Valium ne valja,osim ako osh bit dio vegetacije ;)
Printable View
Valium ne valja,osim ako osh bit dio vegetacije ;)
a sta se ti kurvo jedna javljas.sta bosanac?sta je ×××××co jedna idi nauci znakove pa onda seri.droljo jedna usrana!!!!!i nauci voziti!!!proklete ×××××.najvise sudara vi napravite jer ne znate voziti
Seronjo usrani,odvratni,toliko si glup da ne razlikuješ uvredu od činjenice,a nemoj ti mene učit vozit,mogo bi se posrat od muke,a btw ××××× doma mami dijeli idiote.
Pa ne mogu vjerovat,kao prvo ne kužiš,Bosanci jesu tvrdoglavi što i VR6 dokazuje i mnogi drugi koje je poznam,ako je to tebi uvreda onda imaš ozbiljnih psihičkih problema,a da si malo pametniji znao bi da žene pažljivije voze i da izazivaju puno manje nesreća.Kad smo kod kurvi,ženska te rodila i vrati se u vrtić da naučiš osnove ponašanja i izražavanja.
Ej Mara
Nemoj se ljutiti, nema više nacionalističkih ratova. Znam da si možda malo uzrujan zbog ishoda tekme, ali šta ćeš? Ne možete protiv trećih na svijetu!! ;)
Bez ljutnje Mara, molim!
A i ti HF INT malo ohladi, ne trebaju nam ovakva ××××××! Ako to krene tome nema kraja!!!!!
MOLIM VAS SVE!!!!!!
MAAAAAAAJORE DAJ PODIJELI TE TABLETE I TO SVIMA REDOM!!!!!!!!
jao jao psovanja,nogometa i ostalih gluposti
HF INT uste Da Force :smile08:
HF INT sta ja tvrdoglav, vidi Calibru, on nije upravu, i jos se buni. I onda nama nesto pricas. A to za Bosance sto se vezes, to govori koliko si primitivna, kao i Calibra. A Vi u zadnje vrijeme, mislim HR drzava radi vece gluposti od BIH, prvo nam zabranili da se prevozi kroz HR nafta, pa kad su vama to slovenija i BIH urdile isto kao protest, onda se povukli. Isto sad ova nova glupost, ove sezone zabranjeno koristenje WC-a turistima na pumpama, i slicno, kakav je to primitivizam, ako to tako ostave i nepromjene, niko vam nece doci tu ni na more. Bas me interesuje kojem je to genijalcu pala ta ideja napamet...
A gdje ćeš onda na more dragi moj VR6. Nemaš gdje. Ni vi bosanci nit blesavi slovenci. Dao ti alah da ti se raspo golf po magistrali. Al čisto sumnjam raspo bi ti se prije od vibracija traktorske mašinerije i gumetina 205 koje ti opterećuju ionako slabašan ovjes.
VR6
Od×××× s politikom i bedastoćama u drugi forum. Nazovi ga kako hoćeš a auto frikove ostavi na miru! OK?
A za felge sam ti očitao takvu lekciju da ti se svi na forumu smiju kak nemaš pojma o ničemu!
Dajte OPET VAS MOLIM, NE O NACIONALISTIČIM TEZAMA I OVAKVIM VRIJEÐANJIMA!!!
Pa i BIH ima Neum, mada to je vise luka za brodove, ali i tamo neki idu. Ali ako necu u HR, moze se i u Crnu Goru, neki tamo idu. Jel ti ovim sto napadas mene, branis taj potez HR?? Onda si i ti primitivniji nego sto sam mislio, citav svijet daje toalet, vi ga zabranite...
volim gledat kad se dvije cure svadjaju ko mara i hf int. Mara ti bi trebala shvatit da nije ovaj forum za tebe pošto nemaš pojma o autima
Calibra samo se ti tjesi, ti koji se smiju sigurno nemaju pojma o felgama, ko zna, taj zna i ko je ovdje upravu. A o politici ste opet vi poceli ako nisi primjetio...
VR6
Mani se koko ćorava posla! Ovo je forum o autima. I nemoj prodavati fore ko je prvi počeo, pa nismo u vrtiću!
DOSTA JE!!!!!!
A šta sam je rekla loše nego da si tvrdoglav?Pusti politiku,mi nemamo s tim nikakve veze,kad smo kod ljetovanja bio si baš u Crikvi prošlo ljeto (tako si rekao),zato ne kakaj.I nisi na političkom forumu,osobno nemam niš protiv Bosne,a da nisi tako osjetljiv vidio bi da šiziš bez veze.
E moj VR6 opet si poser. Baš lijepo šta si spomenuo Neum u kojem je 99% Hrvata ili Hercegovaca, al to su više Hrvati nego bosanci. A ti Hercegovci ne podnose bosance. Pa ti onda idi dole na more. Znam to jer imam više veze s Neumom nego ti no neću više o tome.
Naslov Teme-Lancia Delta HF Integrale,NE
koliko je super u Neumu na moru.
Odjeb je lansiran za shankerske politicare.
hvala
:smile09: :smile09:
Majore
Čašu vode i Prozac, molim! ;)
Calibra,blago meni i tebi pimitivnima,ja tebe i tvoju curu pozivam na more a Vr6 nek šizi u C.goru.
Mene od Neuma više zanima koliki je zatur kotača na golfu sa gumama 205 od VR6.
Dali možete zamislit kretena od VR6 koji na Lancii od 180 ks ima gume 195 a na golfu dieselu od 90 ks 205¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨'????????????????????????????????????????????'Kud je svijet otišo?????????' :smile11: :smile11: :smile11: :smile11: :smile11: :smile11: :smile11:
HF INT
Ja imam nešto malo u Pirovcu pa sam tamo zadnje 3 godine od 1.8. do 15.8., li sa zadovoljstvom prihvaćam tvoj poziv! Prva runda kad se vidimo bude moja! ;)
..eto vodice,2 palachinke,kriska lubenice,malo prshuta i dinje,kutijica Prozaca,pusa za HF INT,rasta za Majora,a sto se zatura kotaca na GII sa 605 gumama vjeruj MFP ni vulkanizeri u Japanu/samuraji vulkanizeri/ ga nece moci namjestit kako valja(i kad uopce valja hehe)
HF nije CG losha,ako ides tam na more
na Eisenhoweru ;)
E baš fino,ostale runde su moje.
Major,rekoh ja da nemam veze s politikom,barem ne na forumu o autima,kad smo kod pusa,jel napredujem prema hondici?
U p.m. na kojem, jeziku vi to pričate.
HF daj mi malo reci koju točno Lanciu imaš i u kakvom je stanju.