:)) :)) imate li možda kakvu sestru s isto takvim kvalitetima, takve se ne sureće svaki dan... :smile06:
evo, oglasio se moj antikrist... vrijeme je mjenjat pelene a onda horizontala... i meni school night :smile06: :smile06:
Printable View
:)) :)) imate li možda kakvu sestru s isto takvim kvalitetima, takve se ne sureće svaki dan... :smile06:
evo, oglasio se moj antikrist... vrijeme je mjenjat pelene a onda horizontala... i meni school night :smile06: :smile06:
imam sestru ali pitaj activu kakva je on ce ti to mnogo bolje objasniti i docarati.. :o
hvala,hvala na ovako lepim komplimentima..moram priznati da prijaju. :smile22:
laku noc,pomazi to bebce od par meseci.
cujemo se sutra. :smile19:
i zaboravila sam da ti kazem da mi ne persiras.mnogo je bolje preci na ti. ;)
Napokon da vidimo nesto real, lepo na ovom forumu. :smile20:
HONDA A
ooooo,koliko komplimenata za tako kratko vreme.koliko mogu da primetim prija vam..??.. :smile16: :smile20: <br><hr>vozim,znaci zivim
stavila sam slicicu pa proveram da li se vidi :smile14: :smile15:
ura,ura.ura...uspela sam. :smile22:
Tako lijepa cura uvijek uspije. :smile07:
DOBRO JUTRO...
:o :o :o isusek gospodičnica.... pa zar u tak sitne sate??? a beauty sleep?
:)) , čestitke na animiranom avataru. a za sestre i ostale srodstvene veze... malo me je strah one activine šibrovke... imam osjećaj, da nema neke zaj***ncije oko njegovih ženski :smile06: :smile06: :smile06:
drugmirko,pa kako onda mislis da saznas o mojoj sekici,ako ne pitas activu..Ja ti ne mogu to docarati kao on..pozdrav , moram krnuti na posao..cujemo se kasnije..
ali da budem iskrena,jeste da mi je sestra,ali nemas nista da vidis na njoj,sem prednjeg trapa.Limarija losa,zadnji trap uzas...ind..
vtr,dobro jutro :smile14: :smile13:
.. Drugmirko , jos uvek nismo USR ( ujedinjeni srpski emirati ) , te nam zakon brani vise od jedne zene ..!!?? :(
.. znaci samo napred ..!! :)
.. jedino me malo brine tvoj kucni " kerber " ..?? :smile06: :smile06:
Druze nemoj ni pomisljat na to :smile06:
:smile23:
.. auuuu ...!!
.. pa vi mene proglasiste za boru lee MK 2..!!?? :smile12: :))
Mene nema a vi odmah uvedete komade na forum... :smile25:
Nova vijest... do kraja tjedna (dakle petak) mi dolaze cak TRI komada C4... bit ce voznjeee.. a 26 je sluzbeno lansiranje... ali jos ne znam kad cu ja napraviti svoje predstavljanje... :smile18: :smile18:
... za to " komadi " ces nadrljati ..!! :smile12: :)
.. ako nista drugo , pocepat ce ti taj C4 na test voznji ..?? :smile15:
nece njemu, ima Citroen da colta sve
E kako bi to bilo lijepo... Nazalost, za sva tri c4 je faktura stigla daleko prije auta i sve su placene... Ne znam koja jos organizacija daje aute free... iako ljudi to misle...
:smile12: :smile12: :smile17:
Dolaze ljudi i pitaju: "Ajd vi meni dajte auto a ja cu ga posteno placat kad budem imao". :smile17: :smile16:
Kao, ja sve te aute dobijem besplatno s neba, a onda sve sto mi oni daju to je moja zarada jer sam ih besplatno dobio...
Stvarno bi to lijepo bilo... :smile15: :smile15:
Ali malo vedrije teme...
tajnica na inventuri
[IMG]http://img69.exs.cx/img69/6613/josipa.jpg[/IMG]
pa onda jedna iz racunovodstva
[IMG]http://img69.exs.cx/img69/2687/mirela.jpg[/IMG]
pa jedna s rezervnih dijelova
[IMG]http://img69.exs.cx/img69/6121/rada2.jpg[/IMG]
zennone, di si ovu zadnju stavio za rezervne djelove? pa curi niš ne fali... :smile06: :smile06: :smile06:
... za to " komadi " ces nadrljati ..!!
:smile06: , znao sam! kad su one u pitanju activa na svaki najmanji znak testosterona odmah vadi sačmaricu! :smile06: :smile06: :smile06: <br><hr>
ona prva ima jako ××××zovnu facu
sorry mislio sam da Citroen ipak nesto plati reklame radi<br><hr>
... ne dam svoje ... , hocu tudje , je moja deviza ..!! :smile25: :))
.. zennon , svaka , cast ..!! :smile15:
.. lepa " kolekcija "..!!
... pa kod tebe rade samo zene ..!!?? :smile08: