.. moram se ograditi od postova , doticne " tajnice " ..!!
.. dakle to nema nikakve veze sa mnom , ...moram zastiti integritet moje licnosti..!!?? :smile14: :) <br><hr><font face="Impact" color="blue">citroen on the road again</font>
Printable View
.. moram se ograditi od postova , doticne " tajnice " ..!!
.. dakle to nema nikakve veze sa mnom , ...moram zastiti integritet moje licnosti..!!?? :smile14: :) <br><hr><font face="Impact" color="blue">citroen on the road again</font>
:smile06:
znaci onaj kondom nije tvoj ? :smile06:
.. ne daj boze ..!!?? :o
uh što volim ove "kućne" fotke... ima još?
:)
Kaj se to ovdje događa? :smile10: :smile17:
:)) kako smo ustanovili, da se nadmetanje s bemveistima ne isplati, prešlo se na tajnice... zasad je, potpuno nebitno ali nerješeno :smile06: .
.. Drugmirko, da li si siguran u to sto si napisao ..?? ;) :)
.. Aero , sta tebe muci ..?? :smile08:
.. danas smo bas poranili ..!! :smile15:
... kako to mislis da se nadmetanje sa bendzaministima ne isplati ..?? :o
... ako nista vise , CITROEN forum nam je zivnuo ....malo zbog automobila , malo zbog zana , ali najvaznije je da smo razbili monotoniju ..!! :)
.dobro jutro, :smile14:
aero,pa ti nisi iz ovog filma..sto pitas ako ne razumes..imas sliku i opet ne kapiras..pa kako drugacije mislis da ti objasnim?? :smile13:
ACTIVA,drzi se dobro!! :smile12:
dr.stangelove,ti bi jos..razmotricu!! :smile07:
mislim da bi posjećenost ove teme mogla naglo porasti... :smile15:
Oduvijek sam cijenio Citroen kao marku koja daje "nešto drugačije" :smile06:
.. najzad ste shvatili da CITROEN pruza mnogo vise ..! :))
Misliš CITROEN & TAJNICA :))
.. ne, ne , ja sam mislio samo na citraca ..!!??
.. a on ti kasnije " omogucava " , mnoga zadovoljstva i uzitke ..!! :smile19: :))
aha, vidjeli smo :smile06: . zato si ju i strpao u gepek... mislim, zbog mogućnosti koje Citroen pruža... :smile06: :smile06: ;) .<br><hr>
pa ovaj Citroen Club postaje sve interesantniji, usput ona prva slika je najbolje ispala
.. koja prva slika ..??
.. a sta fali gepeku ... prostran , fino tapaciran , ima cak i svetlo ..!! :smile15:
na prosloj str. 5 slikica :smile07:
tu se carapica namesta nesto, vise komentara i ukrasnih pridjeva ne smijem davati posto ste me juce ti i drugmirko korili ;)
.. samo se ti opusti , i raspali ..!! :))
da znas da i hocu :o :smile23: :smile23: :smile23:
Tajnica, nesmem ja te slike gledat... :smile17: :smile06:
aero,zasto..plasis li se?? :)
Da,on je jos mlad i neiskusan.Treba ga naucit jos puno puno toga. :smile06:
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: Stariji sam od tebe Turinže...
Problem je što bi svakog trena mogla uletit supruga... :smile17: :smile17: :smile17: :o
A onda bi bilo bum tras bum kao sa balvanima
:smile25: