-
A sto je neko ljut!! Taj audi uopste nije jeftiniji od TDI-a, to je Audi S2, i kosta i sada oko 20000 DM, za recimo 95 godiste. Meni je on bas cool, to je tvoj problem sto nesmijes i ti priznati da je bolji od one Alfe. Ja imam Deltu, ali HF INT nevjerujem da si je vidjela, i ako jesi, sada je drugcija. Bila je bijela sa crvenim crtama preko krova, i pisalo martini, sad smo je obojili, pa nema ni tih crta, a i zute je boje. Neko me je s ovog foruma trazio da mu posaljem sliku pa sam mu poslao, on je meni Alfu 164 svoju poslao. Evo HF INT, jedno jednostavno pitanje, gdje se pale zadnji brisaci kod te tvoje Delte, i boja zadnjih sjedista??
-
ova slika gore mi izgleda ko s nekog njemackog auto otpada. Sveta krava u sredini kao vrhunac otpada! A kaj znaci ova 4 kruga napred, mene uvijek podsjeća na olimpijske igre. A tek ova kockica u crveno-srebrnoj boji? Vidli u Audiu da BMW ima nesto slicno na M modelima, pa moraju i oni. Jadno
-
Šta se tiče žute Lancie sa natpisom Martini,vidjeh jednu i ta je često u Crikvenici,točnije u Dramlju,samo ima Milano tablice,a šta se tiče brisača,totalno glupo pitanje,konkretno da to odgovorim:ispod predviđenog mjesta za kazetofon su prekidači" i mislim da je s desne strane onaj kotačić za posvjetljivanje komandne table pa sad dali je do njega ili drugi po redu prekidač za zadnje brisače nisam 100&sigurna i neda mi se radi toga silazit da vidim,a sjedala su koliko je meni poznato više manje ista (boja) na svim Lanciama (mislim na ovu kao što je moja,dakle 88./89.godište),boja je ista kao i kod prednjih,dakle siva(brušena koža)a po sredini ima kose crtice(plave,zelene,smeđe,sive),tako nešto.Za tvoju informaciju ne pitaj me tako banalne stvari jer prekidač za bilo šta možeš stavit bilo gdje,ako imaš smosla za struju i te stvarčice.A imala sam prije ove bordo crvenu Lanciu,90.godište(dakle već ima ABS),i ta je dan danas u Ozlju.Je li dosta ispitivanja?Ah da,na koliko ti je podešena turbina?I odakle si ti uopće?
-
Ups,napravih nekoliko pravopisnih grešaka,ali valjda ćeš razumjet i umjesto riječi zadnji brisači treba pisati zadnji brisač dakle jednina,jer koji to auto ima "zadnje brisače".
-
A kako doktor to sve glupo protumaci, nije otpad, nego neka trka. Imam sliku auta s zadnje strane, ako oces stavit cu da vidis. Kod mene je turbina koliko ja znam serijski jos uvjek, nije dirana, nije skidan granicnik. Samo ima drugi auspuh, nije vise 1 lonac sa 2 izlaza, nego ide jedna siroka cijev citavom duzinom, bez prigusivaca. Necu da diram motor, da ga vise forsisam, auto je 87, pa nek stoji za sada ovako, ako zatreba, to nije problem, stavi se drugi cip, i razvija 220-230 KS. Jos HF INT mislio sam an serijske prekidace, necu te pitati neke druge stvari, jel ako si cura mozda ne znas.
-
VR6
Ti si takav prokleti šovinist da to nije normalno! Žensko pa ziher ne zna, jel tak? Koji si ti papak!
Nadam se da će te HF INT uskoro oprati sa par stučnijih detalja s Integralke od prekidača pa da se svi na forumu smijemo! :))
-
VR6 da bilo ih je par ovdje po otpadima, ništ posebno izgleda kao i audi 80, mislio sam jednog uzeti i preurediti u kokošinjac, i tako. :smile06:
-
E Calibra, kad bi ti znao sta je Lancia Delta. To nije kao tvoja Calibra. Ovaj auto ima puno tehnike i raznih stvarcica, a zato sto je cura, mislio sam zbog drugih stvari, jel nevjerujem da ce znati gdje se sipa tecnost za brisace, ili npr. gdje se sipa ulje u zadnji diferencijal. A to Alenko, ne znam koga lazes, mozes neke to za otpad, ali oni koji znaju sta je S2, to je auto u maloj seriji, nisam ga nikada ni vidio uzivo.
-
Ma kako ne bre, ovde kod nas ih je ko balege, u svakom dvorištu jedna, ništ posebno, krava ko krava, svi isti liče ko jaje jajetu, i tako....
-
Da, mozda ima Audia 80, ali S2 nevjerujem da ima. To sigurno ide ko ludo... Ipak 230 KS ima, bio je test u auto klubu RS2, taj je jos jaci, 315 KS.
-
Evo i slike onog audia sa zadnje strane, htjeo je doktor da vidi.
[IMG]http://www.fantasycars.com/sedans/audi/audi_s22.jpg[/IMG]
Kod ovog auta mi se najvise svidja njegova neupecatljivost, niko skoro ne zna da ima 230 KS...
-
Možda ako prestanemo reagirati na postove od VR6 možda prestane ubacivati slike ovih starih Audijevih kanti!
Nije da auto baš ništa ne valja, ali je odvratan i meni apsolutno nezanimljiv. Pa da ima i 1000 KS i pola sekunde do sto. Auto je ružan i gotovo! Pogotovo taj primjerak, B4, sveta krava lokalnih gastarbajtera!
-
Eh VR6 stvarno si nepovjerljiv,pa da ti i na ovo odgovorim kad sam već na ispitivanju.Da li si samo prema meni tako nepovjerljiv ili i druge tako ispituješ?.Tekućina za brisače:u bunkeru,desni kraj,iza,posuda se ne vidi,tu je poklopac,praktički to je u blatobranu,a ulje u zadnji diferencijal se stavlja u diferencijal.Hm,kako to da ne znaš na koliko ti je naštelana turbina,na 0,5 ili 0,6 to bi bilo tvornički,moja je na 0,9 a sve ostalo je već rizik i to veliki...,nadam se da će moji odgovori zadovoljit tvoju znatiželju i pokazat da cure imaju pojma šta voze.
-
haha VR6, htio si se malo kurciti pred curom a mala te je razvalila ko beba zvecku...stvarno si patetican ××××te, pogotovo sto na temi sa svetim imenom Lancia Delta HF Int. stavljas te smrdljive kicaste kante :))
-
HF INT, nemoras ti nista dokazivati, pogotovo ne njemu....moras se naviknuti na njega , kad se naviknes, onda ti je dobar i smijesan...ja sam se naviko i mislim da nebi vise ni mogao bez naseg VR6
usput, Alenko, jos jednom svaka cast ...mislim , kad bi bar imao tu moc retorike ( barem pola ko ti) ,pa di bi mi bio kraj
-
Ne znam kako mislis u diferencijal se sipa ulje, kuda se sipa pitanje je?? Inace, turbina puni na 0.5, po pokazivacu na tabli. Uvjek dodje do pola. Inace, da ga stavim na 0.7 dobio bi nekoliko ks vise, ali rekao sam necu to da diram. I ovako ide skroz ok. Sto se S2 tice, ni meni se ti stari audi modeli nesvidjaju posebno, oni prije A4, ali izgledaju ok kad se srede.
Evo nasao na mobile de neku sliku golfa, pa ovakav je moj, samo su felge sa 10, ove su sa 8 krakova, i mom je boja drugcija.
[IMG]http://bilder.mobile.de/images/autos/0/26499158-2013-1018265053.bild[/IMG]
-
Alfist,pa ti mene stvarno voliš,znam da ne moram ništa dokazivat ali nije mi bilo teško odgovorit na ova pitanja,čak bi ja njemu trebala postavit koje,ali nemojmo si zagorčavat život dokazivanjem.Ako ti kažeš da je VR6 ok onda valjda je tako.
-
pa naravno da te volim sreco...oces me pozvati kod sebe na more?? ;)
-
pazi se ,smajlic ti je namignuo...gle jos jedan ;)
-
Heh, ako nesto zelis pitaj.
Evo sliku, nasao sam jednu finu.
[IMG]http://bilder.mobile.de/images/autos/0/26124196-27904-1016536449.bild[/IMG]
Evo i unutrasnjost!!
[IMG]http://bilder.mobile.de/images/autos/0/26124196-27904-1016536449_3.bild[/IMG]
-
VR6,smislit ću neko pitanje,a vidiš baš takvi su moji sicevi,a baš ova i nije tako lipa.
Alfist ti bi na more,zakaj ne,samo ti dođi.
-
Alfist, ma to je neka mješavina crnog humora i lokalne zajebancije ovdje gdje ja zivim, ali ovaj VR6, da nema njega nebi bilo ni inspiracije, ali dečko je totalno out, tvrd ko bukva, čak je i meni volja za razgovor s njim pala na nulu, ostaju mi samo ostali poput tebe.
Zato VR6 ajde bre, pa razmisli malo,
otvorio si forum lancia i umjesto da pričamo ovdje o deltama, themama, prismama i dedrama, ja moram biti skeptičan prema svetoj kravi, ajde bar neko nek baci neku sliku one nove Hpe delte, šta je uopće s tim, propalo, vozi ili nevozi? :smile07:
-
ok dolazim...ali nemoj onda da me neces, pa sta cu onda sam,napusten , u dalekoj Crikvi, di cu onda.... :)
-
vr6 hvala ti na slici krave od iza. Sad imam potpuni dozivljaj da vidim koje je to ×××××× od auta.
-
Ajde smisli sta fino pa se javi. Ja cu tebe nesto pitati, samo moram da provjerim jel to tako samo na mojoj Delti ili i ostale su takve. I moja je iznutra kao ona, samo ima znak Lancie na sredini volana. A vi sto ste ljubomorni na onaj audi, necete nista postici tim, taj ce vas audi uvjek pojesti na cesti...