Mala proba da vidimo dal šljaka.<br><hr>
Printable View
Mala proba da vidimo dal šljaka.<br><hr>
Avatar radi, ali ne znam da li je moguće promijeniti nick ili se moram nanovo registrirati pod drugim imenom? Mala digresija...sorry svima.<br><hr>
Calibra!!! Ovo na slici nije Calibra!!!
Mybyte,znam da to nije Calibra. Ali eto uspio sam promijeniti i nick! Jedino molim LAW da mi kaže da li mogu stari nick samo zamijeniti za novi jer sam inače definitivno upenzionirao nick Calibra Zender i pripadajuće mu postove i nastavljam pod ovim nickom.
Još jedna digresija...sorry!
Da se vratim na temu...organizacija u banani, a tragovi sunčanice i pečenja na suncu još su nažalost tu! :smile12: <br><hr>
VRUĆE VRUĆE VRUĆE....××××no vruće!
Što se tiče streeta slažem se sa svima!
Što kažete na onu Mantu B 3.0 24v sa širim kotačima od samog auta? ××××na zverka! :)) <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>
Calibra Z što se tiče promjene nicka , to je ××××no jednostavno, klikni na profil pa na promjenu profila, kao kad si stavljao avatar i mjenjaj što te volja!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>
Calibra, jesi sretan kaj je Milan osvojio Ligu? Mislim... s obzirom na novi nadimak... :)) <br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
Ne znam zašto cvilite oko ulaznica pa tipovi su naplaćivali 15 ako ne uzmeš kartu.<br><hr><font face="Courier">Erotski roman: Zaključan u pivovari</font>
Katastrofa.
1. Ulazak u V.Goricu. Ako se očekuje dolazak 10-15000 ljudi, onda se zna da je to cca 4-6000 autiju koje treba negdje smjestiti (a ne kao što je vjerovatno bilo razmišljanje organizatora - nek se snađu). Žalosno je da je pola parkinga u Gorici bilo prazno, znam jer sam ja parkirao na jednom, jer mi je dopizdilo biti u koloni krečući se 2 metra u minuti. Od parkiranog auta do same staze za street race trebalo mi je 20 min pješke. A kad organizator kaže da je staza iza V. Gorice onda može reći i da se nalazi 50 metara iza, a ne kako su monogi pomislili možda kilometar ili dva.
2. Utrke - potpisujem post ''mc'' jer smo se zajedno pržili uz stazu, s tom razlikom da sam ja nešto viši od njega, pa ako je on vidio 50 metara staze ja sam vidio 60.
3. Pijača - uz onih par prskalica vode pepsi je koštao 7 kn limenka, a 20 metara dalje 10 kn limenka. Tko je tu vrtio pare samo Pepsi zna. I da oko 3 popdne više nije bilo hladnog pića.
4. Street style - (jedina donekle svjetla točka) zanima me jel mogu organizatoru dati tenisice na čišćenje od silnog katrana razlivenog uokolo. A i auti su bili pošlihtani kao na parkingu, i da si htio nešta vidjeti vidio bi ništa. Svidio mi se srebrni Punto, i narančasti VW (mislim Corrado)
Da bila su dobra i ona dva tipa na motorima kojima je očito jako dosadno u životu.
I najljepši trenutak cijelog izleta, povratak do auta. Naišli smo na dućan kupili si svaki 1,5 litru Jane, mrzle i otuširali se na klu×××× u parku. ××××ni doživljaj.
Eto... ja stanujem 1 km od piste i nisam otišao...ne trpim stajanje na suncu i gužvu... otišo sa malom na izlet u Maksimir...vratio se oko 15 u Goricu, sjeo u restoran koji ima pogled na glavnu ulicu i snimao aute i ekipu u koloni kako pizde... poslije oko 7 navečer sjeo kod frenda u birc, također uz glavnu cestu i gledao pile kad su se vraćale prema zagrebu i slušao dojmove od onih koji su bili...
Dosao sam da likujem!!!! :)))))))
Svi znate zasto :))))))))))
Kao što rekoše moji sudruzi u patnji (mc i Fresh)... dođoh, vidjeh, razvališe me, vratih se doma. A... najbolji dio dana je ulazak pod hladan tuš. :smile12:
Clio, kaj je bilo i zgodnih hostesa??? :o
Meni je ostala u sjecanju ona puklava brineta na startu koja se samo klatila i prezivala zvaku - strasno...
Calibra/Rossonero, jesi li ti mozda dosao s upicanjenom crvenom Xarom (VZ rege)...
Da i ja napišem koju glede i u svezi sa subotnjom priredbom, sada nakon sređivanja dojmova.
Čitam vaše postove i svi nešto rogobore protiv ovoga, onoga, organizatora i ne znam ni ja koga. Bio sam prošle godine na Streetraceu i znam koji su problemi bili i što je bilo obečano. Osnovni problem prošle godine je bio nedostatak sigurnosne ograde uz stazu, a to je ove godine popravljeno. Druga stvar je što smo mi ipak Hrvati i što velikoj večini usijanih glava fali pristojnosti, kulture i kućnog odgoja pa se ponašaju u stilu 'Glavno da ja vidim i da je meni dobro.'. Takvu ljudsku glupost ne može ispraviti ni jedan organizator. Nije da štitim iste, jer da su mogli bolje - jesu, al opet ne možete na jednoj takvoj priredbi očekivati komfor kao u HNK. Mene su najviše živcirali bahati kromanjonci koji su se laktovima probijali do prve linije na ogradi i onda u čudu pitali pitanja: 'A zašto idu dva po dva?', ili 'A gdje je start?' ili jedan tip objašnjava drugom '...kreću svakih 3 ili 5 minuta. Nisam baš siguran.'. Po kaj su takvi ljudi dolazili opće na Streetrace? Radit gužvu. Ili likovi koji su dovukli svoju djecu i onda žicaju uz ogradu: 'Daj pusti malog da vidi.'. Kaj to dete kuži zakaj se dvojica nateravaju po stazi? Ne kuži ništo osim kaj radi gužvu i pati se na sunčini.
Po meni to su glavni problemi subotnjeg happeninga, a organizatora će se uvijek kuditi jer, opet kažem, smo Hrvati i nikad sa ničim nismo zadovoljni.
Moglo je i bolje, ali ja osobno sam sretan kaj se u ovoj našoj zbunjenoj državi netko sjetio organizirati nešto takvo i mislim da im treba pružiti i malo potpore.
Hondo, nemoj se ljutiti, ali vjerovati da ce se masa na utrkama ponasati kao na kazalisnoj predstavi i ne prelaziti granicu neke imaginarne ograde - jednako je vjerovanju u Djeda Mraza... Ne bi to bilo nista bolje niti u drugim zemljama - mase trebaju ograde i cuvare, a toga je falilo na Streetraceu.
Razmisljao sam o mogucnostima i cini mi se da mozda ne bi bilo lose slijedece rjesenje - vece tribine na startu i na cilju, video-zidovi kod obje tribine i dobar razglas uz kvalitetno komentiranje... Ono sto je definitivno falilo na ovogodisnjem Streetrace-u je ukljucivanje gledaoca u zbivanja - stvarno mi je najgore od svega bilo to sto cesto nisam znao sto se dogadja...
Kolika je mogućnost da se tako nešto sljedeće godine ili na jesen održi na Grobniku? Brijem da bi bila dobra zaj... na putu do dole, recimo da se sa 2-3000 auta sletimo do Rijeke. Infrastruktura postoji, more je blizu, mrtva pečena janjetina nas čeka na putu nazad za Zagreb...
Nemoj kompa o janjcima dok cekam gablec - vec mi zebeludac turira... :smile12:
Evo i moj kratki report..
U 7 ujutro krenuo iz Osijeka i stigao oko 10 (ukljucujuci i guzvu u V.G.). Bio tam do cca 2, pol 3 i zamracio i krenio natrag u Osijek. Previse ljudi, previse sunca i previse ××××××. Ono sto sam htio, dobio sam-zvuk m3 u u blokadi :smile20: :smile20: :smile20:
M3-bog!!!!
sam sto je ovaj na street-raceu imao pojacani motor od m5 s nekih 450 ks ali svejedno meni najbolji auto!!!<br><hr>
Nisam išao na streetrace, jer se nema šta vidjeti. Sve su to obična auta, koja su prošla kroz neki tuning, rjetko koje da ima više od 300ks.
To su auta koje svaki dan gledam na cestama.
To su auta koje svaki dan gledam na cestama. I još k tome, da dajem lovu za prženje na suncu.
[IMG]http://avdiclukman0.tripod.com/[/IMG]
Ovo se zove streetrace!!!!!! Strava auto!
Diablo VT, tebe sigurno ne muče nikakvi psihički problemi?<br><hr><font face="Impact" color="blue">Zoom Zoom</font>
Sad zasad, ne.
Mene zivcira sto sve upucuje na to da je streetrace organiziran radi branja love, a ne radi nekakvog entuzijazma ili sirenja tuninga u hrvata. To sam vec prosle godine vidio, ali ove godine su poceli i ulaznice naplacivat. Kad se samo malo pocnes baviti brojkama ocito je da ti netko mlati masnu lovu. Za te novce su mogli slozit i tribine i jos bi im ostalo.
Zalosno je to sto je streetrace mozda samo malo bolje organiziran od sastanaka kod ine koji su skroz spontani.
Mislim da bi to trebali organizirati ljudi s ljubavlju prema autosportu i samom tom dogadju a ne prvenstveno prema novcu.
Ne znam koji je nagradni fond ove godine, prosle godine je bio jadan uglavnom... Mislim, ljudi dodju tamo, potrose gomile novaca, zivaca i vremena na sredjivanja tih auti, riskiraju da im popuca sve zivo na masinama u tih 400m , moraju platit 500kn da bi se natjecali, a zapravo oni su ti zbog koji su ljudi dosli.. i sad jos i ulaznice placaju.. meni se to lagano gadi...
Gospodo na Vidiautu od sada možete naći kompletnu reportažu rezultate kao i galeriju fotki sa Streetracea. Have Fun :URL=http://www.vidiauto.com/01novosti/index.php?id=5453:402Streetrace:/URL:
Sve u svemu katastrofa.
Bezvezan happening, par poštenih automobila, drugo bezveze.
Ne podnosim tipove koji dovezu auto sa 1,2 motorom i stave 460kg plastike i kita na njega...
Sve u sve bezveze.
Vrućina,čak ni curice nisu bile bog zna kaj.
Svaka čast CALIBRI TURBO.
Eto, toliko.
Od ulaznica i startnina su sigurno pobrali jedno 300 000kn. Jos sponzori, bog te pita... I jos k tome gabrek sam sebe reklamira time, al ne ×××× njega, mora on i namlatit novaca usput. Zarada od prodaje hrane i pica...
Od toga mizerni dio na nagradni fond, scenografiju i navodno pregrst novca na osiguranje koje je navodno vecinu vremena ××××lo ××××× i naplacivalo nevidljive ulaznice.
Ljudi slazu masine, trose novce i zivce, plate 500 kuna, unistavaju svoje aute tamo da bi ih gledali drugi ljudi koji isto plate 25 kuna za to i jos da bi se przili na suncu i gledali vecinom nista zbog lose organizacije. Svi placaju za nista, jer eto, to je jedini takav dogadjaj u hrvata pa ajde...u bespticju dupe slavuj.
Sad su poceli i tajkuncici dolazit sa svojim pilama... sve u svemu drago mi da nisam bio jer ovako osjecam SAMO blago gadjenje prema svemu tome..
1. Ekipa na ulazu je trebala zvat ljude da se sparkiraju unutra, a ne vani uz cestu. Zbog toga se i radila onolika gužva. Ja sam došao oko 12 i unutra je bilo mjesta za 50-ak auta, a vani ih je bilo sparkirano pun k... Isto tako - trebali su pokosit one livade sa desne strane, tako da su se ljudi mogli parkirat i po polju.
2. Trebalo je nekak sredit ono ljepljivo ×××××× na mjestu di je bio DB drag i street style.
3. Trebalo je složit nekakve tribine i bolje ozvučenje spikera.
4. Trebalo je bit još 2-3 interventnih jedinica policije.
5. Utrke su mogle počet u 12 (po programu), a ne u pola dva i isto tako... mogle su se sve odradit u roku od 2-3 sata, a ne ih rastegnut od 12 do 19 sati!?!?!? (po programu). Pa, nitko nije toliko glup da 9 sati stoji na suncu i cijeli dan čeka neki k...
Hondo, ne očekujem ja komfor kao u HNK, ali očekujem red kao u HNK, Lisinskom... Jesi li se ikad ustao na noge tijekom koncerta u Lisinskom??? Prvi put bu ti došel redar da te upozori da se to ne smije radit, a ako ponoviš, izvukel bu te van i bok; za tebe je koncert završen. To hoću!!!
Neka platim i 200 kn, ali neke bude mjesta za parkiranje, tribina na kojima vlada red itd. Kad se neko digne s tribina, a to nije zato kaj nemjerava otići, neka ga se lepo opomene prvi put, a drugi put leti van. Onda bu se itekak razmislil da li se isplati bacit 200 kn u vatru samo zato da bi se javio rođi da i ovaj vidi kak je on tamo.
Sve se može lako dobiti, red, disciplina i poštena manifestacija. Samo treba posložit neke stvari u organizaciji i to je sve. Velim, onda mi ne bi bilo žal dat puno veću lovu za upad jer bi znao da za to nekaj dobivam, a da se ne bum ko ×××××× ispržil na suncu i pritom niš ne videl.<br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
Brock, ja sam dosao poslje 12 pa su me zvali da se idem unutra sparkirat.
Vidim da je na street style pobjedila ona impreza. Ja bi je stavio na negdje, 10,11 mjesto.
sve sto na to imamo rec receno je na www.fiatgroup.itgo.com mislim da se to treba objaviti na svim forumina jel tu je neko bobro ogromnu lovu a osteceni si oni zbog koi smo tamo bili tj streetraceri i mo koi smo izgorli ko rakovi :))
Ljudi, a kaj ste se zakačili za mene. Pa ja sam rekel da hoću isto kaj i vi, al da je to zbog mentalnog sklopa večine ljudi na našim prostorima teško, ako ne i nemoguče izvesti. Dosta godina sam radio u medijima (na lokalnoj razini) i bio sam dio organizacije sličnih okupljanja i znam kako to ide. Veli se MUŽANI SU MUŽANI i nikakva organizacija ih ne popravlja. Pa pogledajte na šta nam liče nogometne utakmice.
Željo pa šta ni pehar nisi dobio?Pa kamo si ti išao?Nisam bio gore a po vašim komentarima i bolje jer još nisam čuo niti jednu pohvalu!Napisali su ti da ti auto izgleda kao kanta a ide kao metak!Onaj svift nije da ga ×××ך 1.3!On bi ja mislim i u 4. klasi po vremenu pobrao jedno od prva 3 mjesta!A nebin se čudio da se ne možeš niti žalit gore jer purger mora osvojit 1. mjesto!!!
Idemo mi ljepo na aerodrom na grobniku napravit street!Ne može ispast gore nego u VG!
SVT, kad promijenim nadimak u profilu tamo ostane novo ime, ali kad napišem post onda ostavo Calibra Zender. Čak se i na popisu memberu promijeni, ali ne i na temi na kojoj je upisan post. Zato sam otvorio novi mail i novi account pa krećem od nule. Nema veze.
Girrari, dakako! Mada mi je stara dama odmah druga u Italiji ipak je Milan broj 1 za mene.
MC, vozio je Doc. Bili smo s njegovim Bravom s VŽ regama. Neka ekipa je mahala (dal nama nemam pojma) iz Twinga pa sam mislio da je netko s foruma, ali kad smo se dalje furali paralelno s njima više nitko nije reagirao. Očito su mahali nekome drugome u koloni ispred Gorice.<br><hr>
A koliko je bilo GTI-ja u Gorici. Ja mislio da to već izumire, ali bilo ih je milijun. I većina odlično izgleda. :smile20: <br><hr><font color="red">GTI</font>
Crveni Suzuki Swift o kojem pričate je jedna skroz ozbiljna prerada. Od motora pa do zadnjeg šerafa. Unutra je goli lim, auto je vjerojatno ispod 700kg mase. U kvartu se nitko ne želi utrkivati s njim. Dečko je iskusni street racer i stvarno je dobro složio auto i na kraju zasluženo pobijedio.
:smile07:
Moj izbor šta se tiče stylea bi bio:
Corrado :smile20:
406c
C3<br><hr><font color="red">GTI</font>