Ne izvrci Alenko, rekao sam da si sam na svijetu, da onda nebi dizajn bio bitan kao sada. A cuo sam ja i VR6 sa remusom i slicno, imaju dobar zvuk, ali nije to to.
Printable View
Ne izvrci Alenko, rekao sam da si sam na svijetu, da onda nebi dizajn bio bitan kao sada. A cuo sam ja i VR6 sa remusom i slicno, imaju dobar zvuk, ali nije to to.
Nije me bilo dva dana i na forumu su prevladavale večinom glupe teme!!!!
Stverno ste nesposobni bez mene...
Ah, da a gdje sam bila ta dva dana...
Odmarala se..
Kako je sve bilo...
Šetam ja Slavonskom avenijom u Zagrebu, kad odjednom jedan slatki motorist iz rijeke zaustavi se da me pita gdje se nalazi Ambasada SR Njemačke...
Kako je tip pio sladak i zgodan odlučila sam sjesti s njim na motor i objasniti mu gdje je...
Nakon sto sam ga dobro ispipala dok smo se vozili dogovorili smo se za kavu navečer...
I sad izašli na kavu, bla bla i završili u njegovoj sobi u Hotelu Opera...
Kad se tip počeo skidati kad su mišići počeli ispadati a tek ono najvažnija kad mu je ispao 26cetimetraš...
Mmmm bio mi je to najbolji sex ikada...
Još jednom se odkazalo da su motoristi najbolji i da imaju najveće...
Dva dana sam se odmarala od sexa...
PUSA SVIMA!!!!!!!
pa jel to ova nasa HF INT??
ili neki alter ego?
ne.to je jedna ×××××,ruzna isfrustrirana ×××××ca koja se mora hvaliti na forumu jer nema kome.a tko zna mozda je prepisala iz jednog casopisa.a vi joj ×××××× saljete puse mozda je musko a sto je jos gore mozda je i ruzna
a mozda si ti zgodna zenska...ili sam mozda i ja??? :smile10: :smile10: :smile10:
vr6, ti si malo prirodno glup,a? istina je da na tipu zapinje mjenjač, ali naspram golfa 2 dizel koji sam imao pred 2 godine tipo 1.4 je ultrasportska zvijer. Ja u garazi imam vise auta nego sta si ti vozio. Cuo sam kako radi golf vr6, ima ga neki ×××××n u varazdinu. samo je jako glasan, ali inace bezvezan zvuk. Mnogo ljepse radi Bravo HGT. ima pravi sportski zvuk.
Bar si priznao da zapinje, a po cemu je sportski, ima i spor mjenjac uz to. Jedino sto mi se svidja kod tipa je prostor, prostran je unutra, posebno nazad.
Sorry HF-ica, ali mislim da ××××no ×××ך. To s hotelom Opera. Da si rekla neki drugi hotel, još nekako, ali već 10 dana hotel je pod opsadom zbog summita europskih parlamentarnih stranaka i unutra nemre ući ni mrav bez akreditacije i provjere, a kamoli netko na brzi fuk!
Još ću provjerit kod osoblja, koji si dan bila?
pa alfist_zg da nisi onako krupan sa onom cupicom komotno bi te zamijenio sa nekim komadom(ako se ne varam na onoj slici si ti sa dugom cupom)
haha, jesam , ali imam bradu..(imao sam do danas ujutro, osla je ca) :) :)
Lažna Hfica,zeznula se jer ja kao prava ne šetam Zagrebom jer živim na moru a ti lažna ne seri!!!!!!!
BTW motoristi su obično mali i sitni.
Hm,čini mi se da je prevelika slučajnost da si baš spomenula motoristu iz Rijeke koji se upravo vratio iz Njemačke jer u stvarnosti to moj dečko, motorista i vratio se iz Njemačke ali šetao je uz more sa mnom a nikako S.avenijom budalo.
A ne hvalim se forumom,žensko sam i nisam ružna,ako mara ne vjeruje ima osoba koje će mu posvjedočit vrlo rado.
Da vi niste malo promasili-e temu??
nisi ruzna jer ti je to mama rekla? :) salim se!ja nisam neka ljepota ali i da sam lijep ne bi to nikada okolo govorio.i bolje ti je sto to nisi pisala!to moze napisati samo neka isfrustrirana ×××××!!!!
i jos nesto zasto bi vjerovao nekome koga ne poznam da ti dobro izgledas?ali dobro nek ti bude.super izgledas i mrak si!ja cu naci 20 ×××××× koje ce reci da izgledam kao Brad Pitt,a mogu se ubit necu nikada izgledati ni blizu kao on
Jeste culi za prvenstvo V8STAR?? Ima Audi A6, VW Passat, Opel Omega, Jaguar S-Type, Lexus, Ford Mondeo... Danas je bio prenos na DSF, neki audi, nisam bio siguran ni jel audi do kraja trke, a onda kazu audi A6, i on pobjedio. Bocna linija i nazad sam ga prepoznao, al kad vidim prednji kraj onda opet pomislim nije to audi.
Evo i slike:
[IMG]http://www.v8star.com/2002/images/2002/02hockenheim/mutsch_rennen.jpg[/IMG]
:URL=http://www.v8star.com:Oficielna stranica - V8STAR:/URL:
Jok mara,ma ja nisam nigdje rekla da super izgledam,daj čitaj malo bolje,samo sam rekla da sam žensko,uostalom uopće nije važno šta ti misliš.
I ja ti imam pravi cabel. Ako hoces za sat vremena sam gore
Alfa 156 SW - Test
Nedjelja, 5. svibnja - Vjerojatno se sjecate reklame za Alfu 156 Sportwagon, kada zanosna Catherine-Zeta Jones bosa ulazi u automobil, izlazi s parkirališta, pruža ruku i govori: "My shoes, please". I mi mislimo tako, ali dajte nam cipele kakve koriste vozaci Formule 1, jer GTA je cistokrvni trkac prilagoden svakodnevnoj upotrebi
Krajem šezdesetih i pocetkom sedamdesetih godina prošlog stoljeca, Alfa Romeo Giulia Sprint GTA žarila je i palila trkacim pistama u cijelom svijetu i pobjedivala gotovo sve protivnike. Danas, tridesetsedam godina kasnije, legenda o GTA ponovo je oživljena i to na najbolji moguci nacin, modelom 156 u dvije karoserijske inacice, Berlina i Sportwagon. Da se radi o doista jedinstvenom automobilu govori podatak i o vrlo ogranicenoj seriji u kojoj se proizvodi, a s obzirom na performanse i cijenu, rijetke vlasnike ove Alfe doista možemo smatrati posebnim sretnicima.
Sportski izgled
Vec pri prvom pogledu na agresivnu sportsku liniju Sportwagona otkrivamo da u stvari ima vrlo malo veze s onim što smo naviknuli podrazumijevati pod pojmom karavan. Cuore sportivo ogleda se u spojlerima i pragovima ukrašenoj karoseriji, osobito onom integriranom u rub krova, te atraktivnim naplacima od lake legure, velicine sedamnaest cola. Važno je pritom napomenuti kako ovi dodaci ne koriste samo lijepom izgledu, vec su ovdje da bi obavili svoj zadatak. Omoguciti stabilnost automobilu pri velikim brzinama koje ovom Sportwagonu nisu nepoznanica. Uza sve to, crvena boja dodatno naglašava agresivnost i sportsku notu kakvu su oduvijek imali trkaci i cestovni automobili iz Milana, jednako kao i kociona kliješta pozamašnih dimenzija u istoj boji. Gledajuci automobil s boka, oblik stražnjeg dijela karoserije kao da je zaslužan za sjajnu aerodinamiku vozila, što je doduše utjecalo na velicinu prtljažnog prostora koji je manji od 400 litara. Prave Alfiste ova cinjenica nece nimalo smetati, osobito u verziji GTA, znajuci da ispod poklopca imate 250 KS. Da, 250 konjskih snaga, i to izmjereno na kotacima. Napomenimo samo da se snaga motora obicno mjeri na radilici, te je u konacnici manja zbog otpora koji nastaju pri prijenosu do kotaca. Atraktivni Sportwagon pogoni šesterocilindricni motor V tipa pod kutem od 60 stupnjeva obujma 3.2 litre, s cetiri ventila po cilindru, ukupno 24. Najvecu snagu razvija pri 6.200 o/min, dok mu okretni moment iznosi 300 Nm pri 4.800 o/min. Velika snaga motora i ogroman okretni moment na prednje kotace prenosi se preko šesterobrzinskog manualnog mjenjaca i hidraulicki kontrolirane spojke. Nekoliko tehnickih podataka koje smo upravo naveli, vjerojatno vec sami dovoljno govore o performansama Alfe GTA, no prije nego što krenemo zavirimo u unutrašnjost.
Pritiskom na prekidac za centralno otkljucavanje, Cuore sportivo signalizirao nam je zvucnim i svjetlosnim signalom slobodan ulazak. U tome smo trenutku osjetili lagano podizanje adrenalina i s nestrpljenjem ušli u automobil. Pravim ljubiteljima brzina pri pogledu na plocu s instrumentima, posebice duboko uvucenog brzinomjera graviranog do 300 km/h i okretomjera s crvenim poljem na sedam tisuca okretaja, ledima ce sigurno proci žmarci.
Sportivo i luksuz
U ovoj Alfi sve je predodredeno iskljucivo užitku u vožnji, i to, prije svega, sportskoj. (c)koljkasta sjedala cvrsto ce obuhvatiti tijelo i dati dojam da Alfu GTA nece biti teško obuzdati, trokraki upravljac sjajno leži u ruci, a rucica mjenjaca je nadohvat. Centralni greben s ostalim instrumentima i multifunkcionalnim putnim racunalom zakrenut je prema vozacu, pa je tako suvozacu zakinut užitak promatranja vrtoglavog penjanja kazaljke brzinomjera. Naravno, osim sportskog dojma i luksuz je na visokoj razini. Serijska oprema obuhvaca gotovo sve što možete zamisliti, od automatskog klima uredaja, kožom presvucene unutrašnjosti, grijanja sjedala, elektricnog paketa, vrhunskog audio uredaja s CD-om tvrtke Bose s komandama na upravljacu, šest zracnih jastuka, auto alarma i još bezbroj toga.
Okretanjem kljuca, Alfa ce se javiti neopisivo lijepim reskim zvukom, karakteristicnim za V motore, osobito ako se nalaze ispod poklopca motora na kojem se nalazi grb grada Milana i talijanske pokrajine u kojoj je osnovana tvrtka. Moramo priznati da nas je kolicina, ne buke vec najljepše melodije iz dvostruke ispušne cijevi na stražnjem kraju automobila pomalo iznenadila. To su nam potvrdili i zacudeni pogledi prolaznika i drugih sudionika u prometu koji su s cudenjem promatrali Alfu, te ako vec ne po izgledu onda sigurno po zvuku prepoznali da se radi o posebnom automobilu.
Oko 1.400 kilograma težak automobil pogoni 250 KS, odnosno jedna konjska snaga pokrece samo 5,8 kilograma. Ovaj podatak jednako je uvjerljiv kao i podatak o ubrzanju s mjesta do 100 kilometara za samo 6,3 sekunda, i maksimalnoj brzini od 250 km/h. Alfa ubrzava sjajno vec od 2.000 o/min, a iznad 4.000 o/min dodatno povuce sve do limitatora broja okretaja. Ubrzanja su naprosto fantasticna, i doslovce možete osjetiti kako vas sila pritišce u sjedalo, sve do 250 km/h do kojih ubrza s izrazitom lakocom. No, kako pravi sportski automobil nije samo snažan, vec i vozljiv na najbolji nacin dokazuje GTA. Automobil sjajno leži u zavojima, a njegove vozne karakteristike uistinu možemo usporediti s natjecateljskim automobilom. Prolasci kroz zavoje vrlo su brzi, a krajnje granice mogucnosti zaista daleko. Zaslužan je tome i iznimno precizan i direktan upravljacki sustav koji automobil vodi milimetarskom preciznošcu, te munjevito reagira na korekcije upravljacem i u ekstremnim slucajevima.
Brzo i sigurno
U savršenom skladu radi i vrlo brz, precizan mjenjac kratkog hoda, te vrlo ucinkovite kocnice koje u trenutku zaustavljaju automobil i pri brzinama višim od 200 km/h. Gotovo je nevjerojatno da pri maksimalnoj brzini uopce nema buke vjetra, a osjecaj sigurnosti pritom je vrlo velik, naravno ako ste naviknuli na ovakve brzine. Jednom rijecju, Alfu Sportwagon GTA, poslasticu za Alfiste s pravom možemo nazvati trkacim automobilom, ali modificiranim za svakodnevnu upotrebu.
Legenda o GTA oživljena je na najbolji moguci nacin, a zahvaljujuci performansama i slavnom prošlošcu tvrtke koja je prvi natjecateljski automobil izradila vec 1914. godine i pobjedivala na Grand Prix utrkama u herojska vremena, konkurenti ce ju teško dostici. Nova GTA cistokrvni je Cuore Sportivo. Viva Alfa, Viva Italia!
Motor: benzinski, V, smješten sprijeda poprecno, 6 cilindara, 24 ventila, direktno ubrizgavanje
Obujam: 3.179 ccm
Snaga: 184 kW / 250 KS pri 6.200 o/min
Okretni moment: 300 Nm pri 4.800 o/min
Prijenos: na prednje kotace, rucni mjenjac sa šest stupnjeva prijenosa
Kocnice: diskovi na sva cetiri kotaca, sprijeda ventilirani, ABS, EBD
Najveca brzina: 250 km/h
Ubrzanje: 6,3 sekundi
Potrošnja:18,8 / 8,8 / 12,3 l/100 km
Cijena: 35.655.74 EUR
Nije moglo sve u jedan post, pa sam stavio u dva. Izgleda ok auto, nesto kao GTI. Al ne znam, kad ga vidim i cujem, onda cu znati kakvo je stanje.
Dragi VR6! Ima nas koji smo vozili GTA! :))
Prošeći po forumu "Alfa Romeo"!
Pitaj ak te kaj zanima, rado ću ti reći.
Ovak na pismenom testu, zvuči ko bajka, u živo je SAN! :))
u ××××te, ekipo , pa i nas VR6 se zanima za Alfu...sad vjerujem da je sve moguce
Ja samo volim dobre aute, i koji su ok. Ovaj izgleda ok, ja sam vec rekao da mi je marka nebitna.
Pa da baš voliš dobre aute a marka ti nije bitna,u to baš ne možeš uvjerit ljude jer si doslovno popljuvao sve aute osim golfa,audia itd.
Koga sam popljuvao?? Samo kazem kako stoje stvari. Ja nikad negovorim nesto ako za to nemam neke argumente. Fino kazem kako ja mislim, rekao sam i da Golf cetri mi je beze i slicno.
HF-ica, sorry ak sam bio grub u onome o Operi, ali daj se registriraj da se oslobodiš padobranaca!
alfa,nema veze,opraštam ti,pa valjda se vidi da nisam ja pisala te gluposti.A pustit ću padobrance nek uživaju kad im je to gušt.
VR6,ako ti tako kažeš onda dobro,ne bih to komentirala jer će me opet neko izvređat.
Na jučerašnjoj skupštini dioničara objeavljeno je kako je u prvom kvartalu 2002. godine Fiat zabilježio ogroman gubitak od 529 milijuna Eura. S time su ukupni dugovi ove tvrtke skočili na rekordnih 6,6 milijardi Eura. Jedina utjeha za Fiat je činjenica da se skorašnjim plasmanom Ferrarijevih dionica na financijsko tržište očekuje velik novčani priljev.
Eto oce ko kupi Ferrari, mozda ga uzme VW, pa izda fin Ferrari SUV. :)
Ferrari nije konfekcije ×××××× ko porsche. Taljani ce radje gladovat neko da prodaju svaba Ferrari. FIAT ne moze propasti. Ako propadne on, propada i cijela Italija. Sigurno ce se naci netko ko ce ih financiati u ovim kriznim godinama.
Pa vidjet cemo sta ce biti. Nevjerujem da ce VW uzimati Ferrari jel im netreba, a i da uzmu, nevjerujem da bi pravili terenca, mozda neki SUV, mislim da bi to stajalo Ferrariju. Samo auto koji je malo vidi od tla, i pogon na sva 4. Al vidjet cemo sta ce biti. Ovo se moglo i ocekivati od Fiata, kad nemaju prakticno nijedan dobar model. Stilo ih je trebao spasiti, al je prakticno ruzan, i zato nista od toga.
"Fiat nema niti jedan dobar model". Ti si VR6 kretenčina teška. Sve osim Maree je u Fiatovom koncernu dobro. A to šta je tebi Stilo ružan to je tvoja stvar ostatak ne misli tako. Usput onaj s tri vrata je meni nakon alfe 147 najljepši u klasi.
Mogao bi fino reci, a ne vrijedjati. Da sam upravu, pokazuje i situacija Fiata. To sto ti neces da priznas, to je tvoj problem. Ti sve gledas kroz marku, i to je tako. Al to je vec tvoj problem...
Inace, sta mislite o ovom dizajnu Subaru Impreze WRX, mozda novi model?? Koji vam izgleda najbolje??
[IMG]http://www.users.totalise.co.uk/~scoobydoo/imprezaweb/general/new_imp.jpg[/IMG]
:URL=http://www.users.totalise.co.uk/~scoobydoo/imprezaweb/general/newimpreza/newimpreza.htm#"Rumour"%20Pictures:Jos neke slike, 4 kom. da ih sve nestavljam, look here!!:/URL:
Ajme meni koje nakaze. Ja sam bolje crtao aute kad sam bio 7. osnovne. Najljepši je onaj zamaskirani. Kako bi bio ljep da tako itzađe u proizvodnju. S onim kiotom mmmmmmmm. Barem bi bio napredak u odnosu na sadašnji model.
A ti VR6 reci mi koji je to auto u fiatovom koncernu zaista ×××××× osim Maree
Ma sve si ti bolje crtao, ajde sad nacrtaj nesto, pa da vidimo tog slavnog dizajnera... Od Fiata, slabo koji ima da mi se svidja, koje modele imaju, Punta i Stila, ono ostalo sve nesto lijevo, nista zanimljivo. I Stilo nije lijep, jedini auto koji im je ok moze se reci da je to Punto, ostalo...
Šta fali stilu s 3 vrata. Daj molim te tebi je golf lijep. Pokopaj se. I da kupi si već jednom tu nakazu od Impreze, a lanciu pokloni autootpadu. Sigurno jedva čeka općenje s prešom jer nemože više izdržat u vlasništvu nekok neukusca. I za koji ××××× stavljaš taj tekst alfe 156 GTA iz auto moto trenda. Šta ti misliš da mi to ne znamo.
Sa troje vrata, nefali mu nista posebno, ali nije ni posebno lijep. Ko ce njega uzeti pored Peugeota 307?? Tebi fali ukusa, a ne meni, ja sam rekao za stila da nije lijep, i vidis i neprodaje se nesto. Sve prebacujes na druge, a pogledaj prvo sebe...
A šta je to lijepo kod 307. Neči se uopšće raspravljati s tvojom malenkošću neukusni mesnati proizvode.
A pa na 307 je sve ljepse, sve skupa je ljepsi. To je sto auto godine negovori puno, ali koliko je ljepsi, vidjet ces po prodaji, mozda postane najprodavaniji model u klasi. Samo pricekaj... Ti nemas pojma o dizajnu, a stalno nesto pricas, i mislis jos da se neko slaze s tobom. Steta puno ovdje alfista, pa nece da ti kazu...