sve mi se to čini skupo.
neka realna cijena za c2 mi je 90000kn, ali sa svom nabrojanom opremom.
Printable View
sve mi se to čini skupo.
neka realna cijena za c2 mi je 90000kn, ali sa svom nabrojanom opremom.
meni je realna cijena oko 500 eur ali ×××××i iz citroena mi ga nedaju... :smile15: :smile15:
ja sam ozbiljno razgovarao, ali vidim da ovdje taj način komunikacije više ne postoji.
Ima jedan deran c2 1.4hdi i pazi sad... Ispred njega 530d novi i voze se prema sk iz zg.. i mali svako malo cugne prema napred, uskoci ispred bmw-a i pobjegne mu za jedno mjesto.. a dok se krava pomakne, treba mu odredjeno vrijeme... uglavnom, c2 je uspjesnim manevriranjem i planiranjem uspio do sk pobjeci za 6 auta ispred bmw-a dok je ovaj divljao
Ma da stvarno taj HDI ide.
Ovaj 530d se ne mice s mjesta
:smile06: :smile06: :smile06:
tko ono jednom u nekoj temi reće... "najbolji ovjes je u glavi!" bi se moglo i na ovu zgodu aplicirati. :)
ubermensh mobil ne znaći automatski "ide najbolje i najbrže" :)) .
pomaže, doduše, jako puno ali.... :)) ;) <br><hr>
zennon, kaj zajebaješ druga piqeta...
jednu cijelu temu smo potrošili, da ga nagovorimo za C2. ja sam morao spominjati i plavušu susjedu s njezinim crnim VTRom, a ti ovak... :smile06: :smile06:
reci mu bar neki mail ili telefon za cjenkanje ak već nemožeš direkt na forum :) ;) .
Druze prije nekoliko dana sam saznao zalosnu vijest :( :))
Danas mi je cura to potvrdila.Prodaje Smarta i naredila mi je da joj u narednih mjesec dana nadjem C2 ili C3 HDI.
Aj,jedina je dobra vijest sta je dizel
:smile06:
eh, potpuno razumijem tvoje razoćarenje... C2 je puno veći autek od Smarta... to više nećeš moć prtit pozadi u Touringu kad idete na more :smile06:
..znaci i devojka postaje dizelas !! :))
.. jesi li vozio nekada smarta ..??
.. kakav je ugodjaj ??
.. to je jedina mecka koja mi je simpaticna ..! :)
a moj prijedlog je crni C2 VTR s naranđastim sjedalima, ručicom mjenjača i oblogama vrata... :smile20: :smile20:
Ma dobro druze bolje da se opametila jer ovako kad ide negdje dalje sama uvijek se u××××m da joj se sta ne desi jer je Bog nebi prepoznao u Smartu ako se skrsi. :))
Activa dizelas joj je zbog toga jer cemo se uskoro preselit malcice izvan grada.
Inace Smarta uvijek uzmem kad idem u grad i za grad je zakon auto.Startan je na semaforu,malo trosi i mozes ga parkirat gdje te volja.Samo malen za popizdit a ja bas nevolim male aute.
Drug Mirko zna zbog cega :smile06:
..."eh, potpuno razumijem tvoje razoćarenje... C2 je puno veći autek od Smarta... to više nećeš moć prtit pozadi u Touringu kad idete na more"...
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Mislim da ce lakse bit naci ovo nego C2
[IMG]http://www.citroen.mb.ca/citroenet/c3/test/13.jpg[/IMG]
BMW, ne znam bi li ti cestitao ili sto... :smile08: Morat ces mi pojasniti neke stvari. :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
.. a sto ne bi kupila piuriela ..?? :)
.. vrlo zanimljiv auto , narocito za zene ..?? :))
Jedan Pluriel s dobrom muzikom i diesel motorm za po gradu bi i meni bio uzivancija... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
BMW, ne znam bi li ti cestitao ili sto... Morat ces mi pojasniti neke stvari.
mc nisam te skuzil :)
uuu, pa da... grafitno crni, metalik s 1,4 HDI mašinicom (mislim da čak s onom od 90 konja) i srebrnim lukovima.... to izgleda jako dobro! u biti tak dobro, da ni tebi nebi trebalo bit neugodno vozit se u njemu, jer bi još uvijek izgledal "muški" :smile06: (što u nekim pastelnijim barvnim kombinacijama i nije uvijek tako :smile06: )<br><hr>
.. a sto ne bi kupila piuriela ..??
.. vrlo zanimljiv auto , narocito za zene ..??
malcice je skuplji Pluriel al i to dolazi u obzir ako bude prilika :)
BMW, necu preko foruma dalje objasnjavati - cujemo se... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
ok for MSN :)
.. C3 1.4 hdi , lester..?? :smile15:
[IMG]http://img88.exs.cx/img88/2985/DSCI0001.jpg[/IMG]
uj stari, daj smanji ih s kakvim Irfanwievom... učitavala mi se bar 10 sekundi iako sam na kablu :smile06:
retrovizori mu ne stoje,boja mu ne stoji,felge bi mogle nekako proc a vrhunac su ovi otvori na haubi :smile17:
[IMG]http://img88.exs.cx/img88/5226/DSCI4.jpg[/IMG]