to ti se oko golfa iz "traktor-zetor" fan kluba guraju da vide kakav ce si novi traktor ubost
Printable View
to ti se oko golfa iz "traktor-zetor" fan kluba guraju da vide kakav ce si novi traktor ubost
Pa predpostavio sam da ce neko dati takav glupi komentar, jer nema reci sta za protiv... Fino se vidjelo kako stoje stvari...
Bilo je novih plugova u dodatnoj opremi s onim Golfom karavanom. Sijačice nisu bile niti o doplati, ali plugova je bilo ko u priči! :))
Na VW štandu su jedino valjale hostese. Stvarno su bile dobre...
Onaj GTI kod VW-a je super, kad ga vidis, a i unutra, recaro, vrhunski... Nesvidja mi se golf 4, al onaj, onako sredjen...
Ljudi moji recite vi kaj hocete, ali jel ste skuzili zavrsnu obradu u novom passatu, superbu, itd. itd. itd.? Pa das za onog passata W8 kolko, 70, 80 kila dojce marki i onda ti se klima na rucici mjenjaca onaj kromirani gumb! A plastika kod volana zasvasana ko da su radnici bili pijani dok su ga sastavljali. Koma!
I jos nesto. Tip, neki deda razgledava novi A4 cabrio. I trazi ××××× da mu otvori bunker. Zena stisce gumbic, ali se bunker ne otvara, priđe blize, nista, tek kad je dosla na metar od sredisnje konzole i usmjerila prema kozoli, bunker se otvoril. Pa ti spljunes 80 kila za cabria i onda te ×××× daljinsko otvaranje bunkera!!! Pa da sa 2 kilometra stisnes ima da se otvori ko iz picke, za te pare.
Ajd sad recite...
Pa reci cu ti ja. Sto se audia tice, na sajmu je puno razne opreme, i mozda nesto ometa... Npr. alarm na autu, nekad se jedva upali s metar od auta, a nekad hvata i preko 50 metara. Zavisno od toga gdje se nalazis i kakvo je okruzenje. Isto kao bezicni telefon, ako si na ravnici, sve ravno oko tebe, naravno da ces lakre uhvatiti nego kad se zabijes u neki podrum, cisto logicno... A passat, ne znam ja sta si ti vidio da se klima, prvo jesi li siguran da se to netreba pomjerati?? Nekazem, nekada bude neka greska, ali to rijetko... Nije ni cudo na tim sajamskim kad ih svako dira i slicno. Mozda je Alfa jos gora, sto je nisu otvorili?? Bas me to nervira, odes na sajam i zatvore ti auto, kome to treba, pa takav zatvoren auto mogu vidjeti i na ulici...
VR6
Daj ne muljaj! Nema tu nikakve interferencije! Daljinski je bio za k...c, moguće da je samo baterija bila gotova. Ali kod tako skupog auta takva mana?!? Ma, molim vas! Pa nije to Tico ili Tempo!!!
Da si ti VR6 malo bolje gledao vidio bi da Golf, Passat W8 i Superb imaju IDENTIČNE štitinike od sunca ispred vozača i suvozača! I da napomenem, prokleto jadno izrađene! U Golfu karavanu sam malo šaltao, mjenjač je dug, neprecizan i zapinje maksimalno. Isto ×××××× je bilo i s onim plavim 307 s 5 vrata. Staviš mjenjač u petu, a da ga vratiš brzo u 4. treba ti pola sata! Katastrofa! Hyundai Coupe ima daleko brži, precizniji i bolji mjenjač od ova dva navedena auta! A najbolji je definitivno Miatin, najkraći mjenjač šta sam u životu probao i prokleto precizan. E da mi je Miata 1.8...
Do sada sam zagovarao 307, ali mislim da sada kad sam malo sjeo u 307, makar ga nisam vozio, da u toj klasi 147 nema premca!Od Alfe jedino sam uvijek volio 156, ali sada mi je i 147 sve draža!
Ima, pa ti pricaj sta oces. Vidio koliko tamo ima uredjaja, i koliko ima samo ljudi na sajmu, da svaki 3 ima mobitel, i oni salju neke zrake, mogu zasmetati... Sad sta fali ako su isti stitnici od sunca, glavna im je funkcija. Mjenjac zapinje i nesalta se brzo, jel ti znas uopste kako mjenjac radi?? Moze li mu neko objasniti kako radi mjenjac i da naravno neradi isto kad stoji auto ili kad je motor upaljen...
Opet ja za tu vasu 147, necemo se hvatati NCAP testova sigurnosti, ali gledam neki test usporedni, Peugeot 307, Golf 4, Alfa 147, i jos jedan auto, cini mi se da je Honda Civic. Zadnje je mjesto osvoio Alfa 147, prije svega zbog losih kocnica. Zaustavni put preko 40 metara...
A otkud ti taj test reci mi moliom te
Iz Dnevnog avaza!!! HEHEHE :))
Taj test je iz yu casopisa o autima, vrele gume, tako se zove casopis. Imam taj broj negdje, ako mi se bude dalo potraziti, da nadjem koji su tacno modeli bili i s kojim motorima.
Evo stranica tog casopisa: :URL=http://www.vrelegume.co.yu/:Vrele Gume:/URL:
I sad bi ja po tebi trebao vjerovati šta pišu srbi koji su od evrope milijunima svjetlosnih milja udaljeni. Alfa je po svim stručnijim časopisima (Auto Zeitung, Auto Bild, Gente Motori, Quattroruote, Auto, Motor und Sport, Car itd uvijek bila u samom vrhu što se tiče kočnica, ubrzanja i ostalih karakteristika koje koje odlučuju jeli auto sportski ili ne.
Već sam ti rekao VR6 da bi mogao malo čitati i europske časopise.
P.S. Srbija je danas dobrano u k... i uopće ne sumnjam da je taj časopis vrele gume vrelo potplaćen.
Ja koliko znam, oni uzimaju taj test iz nekih stranih novina, i nevjerujem da je ista potplaceno. A sto se tice auta, oni nisu bas tako. Kod njih je veliko rastojanje. Neki vozaju fice, i stojadine, a neki vozaju i najnovije aute. Vjerovatno ces neke tamo najprije vidjeti... Cim alfa nevalja, neko je potplacen, pa nemoze tako...
Sta bi ti rekao da izda neki takav test BH Auto Moto magazin, da su i oni potplaceni?? Da vidis kako samo pisu o autima, za nepovjerovati...
Hitno mi je potrebna CRVENA maska za Siemens M35!!trazio sam u servisu ali nemaju naime imam jako ludu curu koja mi pili po mozgu vec par mjeseci za tu crvenu masku ako netko zna gdje je mogu kupit neka mi kaze!!!hval vas svima POMOZITE
Pa maznes joj lak za nokte crveni i ofarbas... :)
Skines maskicu s mobitela i das ju pofarbati crvenim autolakom. Tak su radili moji prijatelji na nokiama, koji su radili kao segrti u autolimariji i svaki dan su imali mobitel u drugoj farbi. Znaci isprobana tehnologija, 100% sigurno...
A kaj se tice audia cabria, mozda je u kljucu i bila slaba baterija, pa nije htjelo hvatat, ali su onda o tome trebali prije razmisljati. Bio sam s 2 prijatelja i oni su to vidjeli isto. Ali sumnjam da je problem u bateriji, makar je to sad nevazno...
A gumbic je sjeban na automatskom mjenjacu, onaj sastrane, kromirani. Da se on stisnut, ali je razjeban. Ko kad nesto ne zasarafis, pa se klima. E na to sam mislil. A kad das za tog passata 80 kila onda i ocekujes neku kvalitetu...
Pa ako su iscupali mazdi rucicu mjenjaca, mislim drsku, onda nije cudno ako je neko pokusavao i nesto s passatom. A mozda se ta baterija u Audi-u istrosila, ako je pokazivala svakome kako radi, nije onda to ni cudno... A prije mislim da je nesto ometalo taj daljinski, nego da je do baterije...
VR6
Pa kakve veze ima to što je hostesa pokazivala svima kako radi daljinski? Očito tvoj Golf nema niti centralno, a kamoli daljinski pa da bi barem to znao. Eto, ja ga imam i na Vectri i na Calibri i baterija drži mjesecima!!! A ne rikne nakon 10, 15 korištenja!
Imam centralno, nebrini se ti. Vjerovatno je nesto ometalo daljinski, a mozda je i hostesa zeznula nesto. Nisi imao novi auto, pa ne znas tu tehniku. Znam ja ovaj passat, ima taj sistem cudni, uvjek mjenja frekfenciju pri svakom otkljucavanju, i ako pritisnes na prazno, ono beze daljinski, dodjes onda i nemozes otkljucati auto. Mada oprema je vjerovatno u pitanju, a i baterija moze biti. Ti otkljucavas auto 2 puta dnevno, a ona je to pritiskala 2 dana mozda dnevno po 100 puta, ako ne i vise...
VR6
Ne seri mi po netu. Novu Vectru stari je kupio još '91, još kad si se ti s kurcom u pjesku igrao!!! Sroljo, nema tu nikakve tehnike i nije to nikakav čudni sistem što se mijenja frekvencija! Ti si totalna ××××××tina šta se automobila tiče! Frekvencija se mora mijenjati nakon svake upotrebe daljinskog zato da se izbjegne mogućnost "skeniranja" frekvencije! To su bile prve mane daljinskih, to što je svaki i malo pametan mogao s uređajem skenirati frekvenciju ključa i kasnije otključati auto isto kao da ima original ključ! Isusa ti boga, pa tebi se moraju razjasniti osnovni pojmovi!!!
Dnevno otključam i zaključam auto i dvadesetak puta. A i da ga otključam sto puta ništa mu ne bi bilo jer tome i služi! Dok je god baterija dosta jaka, otključat će auto i 1000 puta dnevno! Ali kako baterija slabi, tako je auto moguće otključati sa sve manje udaljenosti! Dok infracrveni daljinski čak mora biti u vidnoj vezi, dakle bez prepreka između daljinskog i prijemnika!
Znam ja kako to radi, nemoras mi objasnjavati, ali ti ne znas tu nesto izgleda, ja sam samo to naveo da bi to mogao biti problem kod onog audia, jel znam kako radi. Kamion i auto nije isto, to sto ti kamione kupujes je druga stvar... Nemas para za auto... Djabe meni sto ja imam pumpu ako sve pare u to ulozim a za auto nista, nije to to... Al s tobom se ocito nemoze normalno pricati, cim ti nesto neodgovara pocnes da psujes i vrijedjas... Ono izgubis argumente i slicno i onda poludis, al to je tvoj problem...
I ja se nerazumijem u aute, ajde nepricaj ti, a i neki jos ovdje... Vas smatram 0 za to neke, ne znam zato vise sta pokusavate. Na neke postove vec neodgovaram jer ih govore neki bez agrumenata i koji nemaju veze o autima. Jos nesto za Interceptora, rekao si za vrele gume nesto, pa onaj test su oni preuzeli iz Auto Moto Sport revije ili tako nesto. Bas sam sinoc gledao, radi se o 1.6 motorima, i tu je Peugeot prvi cini mi se, Honda druga, Golf 3 i Alfa 4. Pise alfa pruza najvise uzitka u voznji, ali ima tako nekih gluposti. Golf ima zaustavni put od 38.9 cini mi se, a alfa 42.* metara. Ako bas nevjerujes mogu to skenirati... I ako mislis da taj magazin vrele gume ima nesto protiv alfista, nebi rekao, jer u nekom sam broju vidio da je neki alfista poslao pismo i da bas hvali reviju zbog objektivnosti... E sad ako ces vjerovat to je tvoj problem. Razvio sam jedan film sa ZG Auto Show-a, ima ona alfa sto sam je ispred uslikao 1.9 JTD, pa ako mi se bude dalo skenirati stavit cu sliku onda na net vjerovatno...
Evo slike Delte jedne, prodaje se 17000 Eura, ima 290 KS, 1992-93 godiste.
[IMG]http://212.141.72.210/web/asm/MEDIA/JPGB/C002231/C002231-2002-04-08.JPG[/IMG]