HF INT
Ja imam nešto malo u Pirovcu pa sam tamo zadnje 3 godine od 1.8. do 15.8., li sa zadovoljstvom prihvaćam tvoj poziv! Prva runda kad se vidimo bude moja! ;)
Printable View
HF INT
Ja imam nešto malo u Pirovcu pa sam tamo zadnje 3 godine od 1.8. do 15.8., li sa zadovoljstvom prihvaćam tvoj poziv! Prva runda kad se vidimo bude moja! ;)
..eto vodice,2 palachinke,kriska lubenice,malo prshuta i dinje,kutijica Prozaca,pusa za HF INT,rasta za Majora,a sto se zatura kotaca na GII sa 605 gumama vjeruj MFP ni vulkanizeri u Japanu/samuraji vulkanizeri/ ga nece moci namjestit kako valja(i kad uopce valja hehe)
HF nije CG losha,ako ides tam na more
na Eisenhoweru ;)
E baš fino,ostale runde su moje.
Major,rekoh ja da nemam veze s politikom,barem ne na forumu o autima,kad smo kod pusa,jel napredujem prema hondici?
U p.m. na kojem, jeziku vi to pričate.
HF daj mi malo reci koju točno Lanciu imaš i u kakvom je stanju.
Sve ti je to kriva Zlatna,vrbnička,i još neke sitnice...
enchante HF,enchante,napredujes ko Crvena Armija,sve si mi sladja i sladja ;)
Integralka,88.godište,bijela,lipa.Ako se ne varam ti si negdje u mojoj okolici,ako dolaziš u Crikvenicu kojim slučajem mogao si je vidjet,jedina je,osim jedne crvene,ta se sad pojavila.Stanje je odlično jer je moj brat pazi više od ičega na svijetu.
Opa,znači mogla bi dobit ključ,haha.
A debilu Interceptor, prvi si poceo da vrijedjas, pa cu i ja sada. Bas ste vi Alfisti i slicno veliki kreteni, cim nemate argumenata pocnete da vrijedjate. Pa jadni ste vi ako vam je takav sistem.
Jas ti tu oko Opatije. Bila je pred dve godine jedna bijela u Opatiji, po ljeti. Mislim da je iznutra imala neke plave elemente, mislim koža mjenjača. Felge bijele. Očuvana, ko nova. Jel to ta.
i cudnije stvari su se dogadjale ;)
Uh VR6 kako si me uvrijedio. Imaš neke pričice sa jakim uvdima ,nikakvom kulminacijom i mizernim raspletom. hahahaha
ko zlatna serija i lunov magnus stripeki
DEM!uvijek sam htio bit sef crvenih mundira,da popravim kulminaciju i rasplet
:(
Ma dobro šta ti muljaš stalno
Sto nije jasno strhucnjak?
Ma Major je samo slikovit, a to ×××× VR6 jer ga ne razumije pa ne odgovara! VR6 trebaš prevodioca?
Pa ta tvoja igra riječi
pa dobro moze cika major i jednostavnije
,a mozda je to zbog ovog silnog Prozaca,
Calibra kolko ti tabletica uzmes?
Jeebiga ja 3 tabletica svaka 3 sata :smile10:
Mene rokne kombinacija apaurina i prozaca, omutavim skroz. Čak mi i vr6 bude simpatičan u svojim bedastoćama!
Koje ste vi legende, rokate se tableticama za glavobolju.
Možda da date đuriću koji savjet s čim da se roka protiv psihičke gušobolje
Ðuriću bi bilo bolje da se s autom u Savu rokne! To bi ga jedino spasilo i skinulo sa stupa srama!
Ðuriću, šta si se ti auta ulovio? Drž se bolje atletike ili aerobika, više će ti goditi! :))
Pa golf je drugi po prodaji u svojoj klasi, a gdje je alfa?? Kad bude na slicnom nivou onda pricaj o Alfi, a to ce biti onda kada alfa bude pravila kvalitetne aute kao sto su golfovi.
Glavna fora novinara klozet revije Auto Klub je nigerijski parizer.
Deblja i smrdi maximalno,a istodobno smanjuje volumen mozga i do 300 odsto.
Samo su oni dovoljno hrabri/ludi.
Heh, ovo je vec nesto!!
Alfa 147 J12
Punim nazivom , Autodelta J12 Evo Alfa 147, je dosad najbrži Alfin hatchback. Najjaca izvedba ubrza do 96 km/h za samo 5,7 sekundi, dok krajnja brzina prelazi 240 km/h.
U ponudi ce biti tri izvedbe. Ugradnjom Garett T25 turbine najslabija izbedba sa 1,6 litarskim motorom razvija 182 KS. Sredinu ponude cini dvolitrena izvedba koja nakon Autodeltine prerade razvija 208 KS, bez obzira na vrstu mjenjaca. Najjaca izvedba razvija cak 233 KS.
:URL=http://www.autodelta.co.uk/pics/147turbo_front_big.jpg:1:/URL:
:URL=http://www.autodelta.co.uk/pics/147turbo_sideback_big.jpg:2:/URL:
:URL=http://www.autodelta.co.uk/pics/147turbo34big.jpg:3:/URL:
:URL=http://www.autodelta.co.uk/pics/147turbo_side_big.jpg:4:/URL:
VR6
Izgleda da je Hrvatska ipak u nekim stvarima korak ispred ostatka svijeta, a to je pad prodaje Golfa i VW općenito! Ljudi su napokon shvatili da ima i nešto izvan Njemačke, jeftinije i kvalitetnije. HEHE, trend je tu već dugo i ne nazire mu se kulminacija. Ova će pojava, ako već i nije, iz trenda prerasti u pravilo!
Jer jednostavno čovjek kad tad počne misliti svojom glavom i skuži kaj ga košta održavanje jedne folcike i uvidi preveliku razliku u cijeni novog.
Pa zašto kupuiti Pola kad je tu Clio? Pa Clio je jeftiniji, ljepši, opremljeniji, a dodao bih čak i kvalitetniji!
Pa zašto kupiti novog, ali već 5 godina starog Golfa kad je tu već stigla puna ponuda u kompaktnu klasu? Golfa koji je skup, a kvari se, ako ne i više od ostatka klase.
Tu su 307, 147, Corola, Civic, Stilo. Sve noviteti klase. Auti koji po svim mjerilima preskaču Golf, a cijenom i kavalitetom prihvatljiviji. Golf i Astra otaju tek šuga kompaktne klase.
Passat-priča za sebe. Tražen na crnom tržištu polovnjaka pa ga i kradu, isto ko i Golfa. A kakva je tek tu konkurencija koja ga pere u svima aspektima: 156, Laguna, C5, Mondeo, Mazda 6. Još kad stigne i 407! Čak mu je i skalp skinut i na domaćem terenu, na polju dizel agregata!
Phaeton?!? Totalan promašaj, primjer klasičnog kanibalizma proizvoda. Zašto razvijati i prodavati već odlično prihvaćen A8 kad možemo sami sebi nabiti veće troškove i dio kupaca A8 izgubiti u korist Phaetona? Fino su se zaje...i u Wolfsburgu! Pa ne očekuju valjda da će Genscheru ili sedmici vjerni kupci kupiti rastegnutog Passata? Pa to je elita koja traži ekstra klasu, ekstra kvalitetu, a ne Pasatta s povećanim međuosovinskim razmakom!
Kad se sve zbroji i oduzme dođe se do činjenice da ljudi kad tad ipak progledaju. Pogotovo kad kvaliteta svih automobila rapidno raste, a utjecaj gastarbajtera na lokalne "znalce" pada. Tu su i mediji koji ipak koliko toliko napuštaj švabofilske note i otvaraju vrata kvaliteti, mašti i kreativnosti Talijana, Japanaca, Francuza... Pa bilo je i vrijeme da nakon 10 godina zatucanosti švabofilskim razmišljanjem ipak ljudi skupe hrabrosti i prkose susjedima kojima je Golf Bog i batina, pa čak i njima otvore oči da vide koliko su u krivu!
Golf polako nestaje, prodaja pada, a ljudi se prosvješćuju, otvaraju novom i boljem! VW je napokon umro! RIP VW!!!
INTCP
nije to ta ali ja ljepa i očuvana,tj.meni je najljepša,samo mi fali spojler,ali mislim da ću ga brzo dobit.
pa kak neko moze kupi atuo na kojem pise: NARODNA KOLA ??? ili volkswagen?
pa koja je to sramota u njemackoj vozit takav auto. narod je uvijek bio sirotinja, pa tako je VW ustvari sirotinjski auto. I sad zamislite kretena koji plati 40 somova za korito na kojem pise: JA SAM SIROTINJA, a ja bio dodao i ×××××× nepismena tj. gastarbajter
joooj, Majore, pa ti si totalna legenda...suze su mi isle na oci od smjeha...
zao mi je sto jucer nism bio sa vama po noci na forumu, ali ××××ga , baka mi spava u sobi di je kompic.mogu samo do 22casova, najkasnije do 23...smrk...i nemojte mi HF INT vrijedati, dobro mara? :)
A sta na Alfi pise, ovo vozi "Seronja"!! Novi Auto Blic, test polovnog Alfa 164... Limuzinsta kanta!!
BOSANČE BRIŠI U PIČKU MATERINU DOSADO
hvala alfist_zg,btw poglec kak su englezi nazvali selespeed alfu-sillyspeed hehe :))
HF INT ne moze niko da vredja,jer svi fini ljudi trebaju cuvat puce koje voze deltone ;)
Taj Selespeed je propao. Spor kazu skroz, a BMW ima isti, koji je super brz, brzi nego sto bi ga ijedan vozac uspio saltati. Jedino ono sto Alfa ima medjugas u nizu brzinu kad salta, nije lose.
Alfist, jučer je bilo ludo. Smijao sam se do bola. Gdi je taj svinjokio Ðurić Purić, majku mu njegovu?!? :))
Alfist,baš si mi falio,a ja još uvijek umirem od smijeha.
VOLKS WAGEN - narodna kola. sta je to jadno kad moras vozit narodna kola ko zadnja sirotinja i zadnji kreten[IMG]http://www.yugo.co.yu/florida.jpg[/IMG]
zamislite ovaj auto se proizvodio isto kad i golf 2, a kolko je bolji. nevjerojatno u kojem su zaostatku onda bila narodna kola naspram naseg yuga!
Isusa ti kaj je ovo za čudo ? :smile07:
aha,a kom je poor old major nedostajao?
smrc.
vjerovatno talibanima :smile08:
e znao sam da ce VR6 komentarisati "autoblic " cim stigne u sarajevo...smijo sam se kad sam to cito , sta su švabe pisali...i smijo sam se kad sam se sjetio sta ce VR6 tek pisati...njemu je to biblija...ili kuran ...ili sta vec
zivio auto slic..ovaj blic :smile06: