...mc, eto da si se malo strpio sa "dvostukom dvojbom" sad si mogao furat novog C4...
...a lipo san ti govorija...
:smile07:
:smile06: :smile06:
Printable View
...mc, eto da si se malo strpio sa "dvostukom dvojbom" sad si mogao furat novog C4...
...a lipo san ti govorija...
:smile07:
:smile06: :smile06:
Ono je vjerovatno C8?
Nego ove slike su ogromne, tajnice zasto se ne rabi malo jpeg kompresije, razlika u kvaliteti nikakva a u velicini velika?
A ni resize ne bi bio naodmet tek toliko da se ne moraju scrollat (o cropu da ne pricam jer motiv slike je veoma ok :)) ali ne zanima me pokucstvo i koji mobitel je na stolu) :smile06:
ZEGA<br><hr>
.. nije C8 , nego ideja za novi picasso , za 2006 gudinu ..?? :smile08:
'dan društvo..... popušili titulu evropskog auta godine od Toyotinog Priusa :( :( :( .
nema veze, njihov je ekološkiji ali je naš ljepši... i oboje su vraški dobri. jućer sam gledao jednog Priusa (iz daleka sam prvo mislio, da je C4 :smile06: :smile06: ), super auto. onak nadrealno tiho prođe pored s tim električnim pogonom :) .<br><hr>
:))
a planiram svasta ovih dana za otvorene dane ali se bojim samo loseg vremena. Ako ne bude po planu, moglo bi upropastiti prezentaciju. Nitko nece stajat vani na kisi i vjetru... :smile17: :smile17: :(
Moram i to uzet u obzir...
..drugmirko,nemoj tugovati , ma bila je namestaljka..!!
.. mi znamo da je citrac najbolji ..?? :))
.. zennon , pa ne brini ... , nisu to bendzamini, pa da im sneg i kisa smetaju ..??
.. stajacemo mi vani i na kisi i na snegu ako treba ... nemoj odustajati .. :)
Danas sam zamalo poklekao kad je zapuhalo i mocelo snijeziti.. Ali rekli su zatopljenje sredinom tjedna.. The life goes on.. :smile19:
;)
Danas sam prvi put vidio C4 u zivo. I to neku celavu varijantu s 1,4 motorom, celicnim felgama, u neatraktivnoj boji, i reklo bi se sa slabom opremom.
I bez obzira na sve auto izgleda prilicno dobro... :smile20: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">I'm bad, I'm nationwide</font>
Vidio sam i ja C4 još prije 5 dana, stoji u salonu, u 5-rovratnoj izvedbi, mislim sa full opremom, ima aluminijske felge 16-colke, ...<br><hr>
Evo samo da se javim na kratko.Zatrpan sam poslom. Bio sam jucer u Ka sa Berlingom. :) Tamo i natrag u jednom danu,tocno 800km,sam a taj auto jos uz sve to radio nije nikad vidio.
Ali nije mi bilo dosadno jel je govno pocelo radit neke probleme.Na brzinama visim od 100kmh cuka uzasno.Odnosno ne vuce kak bi trebao onda od jednom primi kak se spada pa opet ne hvata gas i tako.Brzinu je drzao konstantno,ali ide na zivce to cukanje.Uz sve to jos po mraku i ovom ××××nom vremenu vozeci se kroz A-SLO-HR pripizdine,stalno mi je prolazilo kroz glavu,kaj ak sad stane...
Mislim da je pumpa za bengu u banani.
No ni to me nije sprijecilo da Espase,Vento,tempra i Rav4 dobe po piksi.Steta kaj nije cijelim putem otvorena cesta,jel na autobahnu mogu parirat samo kamionima i busevima.
Jos moram pridodat da kreten nisam stavio zimske gume,sto znaci da sam vozio na Energy u koji vec ima 90 000 km iza sebe.
A put mi uljepsalo promatranje kako Bosanceros sa starom mecavom vadi karticu iz automata na naplatim u Luckom.Umro sam od smijeha,kakva je to borba bila. :smile06: :smile06:
Zeeennooonee... izvadi servisera iz graže, nek riješi problem Berlingaća, da cezy ne zamrzi nad furgon koji tjera. :)
.. ma nema njemu pomoci ..??
.. to kad crkne , moze samo u smece ..!! ;) :)
a, da.... vidi mene. otišao s foruma umjesto da saopštim ovo:
pogledao sam si C4. i još uvijek neznam što reć.... mixed feelings...
u salonu su imali grafitno sivu berlinu i crvnog coupea. oba 1,6 110 konja HDI. auto izgleda odlićno (bar meni, moja nije bila previše impresionirana, novi Megane je u svoje vrijeme pokupio absolutno veći vrisak :)) ).
ima dinamičnu karoseriju sa svim pravim oblinama, visok bok i nizak, agresivno zategnut luk krova. čak i berlina izgleda nabildano i ne baš nešto obiteljski. kvalitet izrade je puno bolji od Xsare, da o osobnosti naspram Xsari ni ne govorimo.
ali još uvijek je šlampavo. spojevi nisu bezgrešni, guma oko prozora malkice čudno stavljena i ko da nije odrezan višak pa malo viri i cufa se... da o kakvoj opciji kromirane lajsne oko prozora ni ne razmišljamo :smile09:
<br><hr>
unutrašnjost je opet mixed feelings. sjedala su bolja (tvrđa) neg u Xsari. hvala dragome bogu, jahveu, alahu i budhi... [IMG]http://www.uploadit.org/ascariss/worship.gif[/IMG] nekome je konačno sinulo u tom citroenu, pa su odjebali onaj plastićni žamet i stavili normalniju tkaninu.
ta je pristojnog izgleda, ljepša i ugodnija na opip. ali... sjedala opet ne nude bog zna kakvu boćnu podporu. coupe ima triput bolja sjedala s odličnom potporom ali... da, pogodili ste... neda ih se dobit u berlini.
razlog je kao mehanizam za sklapanje kod ulazka. pa je*** ih netko... valjda mogu onaj komad plastične pjene ispod tkanine smjestit na drugi okvir :smile17: :smile09: . armatura je u isto vrijeme zanimljiva, dinamočna i dosadna. paradoks jel :smile06: ?
nije! oblikovno je ljepa ali, jako je prazna. sve su lampice i obrtomjer na volanu a ispred stakla zjapi velika praznina. taj osjećaj -ak već nije posljedica- jako potencira GLADKA plastika.
mekana doduše i srednje dobro izrađena ali GLADKA :smile12: :smile17: . da su stavili onu hrapavost s kojom se imitira koža osjećaj praznine, po meni, nebi bio tako jak. osim onog prozirnog LCDa i njegovog širokog kućišta, armaturaje prazna.
čak se i dugmići za ESP i slične ×××××rije nalaze se lijevo ispod volana (negdje u visini koljena ili malo ispod).<br><hr>
osječaj u automobilu za volanom je dosta dobar iako zbog visokih bokova, nizkih , zategnutih prozora i vrata koja ulaze u krov ni iz daleka nije tako prostoran ko u recimo 307ci. ali to je dobro. ni izbliza nekog monovolumen feelinga.
zato je Picasso. straga je taj osjećaj još potenciran, jer vidiš više krova koji se i spušta prema glavi. mjesta za noge ima ali je klupa malo kratka (u dubinu, ne u širinu).
prtljažnik pristojan, samo nikako ne mogu shvatit kak za boga ne mogu rezervni kotač pokrit s ćim tvrđim od tepiha.
cijene su za koju kilu ili dvije eura previsoke ali, nebudimo sitnčavi :smile06: :smile06: . o opremi neću, ima je ali ona koja stvarno valja (čitaj SX pack) ovlači sa sobom još koju navedenu količinu prijašnje riječenice :smile06: :( .
<br><hr>
što reći na kraju... bih li ga imao? ABSOLUTNO! auto mi izgleda odlično. pikneš si pravu boju, opremu i motor i baš te briga za cjeli svijet.
toliko je taj auto drugaćiji od ostale konfekcije. absolutno ima hrpu blago suzdržanog šarma i avantgardnost koja u ovoj klasi nije uobičajna. u obje verzije. u stvari ne mogu reć koja mi je bolja :smile06: .
ali.... istina je, da bi mogao bit još bolji i da za to nebi trebalo puno. samo onda zadobro premljen C4 ispražnjen džep nebi ostavljao malkice gorak ukus u ustima :)) .
sad ga ostavlja... za nekih 20k eura koliko hoće imat za 1.6/110 hdi SX pack ima male, sitne greškice koje kvare ugođaj. <br><hr>
[IMG]http://www.click-smilies.de/sammlung0304/spezial/Fool/appl.gif[/IMG]
...bravo mirkec, kad ubodem jednog dobićeš đir samo radi ovog iscrpnog i nadasve iskrenog teksta... :))
Bravo Mirko.
:)
:)) hvala, hvala... kad počnu probne vožnje opisat ću i to (ak me netko ne preduhitri, recimo zennon :) )
HDI, ubodi si 1.6/110 HDi s SX pack opremom. to je to! ak hoćeš nešto više, kupuj BMW :smile06: .
iskreno rećeno... da moram kupit auto, to bi mi definitivno bio izbor.
mc, C4 1.6 benzinac s 110 konja i takvom opremom (SX)kod nas ti izlazi 3,8 mio tolara, što je nekih 16000 eura. jedino, s tim motorom, neda se dobit SX pack opremu u kojoj je autom. dvoconska klima, CD/mp3 radio s sedam zvučnika, naslon za ruke u prvom redu, ESP+ASR, senzor za kišu i slićne dranguljarije... to se kod bnzinaca dobiva samo s 2.0/138 konja mašinom. <br><hr>
Jesi vrtio po onom volanu?? :smile10: :))
Na žalost kod nas u Hr. 1.6 HDi sa 110 KS neće odmah u prodaju! U početku dolaze slijedeći HDi motori: 1.6 sa 92 KS i 2.0 sa 138 KS. Da li u SX packu dolaze serijski zakretni Xenon farovi i "masiranje" leđa prilikom nenamjernog prelaska u drugu traku?
ne. to je uvijek opcija osim kod VTS coupea i nikad kod SX. :( :(
za doplatu se to dobiva kod SX pack opreme u berlini i VTR pack coupeu.
zakretni biksenoni operuše te za dodatnih 950 eura a vibrator za nekih 600 eura. možda će kod vas bit drugačije složeni paketi opreme. i cijene igračka :) .<br><hr>