Ni ja nisan mislio da je tako dok ih nisam sve zajedno vidio, provozao i pregledao...
Printable View
Ni ja nisan mislio da je tako dok ih nisam sve zajedno vidio, provozao i pregledao...
Dobro, novi Golf je i meni jako celave unutrasnjosti, bar kada se radi o slabijoj opremi. Megane mi je jako los u najslabijoj varijanti, ali dosta solidan s iole jacom unutrasnjosti (vjerojatno je i kod Golfa slicno). Corolla je full konzervativna, ali dosta solidna i u najcelavijoj varijanti, a s P307 se nisam puno druzio, ali mi se cinio dosta solidan i oku ugodan...
Bas cu otici malo bolje pogledati (i opipati) taj C4 kad uhvatim priliku. <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">I'm bad, I'm nationwide</font>
Zaboravih Astru. I meni se ucinila dosta skucena i nikakva iznutra... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">I'm bad, I'm nationwide</font>
I ja bi htio pogledati C4.
.. to i jeste pravi nacin za usporedbu ..??
.. probati vise konkurenata iz iste klase i doneti ispravan zakljucak ..!! :smile15:
.. ko je to tako velikodusan , i omogucava usporednu voznju ..??
eh, ono na zennonovim slikama znala bi bit SX oprema. sudjeći po komandama na volanu. one s ljeve strane su za tempomat (ko u pi*** treba to?) a s desne za radio i CD. onaj u kojem sam ja proveo jedno pola sata izgledao je praktićki isto za razliku male ladice na cent. konzoli, tamo gdje tu zjapi ona siva rupa.
i da, unutrašnjost bez kontakta izgleda baš takva pustoš :( :( :( . kad se upali novogodišnji borić (čitaj doda kontakt) osjećaj se ispravlja. ali auto u jednobojnoj izvjedbi stvarno izgleda prazno. onak minimalistićki i čisto ali prazno. valjda smo navikli na neki standardni koncept armature, pa nam je to mali čudno.
zato sam i rekao ono jućer. auto je toliko različit od ostale konfekcije, da samo ubodeš dobru opremu i motor i boli te za cijeli svijet :) .<br><hr>
inaće u X opremi pored airbagova, djeljivih klupa, centralnog i sličnih uobićajnih gluposti dolazi putno računalo, električni retrovizori i prednji prozori, ABS, progresivni servo, volan podesiv po visini i dubini, vozaćevo sjedalo po visini, boćni airbagovi i zaštitna zavjesa.
SX k tome gore dodaje:
klimu (ne automatsku), black panel funkciju za novogodišnji borić :)) , frižiderčić, ESP kod nekih motora, autoradio s CD i komandama na volanu, maglenke, 16 colske kotače i serijski ugradivi "mirisni bor" :smile06:
SX pack na sve to dodaje:
automatsku dvoconsku klimu, autoradio s CD/mp3, atermično prednje staklo, ESP+ASR, elektrokromni unutarnji retrovizor, senzor za kišu na brisaćima, elektrificirana stakla pozadi, kožni volan, naslon za ruke u oba reda, 16 colske aluminjske felge i još nekoliko gluposti oko prtljažnika, mrežica, ladica...
i onda još hrpa igraćka za nadoplatu od kože -ima i opcija sve u koži, uključujući armaturu, vrata, sjedala... :smile25: -, grijanih siceva, CD changera, parkirnih senzora preko laminiranih prozora, staklenih krovova do navigacije i zakretnih biksenona :smile25: :smile25: :smile20: :smile20: <br><hr>
Ono sto ste vidjeli gore slike su X opreme.. Da, da, X oprema je u pitanju sa par sitnih dodataka i najjednostavnija je unutrasnjost koju sam imao prilike vidjeti.. Cekaj da mi dodje VTS pa ces onda vidjeti na sto lici... Danas je i moj djelatnik bio na seminaru gdje su djecici dali da voze druge aute i usporede ih... Svi tako imamo dogovoreno da kada netko lansira novi auto, drugi daju svoj na usporedni test da nasi prodavaci mogu zaradit svoj kruh.. :smile07: :smile07:
Za najcelaviju unutrasnjost je dobro. Jel se unutrasnjost mijenja s paketima opreme ili se moze birati kao u Meganeu? Jos bolje, imas li kakve slike?<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">I'm bad, I'm nationwide</font>
Postoje na lageru razlicite unutrasnjosti ovisno o paketu opreme tako da se moze vidjeti i eventualno izabrati unutrasnjost kakva ce biti u necijem novom vozilu..
.. kako stoji stvar , ZeNNon , ti ces se namlatiti para ..!! :))
.. C4 , bolji od konkurencije , a i cene nisu previsoke ..!!?? :smile19:
.. kad ce mo " ganjati " VTS-a..?? :smile15: :)
reklama za C4:
:URL=http://uk.download.yahoo.com/ne/fu/oa/eurcncs185030.mpg:TRANSFORMER:/URL:
dužina 30 sekundi, Quicktime<br><hr>
znam da je ovaj volan nešto novo i dobro je zamišljen, ali meni se stvarno ne sviđa :smile08: :smile08:
Priznajem možda je drugačiji uživo ali ni digitalac me baš ne impresionira previše
VTR, kad stigne testni C4 sa 2.0 HDi motorom, obavezno zvrcni pa da napravimo jedan "hard test".... :))
javi rezultate ako "izdrzi" :smile06:
Joj, joj... :smile13:
ali smo malo "na××××ncic"?
:smile15:
HDI, u srijedu sam, medu ostalim, ganjao i 2.0HDi SX Pack po Zapresickom kraju... Vozili smo se zajedno u C5, mozes zamisliti onda kako ide C4 :smile23: ...
jučer vidjeh c4 malo bolje opremljeni.
atraktivno!
Vrla pila, nema sta..
.. ZeNNon , jel stigao VTS..??
.. koliko on bese ima konjica ...180..??
...hej VTR, mogu mogu, zato ti i napominjem da me ne zaboraviš kad stigne... ;)
[IMG]http://www.auto.ba/img/v/303.jpg[/IMG]
C1
nije Ronin, C1 će imat četvera vrata :) .