snaga, dakle 265 ks, ali je ova sti nešto skuplja 8000 eura, pogledaj u cjeniku novog auto kluba
Printable View
vr6: nisam se zabunio, znam da wrx ima 218, a sti 265 ks, ali postoje dvije verzije sti i to sti wrx i sti nešto, ista snaga, dakle 265 ks, ali je ova sti nešto skuplja 8000 eura, pogledaj u cjeniku novog auto kluba
Koji opel, model sportsko nesto ili?? Najbolje ti je da probas auto prije kupovine fino, i skontas sta je ok a sta ne, sta ti treba. Mislim da su opet njemci bolji sto se kvalitete tice. Trenutno imam Lanciu, kasnije namjeravam si uzeti kakvog BMW-a, ili golfa 3, ili uzeo bi terenca, ali ovi koji mi se svidjaju, su mi preskupi za sada... :)
Sad sam gledao, druga je Prodrive. To je tunerska tvrka koja radi subarue, kao AMG mercedes, i slicno... Ta Impreza je slicnija onoj sa rally, ima svjetla ona kao na rally i slicno. A ovaj VR6-24 s tobom se slazem, i ja gledam nesto Golf GTI 16V ili Peugeota 306 S16. Pa vidjet cu kako ce ispasti.
da, da imaš pravo sjetio sam se, čitao sam nešto o toj imprezi sti prodrive
me
Jesi skužio poruku za logiranje? Jel ok?
Impreza STI dodje kao konkurencija Mitsubishi Lanceru Evo...
calibra: da, da probao sam, funkcionira dobro, hvala ti
vr6: ja bih ipak radije imprezu, sad samo čekam priliku da me jedan lik provoza u evo 6, ali nikako da ga uhvatim
Ma ja ću te provozit!
u hf integrale? žemo
Ma nisam ja nijedan vozio. Ja bi Imprezu kao sto sam vec rekao na jedno dan, da vidim kakav je to stvarno auto. Vidio sam novu WRX i bas mi se svidjela uzivo. Evo 6 mi se svidja, dok 7 i nije bas extra, bar ne po slikama, ljepsi mi je 6. Ja cekam Audi A3 novi da izadje, da vidim kakav ce on biti, cuo sam da ce biti i A3 Allroad to ce biti super auto.
A3 allroad, pravi mali drekač za u gorice. Pa da ga niti najveća graba ne zaustavi! A kad pijan vlasnik izleti, tu je 4x4 da ga vadi iz govana! :))
Cekam da vidim to, samo da lijepo izgleda, a ostalo ce biti vrhunsko, kao i ostalo kod audija.
Pogotovo prednje poluosovine i bosch pumpe. Ma super.
Ma Audi je prvi po kvaliteti, cak ne znam ni jesu li japanci puno ispred, i jesu li uopste ispred. Pogledaj zadovoljstvo kupaca anketa, Audi prvi. I nisam nijednog vlasnika audia cuo da se zali na auto, znaci da je dobar stvarno. Sad to sto si ti nasao, ne znam, al pogledaj onda Alfu 156, bio je negdje test, ima gresaka, nevaljaju prednje osovine, i slicno. Ja mislim da je to bas pisalo u auto klubu, al nisam siguran, neka nasa novina jest. Isto nova 147, seriski vec nevalja, skripe i udaraju amortizeri dok se nezagriju, pa to nije imao ni Golf 1 taj problem, a novi auto, ovog doba pa mu se to desava. Kada Alfa pocne praviti aute kvalitetne kao Skoda, onda se javi.
e nemoj srat da je audi bez greske ,ima ih mali milion,samo ti to neznas,to se suti, a ono sta izađe u javnost je nista,i ja upravo imam problema s jednim audiem i to velikih,od 5 cilindara dva su ostecana(provjereno kod majstora,sta je cinit nego rastavit motor),jedva pali,po zimi nikako,itd... da ne nabrajam
ma nijeeeee to takoooo cuore...pa to ti je VR6 citao u autoblicu !! :smile08:
da da,oces da ti prodam toga audia de se rijesim svih ×××××× koja sam dozivio s njim
"Kada Alfa pocne praviti aute kvalitetne kao Skoda, onda se javi."
E, pa VR6 to ti zaista nije trebalo. Već sam se ponadao da si se malčice opametio, ali očito sam bio u krivu. Pa nemoj mi molim te uspoređivati "njezinu presvjetlost" sa istočnoeuropskim autom za široke mase. Ta(kva) usporedba ti zaista nema smisla.
Nijedna Alfa me nikad nije ostavila na cesti (ili blo koga poznatog). To što nekaj malo škripi uopće me ne brine sve dok daje osjećaj koji ni Audi, a komoli Škoda nikada neće moči. Takve greškice nisu skupe i jedino mogu nekoga živcirati, ali u globalu Alfe su itekako pouzdani auti!
E pa Girrari, onaj odmah nesto uzeo protiv kvalitete pricati, a svi znamo, kako stoje stvari. Al neces nikad protiv njega reci, jel je on za Alfu. I ti znas da je Audi kvalitetniji od Alfe, a i Skoda mozda. Najveci problem vama alfistima je u tome sto neznate biti realni, sve hvalite Alfu preko svega, iako ona nije takva. Kad bi stvari naucili realno gledati, onda bi se moglo i normalno raspravljati s vama...
Pazi, postoje dvije razine kvalitete. Generalna kvaliteta (pouzdanost) i kvaliteta završne obrade. Naravno da je Audi u završnoj obradi daleko ispred Alfe i to mi je sasvim jasno. No u kategoriji pouzdanosti uopće ne zaostaje!
I nemoj mi molim te više uspoređivati Škodu i Alfu jer mi se srce steže samo dok to čitam. Ti auti nemaju ništa zajedničkog. Škodu možeš uspoređivati s FIAT-om, ali s Alfom NIKAKO!!!
:smile09: :smile09: :smile09:
Pa Skoda nije tako losa, ona ima finu istoriju. Stari Superb je bio kazu iznad mercedesovih vozila te klase u to doba, ona ima sportsku istoriju dobru i slicno. Sad su bili malo od 80-90 slabiji dok ih VW nije preuzeo. Gledaj novi Superb, super auto, i Octavija je isto ok. Sad o kvaliteti, mislim da ono nisi upravu, da je audi u obadva pogleda ispred Alfe. I sto se zavrsne obrade tice, a i sto se tice kvarova, pa alfa je meni najpoznatija bas po kvarovima, a audi mi je upravo u obrnutom kontestu.
E sorry kaj prekidam interesantnu debatu, ali u subotu sam vidio novog Superba u Novom Zagrebu, crnog... opet se moram vratiti na ono... pa koji je ××××× tom VW? Auto izgleda 100 puta bolje od jednog Passata, iz kojeg god kuta gledaš... auto je fakat moćan na cesti... krom, ogromne felge... mrcina... E sad ako bude jeftiniji od Passata, onda zbilja samo konj može uzet VW
VR6 na alfi 156 nikad , ali baš nikad ne odlaze poluosovine. Gdje si ti to čitao. Možda si čitao u auto blicu, al za 164, onu razjebanu. A u auto blicu je bio test polovne alfe 156 i takvih grešaka nije bilo. A poslije toga bio je golf 4 i prošao je puno lošije od nje. Dal ti vr6 shvaćaš da koliko audi ulaže u kvalitetnu plastiku u unutrašnjosti toliko alfa ulaže u tehničke komponente auta (motor, ovjes, mjenjač). I te komponente rijetko kad odlaze. U tom pogledu audi joj nije ni do koljena. Alfa 164 je imala problem sa prednjim poluosovinama, ali ne kao audi. I ako je otišla poluosovina na 164, to je bilo na autu od 10 godina, a ne od 3 kao na audiu. Pa jesi ti normalan????????
A amortizeri od 147 uopće nit ne lupkaju nit ne škripe. Vozio sam ju i na hladnio i na toplo. I ta tvoja ×××××× postaju besmislena. To šta si ti čitao u auto magazinu možeš si zabit u dupe. To su testni auti koje se ne paze. Šta ti misliš kako je netko prije vozio alfu od 150 ks. Penzionerski?
Osim toga i ako škripe amortizeri za to nije kriva alfa već monroe ili boge. Capish??
SUPERB je super!!!!!!!!!
Pa nisam siguran jesu li poluosovine, ali nesto tako jeste. Ne znam gdje sam procitao, bio je test polovne Alfe 156, i pisalo je to medju greskama, i to onim opcim, koje su greske auta. Ovo za 147 sto sad ti pises, to ti nevjerujem, to jest greska cim pisu u novinama, a znam da vi sve to odmah opovrgnete i tacne stvari, kao sto ste rekli i meni za Lanciu kad sam rekao da skripi, da to nije tacno i slicno, a meni se to jos i danas desava. Dakle do vas je. Sto se Audia tice, kvaliteta ukupna se gleda, audi ima ok motore, pogledaj test A4 na 100000 ili 200000 km, ima male problema sa centralnim i podizacima, ostalo je sve ok, skoro kao novo. Gledaj zalbe ljudi koji imaju te aute, pa prema tom svjedoci. A sto se SuperB-a tice, i on je meni lijep isto, nisam siguran jel mi od Passata ljepsi, ali lijep jest. Ali nece biti s pogonom na sva 4, pa ce ga tu passat pojesti. Citao sam nedavno, pise cak 30% audia ide s Quattro pogonom, neko je prije pitao kome to treba, pa eto vam odgovor, a 30% na nekih 700000 vozila godisnje nije mal broj.