-
www.opel-calibra.tk
Eto novih fotki, lakirane lajsne, 3M folije. A za Alfiste tu je i Alenkova Alfa 164 3.0 V6 24V 220 KS Super! Dakle, za svakoga ponešto! Eto naših pila, licem u lice!
Opet pitam! Jel ko prodaje karamoblirani M3 E36? Kupujem crna kožna sjedala prednja! Naravno i OZ F1Plus 16" za Calibru! Ima kakav dobar auto otpad u Zagrebu na kojem bi bio koji M3 E36?
-
Bas sam gledao slike, jos zatamnio stakla. Ne znam jesi li znao, ali po zakonu se nesmiju zatamljivati prednja stakla, bocna ona, na prednjim vratima. Ako imas leptir, mozes staklo zatamniti, ali onda leptir staklo mora ostati slobodno. Bas me interesuje sta si tim dobio. A kod ovih starih alfi, jedino sto lijepo izgleda je motor...
-
Zakonom predviđene kazne NEMA, makar je zabranjeno! Problem je tehnički na kojem ne možeš proći, ali niti to neće biti nikakav problem. Šta sam dobio? Dobio sam anonimnost u kojoj uživam! :)
-
Mara očito misliš da žene nisu sposobne vozit dobro,vjeruj mi da ne znam vozit i da me auti ne zanimaju sigurno nebi kupila ovaj auto.Jako sam dobro znala šta kupujem jer mi je Lancia bila san cijeli život.
-
..i koji su dojmovi kad se sad Trnoruzica probudila i shvatila da je san java :smile06:
-
Opa,šta ćemo se sad vređat.Iznenadio bi se ti...
-
necemo se vredžati...nisam tak mislio,
joke,samo joke... :smile10:
Enjoy svoj kul autic,i neka Sila bude sa Vama,ako vec nije bila s mnom dok sam hodocastio sa made in italy kolicima i bratimio se s drugovima Valencicima...
:smile08:
-
Baš dražesno,imaš smisla.:smile10:
-
pa vjerovala ili ne ali 90% zena nazalost ne zna voziti.ja bi kupio Lanciu deltu integrale sa 215ks ali nemam bas toliko love da za auto stari 10god istresem oko 30 000dem ili 15-20 tisuca eura.znas zene kazu da je zena osvojila utrku pariz-dakar ali ja kazem to je ucinila jedna zena (mozda i dvije)a ostalo su bili muskarci.moja frendica zeli Ferrari ali to ne znaci da zna voziti. :)
-
Anonimnost, stid te da te vide da se vozis u Opelu ili neki drugi razlog?? To smanjuje vidljivost toliko zatamljivanje, mislis ako nema kazne da mozes, al nisi jedini...
-
VR6
Vidljivost je smanjena jedino po noći i to na otvorenoj neosvjetljenoj cesti. U gradskoj vožnji po noći nema nikakve frke, a po danu nema nikakve razlike. Osim šta mi sunce više ne piči toliko u kabinu!
A ako ikada uvedu kakve kazne lako je otići natrag u Bingo auto staklo i platiti par Kuna da skinu folije. A do tada nemam namjeru dirati po folijama. Za tehnički ionako nema frke!
Stid? Stid bi me bilo da vozim Golfa, svejedno da li jedinicu ili četvorku! Ovako mi je sigurno bolje nego u Golfu, kad već fali love za 2.4jtd ili Miatu 1.8!
-
Hah, u opelu bi mi vise bilo stid nego u golfu. Od opela koji valja, bar meni po izgledu i tako, je Calibra i Zafira OPC. Zafira OPC mi je posebno cool, sjedio sam na sajmu u njoj, super polozaj za upravljacem...
-
Zafira OPC me totalno razočarala. Jedva da se vidi unutra ikakve razlike od obične. Jedino mi se svidio DVD na krovu i to je sve. Jadna je unutrašnjost totalno! Prekidači za svjetla i žmigavce isti ko i na Vectri A iz '91, fakat jadno!!! Štitinik za sunce kod vozača i suvozača nema svjetlo pokraj špigla!!! Očaj!!! :smile09:
A zanima me kako će ljudi reagirati na Vectru, ja je sigurno ne bih kupio bez obzira na veličinu i opremu. Prednja svjetla jednostavno su ružna, a zadnji kraj je povećana Astra! Opel i dalje nastavlja agoniju!
Jedina svjetla točka je Speedster, a to ionako nije Opel. A i o njemu bi se dalo prodiskutirati. Feeling u vožnji je vjerojatno strašan, ali zašto nije odmah ugrađen turbak i nakrcana oprema pa bi ubrzanje bilo u najgoru ruku isto. Pa kad vidim kurble u autu za 80 000 DEM! :smile09:
-
To s Lanciom bilo je nuzno. Zbog toga mi je jako zao, ali ljubav je jedno, a prodaja drugo. Kada se Lancia malo vise profura kao luksuznjak posloziti ce se karte u koncernu. Pogledajte npr. VAG. VW se gura u visoku klasu auta i tu mu je jedan od glavnih konkurenata tvrtka iz istog koncerna Audi. Slicna je situacija na relaciji Skoda-Seat. Seat je trebao biti vise sportskiji (Cupra), ali onda su napravili Skodu Octaviu RS (mislim da se tako zove), a sada i Tudor. Tako se dogadja da se tvrtke istog koncerna medjusobno otimaju za kupce sto po meni nije bas pametno.
-
Upitna proizvodnja Lancie Thesis zbog ekonomske situacije firme, eto gdje ih doveo Fiat. VW je nesto drugo sto oce u luksuznu klasu, mozda i uspije nesto, vidjet cemo... Cupra nije dovoljno sportska, jesi je ti to vozio?? 210 KS, prednji pogon, Seat Leon Cupra R?? To je sada najaci auto u toj klasi, ili bar jedan od najacih...
-
[IMG]www.carsfromitaly.com/lancia/concepts/magia_200.jpg[/IMG]
VR6, ODAKLE TO DA SE THESIS NEĆE PROIZVODITI??
-
Pa evo ja nisam u tih 90%žena koje ne znaju vozit,a tvoj je problem šta nisi upoznao ni jednu koja stvarno uživa u vožnji i svim utrkama koje je u mogućnosti uživo pogledat
-
A kad smo kod cijena Lancie oko 30 000dm se kreću Evolution,dakle novijeg godišta,a jako dobru Lanciu integrale možeš kupit i za 8,9,10 000 maraka,88,89,90god.
-
...enchante,deltone,enchante ;)
-
ma HF INT sreco nemoj se ti ljutiti.nisam nista lose mislio.pusa :) :)) :) :))
-
Pa to za Thesis sam negdje procitao, da je Lancia u krizi, i da je proizvodnja upitna. Ne znam jel neki auto magazin ili neka stranica, al tako je pisalo.
-
Ako ne misliš ništa loše onda se ljepše izražavaj srećo,i tebi pusa.
-
Ja tebi HF INT nevjerujem da imas taj auto, ili ako nista, onda nevjerujem da si cura...
-
To je tvoj problem,imam ga i cura sam.Ne znam kako želiš da ti dokažem.
-