..... 1000 .... !!!! :)
Printable View
..... 1000 .... !!!! :)
Jesi vidio activa kako fiat ne preza pred nicime.. moja mala mu je dobra a ja sam celavi cika?? :smile09: :smile09:
odmah bi me srezao u korijenu... :smile23: :smile23:
...točno si ćelav! :smile18:
...a malu s XO poduči da se kaže DOBRA VEČER a ne DOBRO VEČE...
...ima male cice... :smile19:
:smile12: :smile08: ..???
..activa, to su hrvatske gramatičke igrice...osim malih cica voditeljice... :smile25:
tišina! o boljim polovicama nema prostačenja! zabranjeno! bile one stalne, privremene, zakonite ili ne!
to nisu pin-up gospodične, da ih se pvlaći po zubima. i to je i onak nekulturno ...ok. svi smo krvavi ispod kože :smile23: ... ali, NE o partnerima ljudi s kojima svaki dan pričaš.
a ti zennone.... jesi uglancao kuglu, svaka čast.... jel to za slikanje? :smile06: :smile06: :smile06: ;) <br><hr>
...pa nisam znao da ti je bolja polovica, sorry... ;)
...tak sam Ðuzelu uletio kak je dobru kuju zbario i pitao kolko naplaćuje analno...a on veli da mu je to žena... :smile17:
Da, to mi je "bolja polovica"... ili trecina... :)) A oprostit cu ti alfa××× jer si se ispricao...
Hvala druze Mirko za defense dok me nije bilo.. Uvijek zakasnim na nesto...
A frizurica mi je takva vec jako dugo.. ne znam uopce koja mi je prirodna boja kose... :smile07: :smile07:
...."tak sam Ðuzelu uletio kak je dobru kuju zbario i pitao kolko naplaćuje analno.".... alfa×××, ti mora da si imao burnu noc ..?? :smile12: :)
... Drugmirko , mala mu je " uglancala kuglu " ..!! :smile06: :smile06:
.. za slikanje ..!! :))
viš alfa... izgleda, da imaš izoštren dar za obradovanje ljudi s ljubaznim mišljenjima o njihovim partnerima... daj reci... kako je kad nastupi ona minuta "of unconfortable silence" nakon provaljene ×××××rije :smile21: :smile21: :smile06: :smile06: :smile06: <br><hr>
... ZeNNoN , jel to iz skolskih dana frizura ..?? :))
Ustvari, sve je dobro dok netko to ne shvati ozbiljno... ali mi smo ovdje svi pristojni i mirni itd... :smile06: :smile06:
:smile25: :smile25:
Cak i iz "onih" skolskih dana... Bio sam vjeran svojoj frizuri za razliku od svega drugoga.. :smile24: :smile24:
... iza mire , tri djavola vire ..!!?? :smile24: :smile23: :smile23: :smile23: , :))
Kako ste vi citroenaši uspjeli soma poruka natuć... :smile12: :smile17: :smile17: :smile17:
Uvijek znas sto treba reci.. :o
ma, da... ja se u biti držim one... "žene su kao autobus. ak ti pobjegne, uvjek će doć novi..." :smile06: :smile06:
a tko se svađa oko autobusa :smile06: ? ok, bez zajebanjcije. neki osnovni nivo bontona ipak treba imat. vjerujem, da alfa to nije tako mislio ali ispalo je prosto. a to nam stvarno ne treba.
zennone, i ja prakticiram takvo riješenje... ne trebaš sušit kad opereš kosu, ne budiš se sav zaležan i raskupusan... praktično je :)) . malo sam lenjiv kod održavanja pa ponekad puszim, da zaraste :)) ... ali u biti, to je to.<br><hr>
to je Aero zato, jer smo citroenaši propalice bez pametnijeg posla. vi gospoda u BMWeima imate uvjek neki biznis za tjerat, pa vam to krade vrijeme :smile06: :smile06: :smile06: <br><hr>
Ma imam milijun razloga za takvu frizuricu ali je redovito odrzavam... 2 puta tjedno striganje i to je to... i samo baby shamponi... :smile25: :smile25:
...ja sam poznat po tome da kažem kaj mislim, iako to nije baš dobro u svakom trenutku...pogotovo ako radiš ko voditelj na televiziji...par sekundi mučne tišine je kao vječnost kada čekaš Sv.Iliju da te odvede na nebo i spasi daljnjeg blamiranja... :smile18:
Znas kako kazu: "Prije upotrebe promuckaj". :smile25: :smile25: :smile25:
to je alfa osobina za poštivanje... samo, mogao bi... kak,dase izrazim... proradit na dikciji... :smile06: ;)
"imam milijun razloga... baby šamponi..." .... khm... zennone, a da se to miljunće nebi moglo sumirat u "strah od ćelavog ćike" :smile06: :smile06: :smile06:
:smile23: :smile23: :smile23:
nije sve u sexu... ima nesto i u strahu od side... :smile25: :smile25:
a sta da moram susit kosu svaki dan poslije treninga...
... Drugmirko , jesi li ti to zasao u onaj period " pojacane muzevnosti "..??
.. kose sve manje , ali zato negujemo " ljubavni tepih" , bradu i brkove ..!! :smile06: :smile06:
.. jos samo da nabavis cabrioleta ..!! :))
LOLcina... To bi bila onda zaokruzena cjelina... ali nije valjda jos do toga doslo, jelda druze? :smile25: :smile25:
... a ona stara " narodna " ... sex , droga , alkohol , i naravno automobili ..!!?? :smile15: :))
idle mode: active..
... ah , da , zaboravih najvazniji detalj , neizbezan nabrekli stomacic , tzv . pivski stomak , koji nam upotpunjuje kompletnu sliku muskarca " u najboljim godinama " ..!! ;) :))
... pa skoro da je tako , izuzev onog drugog ..!! :smile19:
Sta, kabrioleta? :smile25:
activa... kojeg cabrioleta? onog na glavi? ... to će nam majka priroda sama još i prebrzo nabavit.... :smile06: :smile06: :smile06:
a što se životnog mota tiće.... ja polako padam na onaj:
no drugs, no alcohol, just sex... veeeery ocasionaly! :smile06: :smile06: :smile06:
:smile06: :smile06:
... napravicu od picassa cabrioleta ..!! :smile15: :))
Pa nije ni to losa ideja?... :smile15: :smile15:
.. a kompletan donji postroj , ogibljenje i motor iz active V6 , 3.0 ..!! :smile07:
:smile25:
evo, prva slikica C1, za koju tvrde, da je prava. ja doduše mislim, da nije ali vidjet ćemo.... :)) . ostalu dvojicu ću postat u pripadajuće im Pug/Toyota teme:
[IMG]http://uploads.savefile.com/redir/39878.jpg[/IMG]
Uf odvratan je, al je zato C4 coupe :smile20:
:smile10: zašto cep? pa takova mala rajngla teško izgleda simpatičnije. ok. može izgledat simpatičnije ali im to nije običaj... samo pogle si cinquecento ili japansku bratiju kutija....
iako sumjam, da će ispast baš ovak ali meni je to [IMG]http://raven.triera.net/citroen/portal/modules/PNphpBB2/images/smiles/S:1:bravo.gif[/IMG]<br><hr>
.. pa ovo je yaris..?? :smile08: