-
Hondo, dobro kopčaš!
A ovo s pretrčavanjem ide otprilike ovak: Ljudi sa starta vide komešanje na cilju i zaustave trku. To je u praksi radio jedan murjak koji je tražio da se raščisti situacija na cilju. Onda oni sa cilja gledaju kaj je to na startu, zakaj ne idu auti, i idu na stazu, to vide ovi na startu i opet sve u krug...
××××ni Balkan...
-
Kad bi se balkan nalazio malo zapadnije, svi problemi bi bili rješeni.
-
..mislim da je ovo sa savskim nasipom ××××na ideja..jedino je malo bed što mi to nekako izgleda preusko,..ali što se tiće preglednosti i sigurnosti za gledatelje nenad××××vo, i još premjeste utrku za sredinu šestog mjeseca, pa se ljudi kad zatopli malo bućnu u jarunu i bog bogova....
..ili recimo na stadionu..ali utrka na 200 metara :))
...ajmo ljudi sa idejama...najbolji će biti nagrađeni od strane Vidi foruma sa kiflom i jogurtom. :smile06:
-
Potegao iz Osijeka, i pomalo razočaran :( ali samo organizacijom, ili sam možda previše očekivao. Ali nije mi žao truda :))).
Imalo se što viditi, posebni pozdrav ekipi s mora, napravili su krasan posao!
-
Glasam za Jarun...tamo sam za 5 min...pješke... :))
brijem da bi glavni problem na Jarunu bio rinzol...ne daj bog da netko sa 150 kresne u njega i počne se prevrtati...
inače, ja sam upao bez karte...nitko me ništa nije pitao jer sam furao ogromni Canon oko vrata i jaknu s gomilom džepova pa sam izgledao ko' fotoreporter...u tom je trenutku skuterom do checkpointa dojezdio i tip kojeg znam, a koji je u organizaciji pa bih i njega žicao da me pusti...sve u svemu, bolje da je bilo nešto nego ništa i drago mi je kaj je bilo ljudi...kada se održava na Grobniku?
-
Mala proba da vidimo dal šljaka.<br><hr>
-
Avatar radi, ali ne znam da li je moguće promijeniti nick ili se moram nanovo registrirati pod drugim imenom? Mala digresija...sorry svima.<br><hr>
-
Calibra!!! Ovo na slici nije Calibra!!!
-
Mybyte,znam da to nije Calibra. Ali eto uspio sam promijeniti i nick! Jedino molim LAW da mi kaže da li mogu stari nick samo zamijeniti za novi jer sam inače definitivno upenzionirao nick Calibra Zender i pripadajuće mu postove i nastavljam pod ovim nickom.
Još jedna digresija...sorry!
Da se vratim na temu...organizacija u banani, a tragovi sunčanice i pečenja na suncu još su nažalost tu! :smile12: <br><hr>
-
VRUĆE VRUĆE VRUĆE....××××no vruće!
Što se tiče streeta slažem se sa svima!
Što kažete na onu Mantu B 3.0 24v sa širim kotačima od samog auta? ××××na zverka! :)) <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>
-
Calibra Z što se tiče promjene nicka , to je ××××no jednostavno, klikni na profil pa na promjenu profila, kao kad si stavljao avatar i mjenjaj što te volja!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>
-
Calibra, jesi sretan kaj je Milan osvojio Ligu? Mislim... s obzirom na novi nadimak... :)) <br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
-
Ne znam zašto cvilite oko ulaznica pa tipovi su naplaćivali 15 ako ne uzmeš kartu.<br><hr><font face="Courier">Erotski roman: Zaključan u pivovari</font>
-
Katastrofa.
1. Ulazak u V.Goricu. Ako se očekuje dolazak 10-15000 ljudi, onda se zna da je to cca 4-6000 autiju koje treba negdje smjestiti (a ne kao što je vjerovatno bilo razmišljanje organizatora - nek se snađu). Žalosno je da je pola parkinga u Gorici bilo prazno, znam jer sam ja parkirao na jednom, jer mi je dopizdilo biti u koloni krečući se 2 metra u minuti. Od parkiranog auta do same staze za street race trebalo mi je 20 min pješke. A kad organizator kaže da je staza iza V. Gorice onda može reći i da se nalazi 50 metara iza, a ne kako su monogi pomislili možda kilometar ili dva.
2. Utrke - potpisujem post ''mc'' jer smo se zajedno pržili uz stazu, s tom razlikom da sam ja nešto viši od njega, pa ako je on vidio 50 metara staze ja sam vidio 60.
3. Pijača - uz onih par prskalica vode pepsi je koštao 7 kn limenka, a 20 metara dalje 10 kn limenka. Tko je tu vrtio pare samo Pepsi zna. I da oko 3 popdne više nije bilo hladnog pića.
4. Street style - (jedina donekle svjetla točka) zanima me jel mogu organizatoru dati tenisice na čišćenje od silnog katrana razlivenog uokolo. A i auti su bili pošlihtani kao na parkingu, i da si htio nešta vidjeti vidio bi ništa. Svidio mi se srebrni Punto, i narančasti VW (mislim Corrado)
Da bila su dobra i ona dva tipa na motorima kojima je očito jako dosadno u životu.
I najljepši trenutak cijelog izleta, povratak do auta. Naišli smo na dućan kupili si svaki 1,5 litru Jane, mrzle i otuširali se na klu×××× u parku. ××××ni doživljaj.
-
Eto... ja stanujem 1 km od piste i nisam otišao...ne trpim stajanje na suncu i gužvu... otišo sa malom na izlet u Maksimir...vratio se oko 15 u Goricu, sjeo u restoran koji ima pogled na glavnu ulicu i snimao aute i ekipu u koloni kako pizde... poslije oko 7 navečer sjeo kod frenda u birc, također uz glavnu cestu i gledao pile kad su se vraćale prema zagrebu i slušao dojmove od onih koji su bili...
-
Dosao sam da likujem!!!! :)))))))
Svi znate zasto :))))))))))
-
Kao što rekoše moji sudruzi u patnji (mc i Fresh)... dođoh, vidjeh, razvališe me, vratih se doma. A... najbolji dio dana je ulazak pod hladan tuš. :smile12:
-
Clio, kaj je bilo i zgodnih hostesa??? :o
Meni je ostala u sjecanju ona puklava brineta na startu koja se samo klatila i prezivala zvaku - strasno...
-
Calibra/Rossonero, jesi li ti mozda dosao s upicanjenom crvenom Xarom (VZ rege)...
-
Da i ja napišem koju glede i u svezi sa subotnjom priredbom, sada nakon sređivanja dojmova.
Čitam vaše postove i svi nešto rogobore protiv ovoga, onoga, organizatora i ne znam ni ja koga. Bio sam prošle godine na Streetraceu i znam koji su problemi bili i što je bilo obečano. Osnovni problem prošle godine je bio nedostatak sigurnosne ograde uz stazu, a to je ove godine popravljeno. Druga stvar je što smo mi ipak Hrvati i što velikoj večini usijanih glava fali pristojnosti, kulture i kućnog odgoja pa se ponašaju u stilu 'Glavno da ja vidim i da je meni dobro.'. Takvu ljudsku glupost ne može ispraviti ni jedan organizator. Nije da štitim iste, jer da su mogli bolje - jesu, al opet ne možete na jednoj takvoj priredbi očekivati komfor kao u HNK. Mene su najviše živcirali bahati kromanjonci koji su se laktovima probijali do prve linije na ogradi i onda u čudu pitali pitanja: 'A zašto idu dva po dva?', ili 'A gdje je start?' ili jedan tip objašnjava drugom '...kreću svakih 3 ili 5 minuta. Nisam baš siguran.'. Po kaj su takvi ljudi dolazili opće na Streetrace? Radit gužvu. Ili likovi koji su dovukli svoju djecu i onda žicaju uz ogradu: 'Daj pusti malog da vidi.'. Kaj to dete kuži zakaj se dvojica nateravaju po stazi? Ne kuži ništo osim kaj radi gužvu i pati se na sunčini.
-
Po meni to su glavni problemi subotnjeg happeninga, a organizatora će se uvijek kuditi jer, opet kažem, smo Hrvati i nikad sa ničim nismo zadovoljni.
Moglo je i bolje, ali ja osobno sam sretan kaj se u ovoj našoj zbunjenoj državi netko sjetio organizirati nešto takvo i mislim da im treba pružiti i malo potpore.
-
Hondo, nemoj se ljutiti, ali vjerovati da ce se masa na utrkama ponasati kao na kazalisnoj predstavi i ne prelaziti granicu neke imaginarne ograde - jednako je vjerovanju u Djeda Mraza... Ne bi to bilo nista bolje niti u drugim zemljama - mase trebaju ograde i cuvare, a toga je falilo na Streetraceu.
Razmisljao sam o mogucnostima i cini mi se da mozda ne bi bilo lose slijedece rjesenje - vece tribine na startu i na cilju, video-zidovi kod obje tribine i dobar razglas uz kvalitetno komentiranje... Ono sto je definitivno falilo na ovogodisnjem Streetrace-u je ukljucivanje gledaoca u zbivanja - stvarno mi je najgore od svega bilo to sto cesto nisam znao sto se dogadja...
-
Kolika je mogućnost da se tako nešto sljedeće godine ili na jesen održi na Grobniku? Brijem da bi bila dobra zaj... na putu do dole, recimo da se sa 2-3000 auta sletimo do Rijeke. Infrastruktura postoji, more je blizu, mrtva pečena janjetina nas čeka na putu nazad za Zagreb...
-
Nemoj kompa o janjcima dok cekam gablec - vec mi zebeludac turira... :smile12:
-
Evo i moj kratki report..
U 7 ujutro krenuo iz Osijeka i stigao oko 10 (ukljucujuci i guzvu u V.G.). Bio tam do cca 2, pol 3 i zamracio i krenio natrag u Osijek. Previse ljudi, previse sunca i previse ××××××. Ono sto sam htio, dobio sam-zvuk m3 u u blokadi :smile20: :smile20: :smile20:
M3-bog!!!!
sam sto je ovaj na street-raceu imao pojacani motor od m5 s nekih 450 ks ali svejedno meni najbolji auto!!!<br><hr>