ma joj intcp, pa ti se previse palis na tog idiota, pa sta se tu uopce treba dokazivati...treba ga pustiti da lupeta i dobro se smijati a kad mu dosadi ,otici ce
Printable View
ma joj intcp, pa ti se previse palis na tog idiota, pa sta se tu uopce treba dokazivati...treba ga pustiti da lupeta i dobro se smijati a kad mu dosadi ,otici ce
ne znam uopce od kud vam to da usporedjujete je golf i Alfe. Alfa je iznad svih, a golf je samo narodno ×××××× koje nije vrijedno pisanja
Zanimljivo je kako upravo ljudi koji voze Alfe su uvijek najglasniji i imaju potrebu dokazivati nešto što nisu, baš kao i njihovi auti.
Ovo je istina, sad shvatam zasto se dokazujete, da pokazete tim sranjima uvecati alfu da izgleda veca od golfa, ali to vam naravno nece uspjeti, kao sto nije uspjevalo ni do sada...
Što onda ja dokazujem, hmh... :smile07:
ne znam samo sta se ima ovdje toliko pricati, trulja obicna
Evo me, sada sam registrovao nick. Ono onda je izgleda moj nick koristio doktor, jer se opet javio pod mojim nikom i napao mene... Znaci ovdje on je ono lupao gluposti...
VR6
Jedva čekam ad opet nešto lupiš, kao ono s rušenjem ventila! Jer više sada nemaš izlike da neko koristi tvoj nick!
vr6, slusaj me kopile: slucajno sam utipkao sad tvoje ime jer sam pisao tebi. Inace nema potrebe koristit tvoje ime jer ovako i onako pises previse gluposti.
Nece sada niko lupiti to Calibra, nema visi doktoru pristupa mom nicku... Jedino ako ovi nemaju neku rupu u sigurnosti, da svaka cvaka moze uletiti. Slucajno si sada utipkao, i tamo si mozda isto slucajno...
Ponekad mi je žao šta milošević nije imao neku manju atomsku bombu pa da raznese sve vas mutave bosance.
Doktore jesi li ti krenuo vec u srednju ili jos ides u osnovnu skolu. To ti u nedostatku argumenata i pameti pricas sad o atomskoj. A da je tako bilo, nebi bilo onda ni glupog doktora mozda, jer zracenje se bas nekontrolise tako lako, ali ti ni to ne znas...
a od kuda si ti doktore?vjerovatno neki pijani zagorac.steta sto te mama rodila(samo si njoj lijep).negdje su se voji namucili da te narave takvog blesavog.konju nepodojeni!
i ti bosanci su ti zagreb izgradili.a i imaju aute koje ti neces nikada moci kupiti.za 10 godina su kupili kuce i bmw i mercedese.a vi zagorci- imate krapinskog pracovjeka.i vi ste iz toga doba(vidi se i po inteligenciji) :smile10:
Šta si i ti Mara Bosanac pa se tu k....š? Znaš šta, pa vi uopće nemate nacionalnost! Bosanska nacionlnost nikada nije niti postojala! Vas se jedino prepoznalo po imenu Muslimani, ali to je vjera, a ne nacionalnost!
A da je kojim slučajem Tuđman (hvala Bogu da je mrtav) uspio ne bi vi ni zemlju imali. Bibi bi ko Romi, rasipani po svijetu bez grude vlastite zemlje!
Inače, nisam iz Zagreba, ali bogami ne znam koji je to "pametan i radišan" Bosanac izgradio Zagreb! I još i vozite bolje aute, imate bolje kuće,... Bla, bla, bla....
Ma u kurcu ste večem nego mi! Onoliko koliko mi kasnimo za razvijenim zapadom, duplo toliko ste vi iza nas! A najgore je to što ste toga svjesni i boli vas, boli vas to više od svega!!!
a sta papcino ne kazes od kuda si?mi imamo drzavu ali nam ni to ne treba da bi imali dobre aute i kuce.a vi hrvati?tko je uopce cisti hrvat?pa vi ne postojite, 100 umre 1 se rodi.za 2 godine ce vas biti manje nego nas:)
cim vozis opel znaci da si zagorac!!!
kupi si auto pa onda seri!bas si prava seljacina!tebe mama ocito nije volila!
a ti INTCP kenjas VR6 da nije rekao mostarcu nista za uvrede a sta si ti rekao Calibri i doktoru.nista jer oni nisu tebe sprcili.i ti si seronja kao i ostali!!!!!!!!!!!!!!
To nema bas neke veze s autima... To sto tzv. doktor pocne, pustite ga nek prosipa u svom selu, treba ga ignorirati... bar u ovakvim situacijama i s ovakvim postovima.
a by the way bio je na forumu u pocetku jedan tip Sasha i dosta je znao o autimaali je ocito skuzio da ovo nije za nega kad je vidio bi×××× koje valjaju doktor i calibra(vi mora da ste braca)
Mara
Bosansko kopile, šta vi Bosanci nemate nekakve site-ove o autima pa morate na našima smrdjeti?
Pa jel ti to pravis Calibra ovu stranicu pa je tvoja?? Mozda je prave iz HR, ali domena je com, to nije samo hrvatska domena... Zato mozes zaboraviti na ono bosanska stranica...
seljacino zagorska sjedi si u onu tvoju vectru coupe :)) i jedi govna i pij pivu jer je to jedino sto znas.
Kak se lijepo castite s komplimentima, sve da mi se bljuje. Ljudi ne serite vise, svako ima svoje misljenje i prihvatite to, zaboravili ste da je ovdje tema Lancia Delta HF Integrale!
Neki to ocito neznaju, pocevsi s Calibrom, koji nije skuzio da je ovo forum o autima. I saznao sam nesto o ZG Auto Show, bit ce svasta, 156 GTA, Bentli Arnage, Nova E-Klasa, ali opet nece izgleda biti Subaru...
VR6 daj molim te dođi. Mislim da ćemo te lako prepoznati, pa te neće biti problem prebiti. Svi su pozvani. Smrdljivče vi balije još niste čuli za higijenski papir, brišete dupe prstima i eto epidemije žutice. Ko onda ima manire pračovjeka. Stoko zmazana.
Ko je tebe seljo pozvao na ovaj forum. Bjezi odavdje bolje ti je, idi cisti svoj traktor...