-
zinex, fascinantno je kako tvoj golf ima drvene umetke kad se u novi Golf V za sada ne mogu naručiti drveni umetci!!! ja imam golfa v, tornado rot, 2.0 tdi sportline, 17" polirana, esp, radio s 10 zvučnika, maglenke, naslon za ruku, paket svjetla 2, rezervnu gumu sa alu felgom i još sitnica pa me izašo 24.500 do registracije! a ulovili smo te da muljaš samo zato kaj si se hvalio da imaš nešto u golfu kaj se uopće ne može naručiti! debos
-
Nikad necu shvatiti kako netko moze dati 28000 eura za kompakta, a da nije neka jurilica. :smile08: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
-
za×××× sam se ljudi, sad tek vidim da se čak mogu naručiti drveni umeci "korijen oraha"! my bad! :smile08: al ne vjerujem da ima debosa koji bi to stavio u golfA! :smile12:
-
pa slušaj, novi gti će u njemačkoj koštat 24.900 ojrića, a kako je golf 2.0tdi jeftiniji u hrvatskoj negi u njemačkoj, potajno se nadam da ću piknut bijelog gti-a za koji mjesec<br><hr>Iz ljubavi prema automobilu!
-
Jednom prilikom je moj kompic imao komentar tipa: "Frend je kupio 206 S16. Koja ×××××× - dao je 16000 eura, a cak u njemu nema nista drva..." (inace vozi stari A4 s imitacijom drveta u kokpitu). A drugi je na to dodao kako je mogao jos malo dodati za osnovnu Lagunu 1,6. Nakon toga sam predlozio da vise ne pricamo o automobilima... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
-
:)) :)) strašno, prestrašno :)) :)) :)) <br><hr><font size="+1" color="blue">Žedan kao dvogrba deva!</font>
-
Baš me zanima koji on model 5-ice ima ,kad najskuplji 2.0 TDI sa 140 KS i 6 brzina i opremom kaj blata, košta 25000 E.
ja sam imao u ruci račun za peticu 2.0tdi sa dsg-om na iznos od 31000+ ojrića.
sve je moguće! :smile18:
-
B.S., kakav je to popust od 1000€ (koga si za to ubio), jer golf 1.6 trendline s tvojom opremom košta oko 18800€... :smile18: <br><hr><font face="Impact" color="red">NE ubija brzina, već nepredviđeno zaustavljanje!!!</font>
-
drvo u autu može imat samo cigo u svom mercu 123 linije, a dati za golfa 25 tisuca je za dobit oscara za budalu godine.
-
-
Nemam pojma. Trgovac mi je ponudio model Trendline sa starom trošarinom i nadoplatom za A1 crnu boju cca140E+naslon za ruke sprijeda 160E+doplata za Climatronic autom. 150E+ 4 vrata 650E. Sve skupa 132.000 kn
Možda imam šarma , jer trgovkinju poznam :smile15:
-
Ne znam kakav je ovaj 1.6 102 KS motor s 2 ventila po cilindru. Do sada sam Peug.307 1.6 110 KS 16V vozio i pokazao se vrlo dobrim. Golfa nisam imao od 1995. Dvojka Tas 1.3?? ;)
-
B.S. Ooohhhh...
zapravo, kad se pogleda oprema, nije taj golf niti tako katastrofalno skup, samo mi je malo upitno imati sve to uz "stari" motor 1.6 102 KS... :smile12: :smile15: