To je i danas vrhunski auto, jedino sto nema pomocne elektronike, al ko zna, vjerovatno i njega moze brzo voziti...
Printable View
To je i danas vrhunski auto, jedino sto nema pomocne elektronike, al ko zna, vjerovatno i njega moze brzo voziti...
"Ova gore kanta je odvratna, vrijeme ju je jednostavno pregazilo, a tek u kombinaciji s ovim dodacima... Katastrofa!". Pogledaj "Calibra Zender" samo svoj car, sa onim tvojim "dodacima", koma!.
Mazda
A šta ti imaš od bilo kakve opreme, uzde, kopita? Tebe niti krila od aviona stavljena na auto ne bi izvadila iz proklete Mazdine bezličnosti!
Kod mene barem nema ralice ili nekakvih dodataka kvazi proizvođača. Potraži malo po netu kakve preprade i ako nađeš ljepšu onda stavi ovdje URL!
A dotle uživaj u bezličnim Mazdama i misli da si Boga za jaja ulovio.
Pozdrav!
Tko tu spominje Mazdu?, samo kažem da je onaj gore M3 tisuću milja daleko od tvoje Calibre!.
Calibra ne seri
M3 kockica je legendarni auto.
Čitao sam intervju s Montoyom i čovjek je rekao da mu je to jedan od najdražih auta (kupio ga je puno prije nego je bio i blizu BMW F1)
Auto je odlično izbalansiran, perfektan odaziv na gas, zadnji pogon za znalce...
Calibra da to probas voziti više se nikad nebi sjeo u opel, a ×××ך po auto jer nemaš pojma (a ×××ך ti i po ljudima na forumu i po mazdama i po svemu jer ti si kao veliki stručnjak, ili?)
VR6 i francuz, auto na slici izgleda odvratno. Meni je bio super kad sam ga prvi put vidjeo sredinom osamdesetih ali nemojte kenjat da je sada dobar. Osim toga kak se možete sjetit te kante a tema je Lancia Delta HF integrale. Taj auto je bolji, ljepši i brži od kockice m3.
Ma dečki, pa kako možete pljuvati po nećemu što niste isprobali, budite fer. Evo, moj stari je imao kockicu M3 sa 2oo ks. Vozio sam mnogo automobila ali u ovom autu sam spoznao pravi užitak vožnje,istina, auto je pun iznenađenja a po kiši je posebno zabavan (ako se znate zabavljati) kad pobjegne stražnji kraj.O ovom automobilu mogu reći samo maj jer sam se nauživao u njemu kao u ni jednom drugom, a gdje su vaši argumenti??? :smile11:
Meni je ova "kockica" na slici prenabildana za moj ukus. Jednostavno ne volim velike spojlere jer razjebu liniju auta. Inaće auto je odličan ako je uščuvan i u 100% originalnom stanju. Danas je to kod nas nažalost rijetkost jer ih kupuju seljačine koji hoće BMW za malo love, pa nakrcaju na njega čitavo čudo nakaradnih spojlera, grde felge, ×××××ve naljepnice...
Ima na parkingu kod moje žene jedan u fantastičnom stanju. Svaki djelić originalan, lim fenomenalan, boja kao nova...
Činjenica da se slični auti mogu nabaviti za male novce te da ih zbog toga kupuju seljačine (naravno, ne uvijek) srozala je imiđ "kockice"; ista se stvar dogodila s Calibrom.
To srozala image, to mi je glupo govoriti za neki auto. Autu neprave image oni koji ga voze, nego sve ukupno, kvaliteta auta, marka, performanse, cijena...
Sto se tice ovog M3, oni koji ne znaju sta je M3, bilo bi bolje da nedaju glupe komentare...
Ajde ne serite, vrijeđate M3. to je zakon auto. Vi pojma nemate. Pa taj auto je strava. To je zakon od auta. I obična kockica s 2.0 motorom je zakon. Pa jeste vi normalni. Vama je samo bitno da auto dobro izgleda. Meni lično kockica izgleda odlično. I ona najobičnija verzija s 2 vrata. Pogotove one prve sa uskim stražnjim svijetlima. Al vama je važno samo da je ljepotan, koliko ja vidim.
Ponavljam: Integralka je bolji, LJEPŠI i brži auto od kockice M3. Taj M3 nije bio loš u svoje vrijeme(ali bilo je i boljih). Integralka je auto koji je bio daleko ispred svog vremena. Idu mi na ku... komentari onih koji nisu niti sjedili u autima o kojima pišu.
integralka je kraljica i legenda. i tocka.
ali bmw kockica je meni odlican. (bio)
posebno mi se svidao kabriolet.
ova predzadnja i zadnja trojka su mi bezlicni . ppogotovo ova zadnja linija.
kockica je bila zakon.
usput, u ovoj kombinacij ko na slici mi je ruzan, ali da je onaj obicno sreden tvornicki, taj izgleda dobro.
Sta ti poredis, M3 je auto za traku, a Integrale za rally.
×××× ga VR6, imiđ auta stvaraju ljudi koji ga voze. Htjeli mi to ili ne. Proizvođač pokušava nametnuti određeni imiđ za određeni model, no kako će taj pokušaj uspjeti zavisi o vozačima i kupcima.
Bez uvrede, ali u pravilu točno znam kaj mogu očekivati od vozača natuniranog Golfa 2 ili 3. Najčešće seljačinu koja nema grama vozačke kulture!
Eto VR6 Girrari ti je sve rekao o imiđu. A integralka je superiorna u svim situacijama nad bilo kojim autom iz tih godina i nekim dosta novijim.
koji ste ××××× svi sad odjednom za tu kockicu M3. Girrari, zaboravio si napomenut najvjernije kupce kockie, a to su CIGANI. Bas sam neki dan vidio jednog, crna mat boja, bijela zadnja hauba, guma zadnnja ljeva zimska, a desna slick profil. Iza magicno slovo W (cigan naopako zaljepio M). Stvarno ××××te zakon od auta, ma strava ljudi moji. A tek da vidite tipa koji vozi...
znas sta ti doc?ti malo pricas ali kad pocnes srati to smrdi dalje ngo sto se vidi.
ja sam vidio puno cigana da voze alfu 75 a i puno mafije da vozi ferrari,ovdje u hr.onda su i to ciganski auti!sta ××××s ti doc!vi i vas imidz prokleti!
RECITE MI STA JE ONDA FERRARI I ALFA AKO JE BMW CIGANSKI AUTO?STA?ZAR TE AUTE NE VOZE CIGANI I MAFIJA(FERRARI)?
E pa onda Girrari, tako je sa svim autima, nisu ni Alfe izuzetak.
Usput, jeste li vidjeli u novom Auto Klubu poredak trke gdje je Niko Pulic opet vozio svoj BMW M3, pa u toj klasi, na petom mjestu se nalazi VW Golf TDI...
mara, nemoj srati. Dodji ovdje pa pogledaj sta cigani voze po Varazdinu i cakovcu. BMW je na prvom mjestu. To da voze Alfu 75 je moguce, ali mozda jedna. A BMW je barem jedan u svakoj ciganskoj obitelji. A sta mjesas mafiju sa ciganima??? Mafija je nesto sasvim drugo.
Boli me dupe kaj voze cigani jer nisam rasist. Tako možemo govoriti o tome kaj voze Bosanci, Srbi... "Kockice" u pravilu voze seljačine i to je sve. Da je auto sam po sebi odličan to stoji, ali imiđ mu je u k....!
Kad Alfi su selje izuzetak, dok su kod bembura skoro pravilo (naravno, ponavljam ima iznimaka).
A to kaj Doc veli, ima pravo. Mafija je nekaj sasvim drugo. Ali pod tim mislim prava mafija, a ne neke lokalne replike!
Mazda
"Tko tu spominje Mazdu?"
A tko je spominjao moj auto? :smile11: Nemoj onda niti ti bez razloga vući paralele po svome! A već kad si povukao, Calibra je daleko ljepša (govorim opet samo o dizajnu) od M3 kockice, pogotovo ovog na slici, a i od 99% svih ikada proizvedenih sterilnih i bezličnih Mazdi!
M3
Ti si isto malo čudan tip, još jedan anoniums. I dalje stojim iza toga da je auto odvratan i da ga je vrijeme pregazilo. Osvrt je to na dizajn od M3, a o tehnici nema niti riječi! Žao mi je što nisi sposoban razumijeti par redaka teksta!
Od sada ima da na svaku "koku" stave fino znak made in "koka Varazdin" da se zna da je ta koka jela varazdinske crve i da ju ju priklao neki znojni Varazdinac. To da se zna, i da bi mogli kupovati samo originale iz drugih koka plantaza....npr Slovenke, Dalmatinke "SAMO ORIGINAL".
Samo za Bisera, naseg Ninu-Calibru Stendera (hocemo jos, hocemo jos...)
Prokleti da su jalni Mostarci i ostala šuga ovog foruma koja nema nimalo soli u glavi niti hrabrosti pod svojim nickom pisati ovakve bedastoće.
Stvarno si prokleto kopile!
Sto se hrabrosti tice, znas ovaj ...mi ti imamo sexualnih problema i nemoj zamjeriti...a to su da nas BOLI NAS ××××× ZA TEBE.
Cuj Nino, ti si prvi poceo, nemoj se ljutiti sve je to u sklopu igara. :smile06:
ja bi to Calibra formulirao ovako:tko trazi taj i dobije!
Čuj papčino anonimna koja i dalje nemaš muda koristiti svoj nick, te fore tipa tko je prvi počeo prodavaj i dalje svojoj ekipi u kvartu. Onim osnovnoškolcima s kojima tratiš vrijeme objašnjavajući im prednosti Škode i VW-a.
Da barem argumentirano napadneš nešto što kažem, onda bi još možda imalo s tobom smisla pričati, ali na ovaj način nikako. Kokodačeš tek toliko da te se čuje. Štedi rađe tipkovnicu, vrijeme i trud. Ne mogu se krelcu poput tebe nikako načuditi.
Mara, tebe apsolutno ništa nisam pitao! Stoga... Inače, opet si počeo s glupostima tko traži taj i dobije. Tebe su izgleda non stop mlatili pa imaš vjerojatno nekakve traume glede toga. To je ipak tvoj problem koji ćeš morati sam riješiti. Ako ne ide, onda možda stručnjak pomogne.
Calibra prica o argumentiranom napadu, kad si ti to imao argumente za nesto??
VR6 mesarski Fenikse
Tebe sam u doslovno svakoj temi porazio do nogu, prvo argumentirano i fino, a onda kad vidim da u tvoju glavu ništa ne ide i da tjeraš samo po svome onda si dobio i vulgarne paljbe! Ali tebe poraziti nije nikakav gušt jer te peru svi na forumu. Jesi se kada zapitao zašto? Zato jer pojma nemaš!
A gaze te svi redom! :))
Pogazio, gdje?? Ti nikada nisi imao argumente, ja sam ih uvjek imao, sad sto ovi ovdje to nepostuju, to nije moj problem. Dok su argumenti na mojoj strani ja sam upravu...
Isto, bas mene briga sto se ti ne razumijes u felge pa mislis da si "pogazio" nekog, al ko se razumije znat ce ko je upravu, ne samo u toj temi nego u jos nekim.
To ako se meni nije dalo dalje ubjedzivati s tobom, ti mislis da si me "pogazio", pa nije to, nego se meni vise nije dalo nekoj b..... ponavljati nesto uz argumente i ostalo po ko zna koji put...
118 kW/ 160 KS
0-100 km/h 7.8 s
[IMG]http://www.mg-rover.org/models/images/zr_1.jpg[/IMG]
VR6 mesarski Fenikse
Tako je! Svi su glupi, samo si ti pametan!
Verzija sa 5 vrata...
[IMG]http://www.mg-rover.org/roadtests/010818_zr160/images/rt_010818_1.jpg[/IMG]
Taj MG stvarno zna unakazit inace ne tako ruzan rover 25. Jadna prerada za engleza
I ne samo to nego se i šupci voze krivom stranom ceste, a i volan im nije na mjestu! :))
Calibra
[IMG]http://www.animationlibrary.com/Animation11/Sports/Auto_Racing/Race_line.gif[/IMG]
Mara
[IMG]http://www.animationlibrary.com/Animation11/Sports/Auto_Racing/Race_line_2.gif[/IMG]
hehehe
svaka cast..... :) :) :)
:))
ja ne kuzim sto si ovime htio reci
20 The Best
1. Citroen DS19 (1955)
2. Mercedes 300SL Gullwing (1954)
3. Shelby AC Cobra 427 (1965)
4. Jaguar XKE (E-Type) (1961)
5. Porsche 993 Twin Turbo (1996)
6. VW Beetle (1941-1985)
7. Lamborghini Countach LP 400 (1974)