-
taj grob od audia se raspada na 150. Vidio sam jednog na autoputu. Terao sam ga sa Tipom do 160 i onda mu je odletio zadnji spojler, iz auspuha poceo crni dim na sve strane. Tu kod nas na sajmu imas tih s2 kolko hoces. Niko ih nece jer imaju puno gresaka. Prodaju se 2,3 hiljade eura, samo da nesto dobiju. i tako
-
Gledao sam opet sad cijene, nema ga ispod 5000 Eura, nadje se po koji al onaj Coupe, ali ovi kao sa slike, limuzine, nema ih bas...
-
VR6
Mora da si ti ipak uvijek u pravu, i tako. :))
-
Tako je, sta ces. Bas sam sada gledao, mobile.de S2, nigdje ga skoro nema, imaju Coupe S2 sa 220 KS, ali limuzina sa 230 nigdje je nema. Evo sad kazu na TV-u na ljeto u Sarajevu pocinje proizvodnja Golfa 4.
-
VR6
Gdje si ono reko da se održavaju one trke u kojima pobjednik uzima auto poraženog? Nešto za BiH si pričao!
Eto stižemo Alenko i ja, pozvat ćemo i HF INT iz Crikvenice i odvest ćemo 99% voznog parka iz tvog kantona! A onda ćete propagirati zdrav život i ekološku svijest, vožnja biciklom ili cipelcugom! Svaki dan bit će kod vas dan bez automobila! I tako. ;)
-
Mogu li i ja doći na more u Crikvu, čisto u onak prijateljskom aranžmanu? Ja i Alfist se dobro slažemo.
Već vidim scenu: veranda u kasno poslijepodne, uz lagani burin, otpuhujemo dimove cigara uz čašicu Vrbničke žlahtine iz '97 i vodimo beskrajne razgovore o talijanskim legendama auto industrije. I odjednom frrrruuuuuuussssssssss, čuje se zvuk predimenzionirane spulje VR6-icinog diesla i razbije nam idilu!
Ako vrijedi poziv na more, ja uzvraćam udarac pozivom na brod (Tica 10m, Murter, čeka samo nas, naravno i Dottore je pozvan).
P.S. Mogu ja s vama u BiH, da pokažem svoju muzu utjelovljenu u Alfi 164 V6 TB? Iako mislim da bi i "Beštija" bila dovoljna da ih poperem, pa vi ne morate ni grijati svoje motore (čuvajte ih za pametnije situacije).
-
A bas bi to bilo veselo, vidio bi vas i vase aute, kad bi zadnji ostali...
-
Hahahahahahaahahahahahahhaahhaahahahahhahahahahahhahahaahahahhaahahahah... uhvatio me napad histeričnog smjeha!
Pa od kog bi ostali zadnji, Golfa TAS, Audija 80 ili Mečke 190 D?
VR6, shvati ovo s dolaskom je bila čista hipotetika; našim amortizerima su dovoljne i ove naše rupe koje se nazivaju cestama (Živjela ul. Republike Austrije i Drvinje!). :))
-
Predpostavio sam, al nikad se ne zna. Mogli bi doci, da vidite kako je cool, ovo cool ozbiljno mislim, od svega ovdje, to je jedna od stvari koja mi se najvise svidja. A ti sto se trkaju, nema tu auta ispod 100 KS, Opel GSI pa prema gore, razni BMW-u, GTI, VR6-ice i slicno.
:URL=http://www.worldofspeed.de/:Pogledajte ovaj link - Cool:/URL:
-
Sto ovaj autic izgleda cool, i ide cool 3.9 do 100.
[IMG]http://a1.g.akamai.net/7/1/5509/913435365/autospeed.com/site/autospeed//images/0071_01hi.jpg[/IMG]
-
To mora da je neka studija novog Audija 80 B4 ili C(S)2! ;)
I odvratan je katastrofalno! Stvarno mi nije jasno radi čega VR6 svako malo stavi sliku nekog više nego odvratnog auta i navede ubrzanje. Pa koga to zanima? Mene sigurno ne. Pogotovo ova kanta, koja je odvratna ko i ona Seat Salsa kojoj se nedavno divio. Sad fino još dodaj par osamdesetki B4 i onda koji Golf i bit će ludo. I tako.
P.S.Pošto vidim da ima i Opela (vjerojatno Kadetta) GSI onda ne idemo da ne ostanemo bez auta! Dole ipak peru cool Kadetti od 115 KS, nije to bez vraga! I tako. :))
-
Kretencino od Calibre Stendera ja sam tebi vec jednom rekao gdje se u BIH kpristi Calibra, (hajmo 3DM jedan cd, gaca zene gaca), he, he, he slusaj nista si ako ne ofarbas one dvije linije preko krova.
A za ostalu gospodu koja misle da u BIH nema dobrih auta, debilcici, pa ovdje mozete doci da vidite sve novitete.
O facama sto ih voze ne bih. :))
-
Ni nemoj hasane....hahaha :smile07:
-
sta fali Hasanu, ha?
Nego da se kladimo da niste ni vidjeli Mercedes koji ja imam.
JEST NA ZNAM STA MU SVE OVE TIPKE ZNACE, AL JE MOOOOJ.
-
Pa ako se tebi nesvidjaju, nije kod sviju tako. Mnogim se Salsa svidja, ako udje u proizvodnju vidjet ces po prodaji koliko im se svidja. Ovaj gore ako je skroz cool. Da ti nije i Peugeot 307 ruzan mozda?? To je trenutno najljepsi auto u toj klasi, da uzimam auto iz te klase, vjerovatno bi njega uzeo. Sto se tice jakih auta, pa ima ih ovdje, vidio sam nedavno novi SL crni, a par dana prije njega vidio sam isto novi SL, samo sivi. Ima Lotus Omega, BMW-a M3, Porscshe 911 Turbo, ima jos nekoliko onih 911 starijih modela, samo ne znam koji motor imaju. I tvoja Calibra ovdje nebi bila nista posebno, jel ima jacih auta, ima neki Golf 2 od 190 KS...
-
I jos, jesi li vidio novi Subaru Impreza WRX ( STI )?? Ja sam ga ovdje vec vidio... A ti ga mozda tek vidis za 1-2 godine tu kod sebe. Toliko o BIH i autima.
-
-
VR6, slažem se s tobom po pitanju Seat Salse, stvarno originalan i lijep auto. Ali znaš tko ju je dizajnitao? W. da Silva, isti onaj koji je dizajnirao Alfu 145, ali tebi je ona sigurno bez veze i grda. Za ostalo kaj si napisao nemam više force. Sve kaj ti kažeš je od sada istina, a mi smo svi, kaj godinama vozimo Alfe bez problema, bedaci jer kako svi znamo Alfe su ××××× od auta koji je svaki dan na servisu. Dok je Lancia Delta WRC bacala svima blato u lice, a 155-ica rovala asfalt po kružnim stazama diljem Europe, VW je ako niste znali, bio prvak Formule 1 i to još nekoliko puta. Momčad se zvala VW-Audi, a revolucija je bila primjena ulja iz trafostanica za pogon njihovog superiornog bolida. Zato definitivno Golf rules!
-
Kupio bi motor za lanciu.Daj mi posalji podatke o motoru,km,godina,stanje.Lancia je MRAK
-
E sad bi svi na more,ma uopće nema bada,šta se tiča trka,može ali onaj kome "uzmemo" auto plaća i sve naše troškove,ipak Bosna je daleko...,do nedavno se tako nešto održavalo pokraj u blizini Grobnika,(točnije Kukuljanovo),trebali ste tu vidjet čuda,i sve to za lovu.
Ej Calibra ,pa ti si tako fora tip,svaka čast na smislu za humor i riječitosti.
Alfist,samo ti dođi,nećeš bit sam,ali i da budeš brzo bi se snašao ovdje usred ljeta.
-
Sta ces Seat Salsa je lijep, 145 mi je beze. To i prodaja pokazuje, ne znam sta se zalite. Ja kad mi je nesto lijepo, nebitno o kojoj se marki radi, kazem. 147 mi je skroz lijep, i 156 je solidan, malo nazad nije bas sve po mom, al ok je, dok mi je 166 ruzan prakticno, ma sta vi pricali da je lijep. Isto kao i novi peugeoti, najljepsi u svojim klasama prakticno, jedino onaj minivan mi nije cemu.
-
Ovo je možda pucanj u prazno ali da li se pod nickom Alfa××× krije možda g. K. CAPAN ili možda jedan fini gospodin koji radi u AC kao voditelj skladišta a vozi plavu (ili neku sličnu boju) 145-icu?
Užasno me zanima!!
-
pa sreco , valjda ces ti biti sa mnom ako vec dodem?!
-
[IMG]http://batman.jypoly.fi/~tuokui/racetrack/kesa2000/rata2-03.jpg[/IMG]
[IMG]http://batman.jypoly.fi/~tuokui/racetrack/kesa2000/rata2-04.jpg[/IMG]
-
ej Girarri legendo, ovaj tvoj zadnji post je legendaran (ono sa uljem iz trafostanica)...mislim treba se sjetiti svih tih nebuloza i onda ih sintetizirati u jedan post...
eh da, i vrbnicka berba 99 nije losa...
prihvacam sve pozive i sa zadovoljstvom se odazivan ali me malo pece savjest jer neznam kako bi se revansirao...nemam brod ni viksu :(