Pa cini mi se da sam negdje procitao da pises da ti pare nisu problem, onda otidji u prodavnicu u italiji s Lancia djelovima i to tamo mora biti. Ima klasicni spojler za Deltu, on ima podesavanja. Sad ako oces neki extra, to je vec druga stvar...
Printable View
Pa cini mi se da sam negdje procitao da pises da ti pare nisu problem, onda otidji u prodavnicu u italiji s Lancia djelovima i to tamo mora biti. Ima klasicni spojler za Deltu, on ima podesavanja. Sad ako oces neki extra, to je vec druga stvar...
VR6 jel si ti rekao da imas lanciu deltu? I ako imas, koju? Koja masina?
Za sve servise,zvukove,problemcice,sa punim povjerenjem moze se obratiti Valencic servis,J.Vogrinca 3 ZG(kod nove ludjacke crkve,Jarun),nabaviti ce vam vjerovatno i krovni spojler,ako ne probaj po internetu pa ondak u Italiju.Plavi oglasnik bi zabranio zakonom,samo da mogu/smijem. :smile06:
Pa pisao sam to vec vise puta, imam Lanciu Deltu HF 4WD, 166 KS po saobracajnoj, inace ima neke male izmjene poput auspuha i tako, pa sada ima oko 180 KS.
H F INT steta sto zena vozi takav auto.danas sam vidio jednu kako izlazi iz parkinga i udara jedan auto ne gledajuci.nadam se da nisi takav vozac
I ja preporučam Valenčića. Tamo servisiram svoju Alfušicu.
evo vam picture od najnovije lancie,400 ks
[IMG]http://www.xsb85.dial.pipex.com/hyenafront.jpg[/IMG]
VR6
Jel ti to ovdje unatrag par postova hvališ G60? HEHEHEHE :))
Eto citat iz koju godinu starog Auto kluba:
"Mnogi su isprva mislili da će Opelov auto najvećeg protivnika imati u VW Corradu, ali brus. Corradov grubi izgled i problematični G60 punjač jednostavno nisu imali šanse u usporedbi s elegantnom Calibrinom linijom i odličnim, dobro pogođenim pogonskim motorima. Takva se situacija i danas reflektira na tržištu rabljenih. Iako je proizvodnja Calibre odavno prekinuta, Opelov coupei kao rabljeni kotira daleko bolje nego Volkswagenov model. "
Pa ti i onda i dalje pametuj kako je G60 zakon, blablabla... Nemoj u buduće gruvati o stvarima o kojima nemaš blagog pojma!
P.S.Daj usput objasni one bedastoće o pumpanju amortizera na Miniju s nekakvom pumpom, o kočenju kočnicama, a ne motorom na snijegu, o smetnjama za daljinsko zaključavanje na auto showu, o 205mm niskoprofilnim gumama na tvom Golfu trojci 1.9 TDi i kako si s njime preletio neke Alfe benzince...!!!
Zaboravil si Calibra reci, nek objasni kako se ventili ruse jedan u drugoga, u masini...
HEHE, zaboravih na najveći izljev!!! Rušenje ventila! :))
Sta svasta napisaste... Pa taj G60 je isto bio u jednom auto klubu, bas corrado, i kazu da je bio u dobrom stanju, da nije imao problema s G punjacem. Sve zavisi ko vozi auto, zna se da turbo motori nepodnose mucenje na hladnom, ako to neko radi naravno da ce prije otici motor. Al taj G60 je brzi od skoro svih Calibri koje imaju... Za mini znam, jer neko ko je imao taj auto, i ako su se pumpali amortizeri, znaci da to moze, sto sad Interceptor nije s tim upoznat, to je vec njegov problem. Za ventile ono ja nisam rekao. Za kocenje po snijegu se necu sa vama ubjedjivati, ovdje svaku zimu ima snijega, i znam sta je snijeg dobro... A i logika to govori sama od sebe, da 4 koce bolje od 2 tocka... Za Alfu vise necu pricati, rekao sam sve o njoj. Ako je tako dobra, sto nijedna nenastupa na brdskim trkama, rally recimo. Golf ima, kao i Polo. Polo je cak u nasem sampionatu prvi u klasi do 1400... Cak sam citao, i neki vozaci profesionalni govore da je golf vrlo dobar auto...
Jos nesto, spenser to nije nova Lancia. To je ona Hyena (Zagato Hyena), sto sam rekao da je Alfa iskopirala. Samo ta Hyena se proizvodila od 1991 cini mi se, ima neke djelove od Lancie Delte Integrale, do 100 ide za 5.2 sekunde, kostala je oko 192000 DM, 500 primjeraka se proizvodila.
[IMG]http://tucars24.valuehost.ru/big/01sparco_wrx_1.jpg[/IMG]
Šta su pomiješali malo Alfu SZ, malo GTV i malo Deltu i dobili ovo:
[IMG]http://www.xsb85.dial.pipex.com/town/walk/xsb85/hyena24_1.jpg[/IMG]
VR6
I dalje baljetgaš bedastoće, uopće nisi pojasnio svoje teze! Ali ako je onaj neuspjeli pokušaj odgovora unatrag par postova sve što imaš reći sebi u prilog onda s tobom zaista nema smisla diskutirati. Prvo, nabavi neke knjige (ne časopise ili revije) o automobilskoj tehnologiji i za početak prođi poglavlja o amortizerima i ventilima. Pokušaj shvatiti način na koji funkcioniraju i bit će ti jasno da je pumpanje neizvedivo, kao i rušenje ventila! Za G60 nema smisla ponavljati već rečeno, nego samo dodati da očito u Auto klubu pojma nemaju, jer VR6 ZNA da je to najpouzdanije, najbolje...
P.S. I daj probaj barem voziti po snijegu i koči kočnicama, bez motora! Prvo probaj pa javi šta si sve razbio kad su kotači zablokirali, auto klizio ravno bez obzira kuda si okretao volan, a auto ispred tebe ili zavoj bili sve bliže i bliže... A možda su u Bosni po snijegu dozvoljene gume s čavlima, odavno zabranjene u ostatku svijeta, pa onda tvoja teza čak i prolazi. Inače, NIKAKO!!!
Pa u Auto Klubu sam gledao taj test G60 Corrado, i pokazao se kao vrlo dobar. Bez ostecenja G punjaca i slicno, sto ti sa tim nisi upoznat to je drugo. A ono za ventile ste ti ili neko od vas napisali, pa zato na to vise necu davati komentare. Ovdje su isto cavli zabranjeni, al ti ocito nemas ni mozga da skontas nesto, a i probavao nisi. Naravno da neko nece po snijegu skroz kocnicu pritisnuti, ali uz doziranje se fino stane...
Uvijek sam mrzio biti prost ali ime poput Calibre Zender to zasluzuje:
JEBALA TI SVA BOSNA MATER EH, ETO NAKO ISKRENO IZ DNA DUSE.
"Bosanska" Buba
Ne znam šta si se ti našao prozvanim u prošlom postu. Eto sad imaš razloga gugutati! Možda djeliš mišljenja VR6 ili te jednostavno pogodila teza čavljarica u Bosni! :)
U svakom slučaju, mizerna si pojava! Ovako upasti iz vedra neba stvarno nema smisla. A ako se s nečim ne slažeš, onda daj argumente. Jer tvoji "argumenti" gube na snazi već i prije osnovne škole, dragi moj insekte!
VR6 za tebe evo jedan
:)) jer više ne znam šta da ti kažem. Znaj da ima ljudi koji ipak znaju više od tebe, a i voljni su nešto i naučiti od drugih. To je kvaliteta koju očito još nemaš!
E Calibra, bas me interesuje gdje su tebi argumenti, ti ih nnajmanje imas. Na neka pitanja nisi odgovorio, samo presutis i slicno...
Evo mene opet nakon nekog vremena. popravio kompjutor. Nemam baš ni vremena puno se radi. Samo da kažem neki dan sam baš monttrio 19 cola na svog golfa td i gume su 225. Auto čupa ko lud. To je i svojim očima vidio jedan u alfi 156 2.0 ostavio sam ga bez problema. Toliko o tome i sad definitivno mislim da alfe ništa ne idu.
E Calibra ce se bas obradovati, da ima nekog s kim se razumije, i ko govori njegovim jezikom...
VR6
Prelistaj forume i javi na šta ti nisam odgovorio! Pa pitaj opet da ti TATA odgovori sinko! :))
Neda mi se s tobom vrijeme gubiti, kao i s ostalim ovdje, ima i ok ljudi, ali neki su dosadili vise, pisao sam ti par puta to, ti prelistaj postove pa nadji...
mene ovaj calibra iritira skoro ko onaj intcp prije.
brate sve zna,najpametniji je,×××× po svima.......
dosadan je u svom savrsenstvu pa mu postove vise ni ne citam
Nije calibra loš samo vozi krivi auto. VR6 je komičar. :))