-
rekla je da ces platiti za psihicke boli , ne da ce ti se osvetiti...znaci ,dobro si prosao :)
ovako...danas sam vidio prvi put onu integralku sta sam bio pricao prije par tjedana da ima taj moj poznanik i da je cijena oko 7500 eura...
uglavnom ,neznam da li to sve jos uvijek stoji, ali vidio sam je danas ,doduse u prolazu jer sam se zurio pa nisam mogao stati da pogledam bolje...crna je ful, ali onako...hm, cudna je ...malo je previse "sredena" li mozda "uneredena"...naprijed nema onu klasicnu masku ,nego nekakvu ful crnu mrezastu, onako nesto slicno ko sta stavljaju na passate i audije ( meni osobno u principu ruzno) , gume i felge ajde ok, ali onda neki crni spojler krovni zadnji, ali ne onako fini nego strseci s neki m glupim natpisom,ali dobro...i na kraju, retrovizori...prvo sam mislio da nema retrovizore i da je to zapravo neka trkaca verzija,jer ono ,neizgleda bas cestovno,onako je dobrujala polako...poslije, vidim u prolazu da ima retrovizore,ali to su neki mali trokutici skroz uski i stajaznam,..nekako ruzni..neznam ko je to slagao, ali najljepsa mi je integralka kad je serijska, sa ukusom sredena, bez ovih nekih ciganskih detalja...dobro, nije to mmozda ovdje slucaj, ali nekako mi nije bas legla kao sto sam ocekivao
inace sam vidio u foto oglasniku jednu crvenu za 5300 Eura..kolika je zapravo realna cijena za neku solidno ocuvanu?
-
Pročitala sam negdje da studiraš pravo i to koliko sam vidjela,prva godina i muči te Rim,držim ti fige i čuvaj živce.
-
Cijena ovisi o godištu,moja je 88.,89. i stvarno sve tvornički na njoj i pažena i mažena,i ne bi je dala ispod 9000 dm.Šta su novije,preko 91.,92.,evolution,cijene su ogromne da ne možeš zamislit,recimo 93.godište sam negdje vidjela nekih 40 000dm,onda vidiš koliko drže cijenu.A ta crna,možda ti se nije učinila atraktivnom radi crne boje,jer koliko je crna atraktivna kod drugih auti kod nje nije,jednostavno mora bit ili žuta .moja je bijela i to izgleda tako agresivno a opet profinjeno,ili crvena,prije ove sam imala bordo crvenu i stvarno je bila lipa ali ne kao bijela.
-
A spoler je vjerojatno baš kakv treba bit,i baš treba stršit,to je inače tako,a čudno mi je kad kažeš da je dobrujala jer nema brujeći zvuk,baš je tiha,čuje se samo turbina koja fijuče,ne znam kako da ti dočaram zvuk što stvarnije.Ah,pa pokazat ću ti kad dođeš.
-
Za ono s rundama nema problema. Neka je sva osveta u tome. Studiram pravo i trenutno sam parcijala druge.
-
Pardon, ne osveta već naplata.
-
Pa HF INT sto se zvuka tice, kod tebe je vjerovatno serijski, cujes samo turbinu, nesto kao "ssssss" i to je sve. Znam i moja je bila takva kad sam je uzeo, imala je lonac i 2 auspuha. Sada ima jedan auspuh citavom duzinom, jedna siroka cijev, jedno 60 mm, i ima zvuk. Posebno lijep oko 4000-5000 o/min, pa kad se pusti gas, dobije cool zvuk.
-
HF INT,
dobrujala je jer je vjerovatno zamjenjen auspuh....ili probusen :)
ova je ja mislim 91 godiste, i to sto je crna mi se svida, najvise mi se i zapravo svida crna i bijela...a taj spojler, ne ,nije to to, vidio sam na drugim ,cak na slikama na ovom forumu sta je stavljao VR6 neke sa spojlerima puno ljepsim...ali , dobro ,to su sve sitnice i ovisi o ukusima...ova izgleda bas ono sto se kaze " atraktivno" , ali ja osobno ne volim da je preupadljivo u tom je mozda stvar...vidao sam u italiji perfektne ,skroz serijske primjerke koji su mi fantasticno izgledali...do koje godine se tocno proizvodila integralka?
i da, HF INT, pod cim podrazumjevas ,skupo odrzavanje?da li je jako zahtjevna za odrzavanje?di je uopce servisiras?
-
Kad sam ja trazio Deltu, nasao sam na Internetu prodavala se Integrale 97, do tada se valjda proizvodila. Mada, kad gledam po netu performanse i modele, nadjem modele 95 godine proizvodnje, valjda je to onda pocetak.
-
Evo imate na Bug stranici premjera 156 GTA. Sad cu to bas ici citati.
:URL=http://www.bug.hr/autonet/premijere/alfagta/:Alfa Romeo 156 GTA / GTA Sportwagon:/URL:
Ona limuzina mi izgleda ok, ali 156 SW GTA je bezveze nazad nekako.
-
Evo nesto mi bilo racunaru, pa se opet sve vratilo u normalu. Nisam vidio do sada slova, bila mi bijela, i veca, ne znam sto, tako jedno 15 dana, i sad dodjem sve ok.
Evo jedna slikica, nije Delta al je zvijer, bit ce kad dodje u proizvodnju.
[IMG]http://www.fordwengler.lu/modeuro/biller/focoss1.jpg[/IMG]
Ford Focus Cosworth
-
Ljudim moji recite mi da li se može ubaciti fotka koju imam na kompu, ili baš mora biti s nekog sitea?
-
Girrari
Mora biti na nečem što je 24 sata on line! Ali ako mogu ja, možeš i ti!
Eto slijedi recept:
Otiđi na www.geocities.com ili bilo koji drugi site koji daje besplatan prostor (hinet, faks ti sigurno daje par megabajta na svom serveru) i tamo kreiraj samo jedan običan folder odnosno subdirectorie i u njega upoad-aj slike. Ali naravno ti ne želiš glupo ime, glupu domenu. zato napravi slijedeće:
Idi na www.mydot.tk i tamo odaberi ime domene koje želiš, ali pod uvjetom da nije zauzeto. I tamo pri uređivanju odabrane domene možeš tu domenu koju si odabrao adresirati na geocities i to je sve!
Naravno, sve je besplatno. Eto, moj site je www.opel-calibra.tk!
Ako ti nešto nije jasno, pitaj!
-
Alfist,pod skupim održavanjem mislim i na potrošni materijal i na ostale dijelove.Ako ti nešto krepa to ti je ubi bože za pronać a kad nađeš dijelovi su užasno skupi.Nije to baš kao šta ljudi misle pronađi na otpadu,ma molim te u cijelom Trstu u okolici po otpadima ja ne vidjeh nikad niti jednu.Da ne nabrajam koliko na primjer moraš platit ako ti ne daj bože ode turbina,pa sve do "sitnijih" stvari,diskovi,amortizeri,itd.da ne nabrajam sad i svjećice i gluposti.Meni je brat mehaničar pa uskače kad treba ali radi svoje znatiželje otpeljat ću je u neki provjereni servis,tek toliko da je pregleda .Nemoj se sad prestrašit,ne mora značit da bi imao puno posla oko nje,ako kupiš dobru koja je bila održavana nećeš imat problema.Auti se najčešće kvare zbog ljudske nemarnosti (ne uvijek),onda jedan stvar vuče drugu i ubrzo postane skroz u k.... .
-
Ako su motor i mjenjac ok, s ostalim nebi trebalo biti problema. A djelovi su problem, jel ih je tesko naci. Trazim amortizere i opruge vec jedno pola godine, da dignem auto na normalu, jer mi je prenizak, al nemoze se to nigdje naci. Od HF Turbo neodgovaraju amortizeri, valjda zbog pogona na sva 4. Felge isto nemogu naci nigdje, neke koje bi odgovarale.
-
VR6
Neću komentirati ništa šta se tiče Delte jer ju nemam. Ali nemoj muljati da se nemaju gdje naći felge! To jednostavno nije istina. Evo recimo OZ Superturismo fenomenalno stoje na Delti i možeš ih kupiti kad se sjetiš!
A ako ti baš taj model i nije nešto, ima tu proizvođača i felgi kolko hoćeš!
-
Oces mene sad uciti stvari o Delti, kako sta stoji kad je ja imam. Mogu se naci felge, odes u italiju u lancia prodavnicu i kupis. Al gledao sam ja to, jedna felga za ovu moju Lanciu kosta 500 DM. Necu ja dati 2000 DM samo za felge, i jos ici u Italiju po njih. Mislim na ove normalnije sto se kod nas mogu naci, razmak rupa 98 mm. Nigdje se naci nemogu. Od Alfe jedino odgovaraju, ali kupio sam neke, al i one nestoje dobro, vire iz blatobrana kad se stave. Od Golfa nemogu, jer ima razmak rupa 100 mm, kao i ostale felge, po normali, vecinom se prave za taj razmak. Gdje god pogledam, razmak rupa je otprilike taj oko 100 mm, al ovi su to pravili po svom standardu. Mogle bi se one od golfa i staviti, ali koliko bi to drzalo, i kako, da zeznem navoje od sarafa, necu to. Mozda bi se 14" i mogle naci, ali ja ocu 15", al njih nema nigdje.
-
To sto neki ne znaju, pa stavljaju druge felge na aute i slicno, to je vec treca stvar. Isto otisli mi vulkanizeru, dosao neki sa GTI-om 16V, i stavio gume sa oznakom do 180 km/h max. Dosao jos prica nesto, kaze ove su vec poderane, a ovo je zvjerka, i onaj mu vulkanizer proda one do 180 km/h, jel ni on mozda ne zna, sta mu znace one oznake T, V i slicno, oni misle to bezveze pise, isto tako je i za felge, mozda bi ti i kupio te felge za golfa, stavio i rekao stoje ok su. Moguce, mogu se uvrnuti, ali koliko bi to stajalo i sta bi zeznulo, to vec nisam siguran.
-
Jel tko čita ove bedastoće??
:))
VR6!
Ako je broj rupa i razmak između njih u redu nema nikakve prepreke da dotične felge budu stavljene na auto! Pa makar one bile i ne Golfu!
A školovanom vulkanizeru objašnjavati oznake na gumi isto ti je ko i učiti Papu kako se Boga moli!
-
Ako mi netko meze pomoci trebam motor za HF INTEGRALE TURBO 133KW sa garancijom i cim manje km.
-
Sto ti lupat gluposti znas. Tako je, iako se ti nerazumijes u to. Raspitaj se od nekog ko zna, pa ces vidjet da ima razmak rupa odredjeni.
-
To je 8V motor za Integrale, samo ne znam gdje ces ga naci sa garancijom, kad se neproizvodi vise. Tesko ces ga naci i bez garancije. Ovdje na forumu ga naci neces, potrazi u Italiji, mozda nadjes na otpadu sta.
-
Ej ti VR6 budalo. Sumnjam da imaš deltu i nemoj molim te više kenjat o felgama.
-
Čuj VR6
I na crnog vraga bi montirao felge ako paše razmak rupa. Nema nikakve veze to što ti trebaš za Deltu. Nije to formula pa da na nju ništa ne paše. Zapiši si broj rupa i razmak između njih i otiđi u prvi dućan s felgama i dat će ti felgi ko u priči!
-
Sta sad ti to pricas?? Ja bas pricam o tom razmaku izmedju rupa. A ima i drugih stvari da felge neodgovaraju, raspitaj se, posto vidim da se narazumijes, pa onda pricaj o tome.