ma nema veze
Printable View
ma nema veze
ok pobrkala nešt a ti šta ima kod tebe
nista posebno,mislim na tebe
na mene misliš :smile16:
vise ne
ok šta me zezaš
nezezam te
ok a šta ima kod tebe šta slušaš koju muziku ;)
to je moj problem
hodi u govna bog
hvala,bok
pitam te lipo a ti to je tvoja stvar šta pa onda nisi mi se triba javit bože pomozi imam se ja skim dopisivati
odspavaj malo
koji ti je bog pitala sam onu za broj rekla je ni slučaju šta ču ja pitala me koliko ti go imaš ja neznam eto
ma nema veze,netrba mi broj
ok. di ti je ona belma što si reko da je voliš
moj problem
OK KAKO GOD HOČEŠ MENE NEMOŽEŠ PROVOCIRAT NIKAKO TI SI MI SE JAVI PAZI NISAM JESI VIDI DA SAM SE DOPISIVALA SA BOSANCOM JEDNIM TI SI MI SE ONDA JAVI NEŽELIM SE NA TAKAV NAĆIN DOPISIVAT STOBOM JA SA ONIM BOSANCOM BILA NA KAVI JA SE TOM SVIÐAM A STOBOM SE NE ŽELIM DOPISIVAT NA TAKAV NACIN
pozdrav zauvjek
I TEBI POZDRAV ZAUVIJEK ČAO
vec mi falis
MENE SI NAŠO ZAFRKAVAT
pusica
EJ ZGODNA KOJI JE OVO KRETEN A TAKO JE MENI JEDAN BI PISO I VIŠE NISAM HTILA ODGOVARAT PA JE PREKINI I ON PISAT TAKO TI UČINI ILI NOVU TEMU NAPIŠI PA TI SE JAVIM ČAO ZGODNA
kreten ti je u gacama
ovoj zgodnoj si uništi cilu temu jadniče ej zgodna učini novu temu pa ti se javim
znam ja da je ona super,i vise od toga
zgodna,ova je u pravu,oprosti mi
ja sam rekla za tebe veki ti si obična ×××××× a ova zgodna če učinit novu temu i njoj ču se javit ne tebi kretenu jedan
neznam sta mi je danas,nemoj se ljutit,evo mozete nastavit vas dvije necu vam smetat
ljutim se ja natebe možda si nadrogiran ja se stakvima nedružim
ma nisam,samo nek zgodna oprosti,bas mi je drago da si me upozorila
MA ŠTA NEMOJ TAKO KAKAV SI BIJA PREMA MENI RECI SAD JEL TI VIDIŠ DA SI MI UNIŠTI CILU TEMU DA MORAM UČINIT NOVU
O P R O S T I
SAD MI OPRASTAŠ ZAPAMTI ZAVO NEĆU TI OPROSTIT I DA SI NAJ BOLJI NA SVITU TAKO MI NIKAD NI JEDAN DEČKO NI PISO KO ŠTO TI PIŠEŠ :smile09:
ŠTA SAM TI JA REKLA DA SE MIČEŠ kretena
Ok,nastavite vas dvije,pusica za vas
aj reci koji ti je bog učinila sam novu temu a i ovo je isto moja tema haha ali upropaštena zbog tebe
vidim novu tem
da nisi ulazi