:smile25:
Printable View
:smile25:
Drže Mirko na žalost u pravu si. Nije ni čudo da antiglobalistički pokret je sve jači. Nisu to zapravo tipovi koje ×××× globalno zatopljenje, Coca Cola, zagađenje..., več razočarani Citroenovci koji strahuju od potpunog gubitka identiteta zbog radi kresanja troškova. Ali dobro ipak se kreće, C4 je na kursu onog kaj bi jedan Citroen trebao predstavljati, a to je orginalnost.
Fiat, ne izmisljaj... 206 je proglasen za naj gay car a pluriel je upao u klasu asexual cars.. samo ime govori sve.. a naci cu negdje i link..
ne volim takve digitalne brzinomjere.
više volim "cajgere"!!
neki dan sam gledao taj c4 i iznutra nije baš nešto. pipnem plastiku i škripi..nisu sklopovi baš dobro sjeli a i osječaj iznutra je kao u monovolumenu.
definitivno to nije auto za mene iako c4 s troja vrata jako dobro izgleda!
.. digitalni brzinomer je sasvim OK , kada se naviknes ..!!
.. meni na picassu fali obrtomer ... nadam se da ga C4 ima ..?? :smile14:
ima, na volanu. i jarko crveno svjetli ak preteraš :) .
a, da... digitalni je :smile06: :smile06:
.. ma nije bitno kakav je , bitno je da ga ima ..!! ;)
aaa digitalci mi nesto ne leze
vidjeh danas C4 u voznji gradom ! :smile11: <br><hr>
Citroenasi, imate pozivnicu sluzbenu na popisu tema... pa eto, svi ste pozvani... :smile07:
Sto se sad svi odjednom prebacili na novi forum... Ajde, povratak korjenima
.. evo ja sam se vratio ... korenima ..!! :))
Čestitke na 5 zvjezdica za C4...nisu ni zanemarive jako dobre ocjene za zaštitu djece i pješaka... Bravo Citroen!
:smile19: :)
Nego sto... Nas auto je najbolji za gazenje pjesaka :smile23: ... Cak tri zvjezdice. Poruka svim pjesacima: Ako vas mora netko zgaziti, neka to bude C4 :)) :)) :))
bravo za citroen na ncap testu! previše auta ima 5 zvjezdica! moraju postrožit test
I ja se slazem. Cini mi se da bi stvarno tribali postroziti testove. Doduse, BMW 5 i SKODA OCTAVIA nisu bas sjajno prosli...
zahvaljujuci Mototehni iz Siska , imao sam zadovoljstvo da probam par zanimljivih citroena ..!!
.. C4 ... 1.6 hdi .. 92 ps
..C5 ....2.0 HDI .. 138 PS
..pluirela 1.6 ... 110 ps
... za C5 necu trositi reci , posto je kolega HDI to iscrpno elaborirao , i tu se nema sto bitno dodati...
.. udoban , komforan , brz , luksuzan ....
.. motor 2.0 hdi , fantastican , zvucna izolacija perfektna , uopce nemate utisak da vozite dizela..
.. auto ne oseca neravnine na putu , lezi kao zalepljen za podlogu .. :smile15:
... C 4 sam vozio u izvedbi 1.6 hdi , sa malo prigusenim motorom za nasa trzista , .. dakle ima 92 PS , umesto standardnih 110 PS , petoro vrata , SX paket opreme ..
.. auto je jednom recju bozanstven ..!! :smile20:
.. to je bila ljubav na prvi , a bogami i na drugi i treci pogled ..!!
.. design , i izvana i iznutra vanserijski , originalan i zanimljiv ( prosto sam imao utisak da vozim nekakav futuristicki prototip )..
.. <br><hr><font face="Impact" color="blue">citroen on the road again</font>
... ugodjaj kada sednete u auto je impresivan ..
.. sedi se nisko , u dobro oblikovanim sedistima , izradjenih od kvalitetne tkanine ..
.. sedista dobro obuhvataju telo, volan i sve druge komande su bas tamo gde trebaju da budu, dakle ergonomski je vrlo dobro upakovan ..
.. rucica menjaca je kratka , i preciznih je hodova
..
.. visoki rubovo vrata , " duboka kontrolna tabla ", kvalitetni materijali i izuzetan design enterijera vam pruzaju ugodjaj sigurnosti , topline i pouzdanosti ..!!
.. kada se okrene kljuc , motor se malte ne i ne cuje ... , zvucna izolacija , i eliminacija vibracija su vrlo dobro odradjeni ...
.. auto je povozan , lako upravljiv, lepi za podlogu..
.. udobnost je na citroenovoj razini , dakle neravnine na putu ne oseca ...
.. sve u svemu , C4 je auto kome je tesko naci manu ..!!
.. jedina zamerka koju mogu dati je slaba vidljivost pozadi .., naime zadnje staklo dosta je malo i vrlo koso , tako da se pozadi bas i ne vidi najbolje..!!
.. ja sam odlucio ..." bice moj , kad tad"... !! :smile20:
ma i meni je novi C4 super auto, posebno mi se svidja C4 Coupe VTS sa 180 KS :smile20: