Sepra , ti bi jedan propelerček. :smile20:
Printable View
Sepra , ti bi jedan propelerček. :smile20:
Nije mogao izdržat, ali neka! :))
Cupra R, mora da si se ti navozio ××××nih automobila u životu.Sve znaš.Zaista si nam svima idol.Ne seri po CLIU SPORT, ni po autu, ni po mom prijatelju, jer ti pojma o ničemu nemaš.Ti si se poigravao sa CLIOM SPORT?Ma sa čim, molim te???Sa smećem od SEATA???×××× te VW za sirotinju!!!Druga stvar, moraš biti glup da ideš uspoređivati atmosferca i turbaka.Koji ti ××××× znaš o 2.0-16V???
NAJLJEPŠI
NAJOPREMLJENIJI
NAJSNAŽNIJI
NAJKARIZMATIČNIJI
NAJBRŽI
NAJBOLJI
i
NAJMANGUPSKIJI
trkač u cijenovnom razredu do 20,000€.
Zato, ne seri, pun mi je ××××× vas debila koji imate 7,000km u guzici i pojma nemate o ničemu...
Ovaj vikend sam imao iskustvo 800km dugo sa 2.0-16V 172 i auto je kralj na cesti...
Odi sa foruma i ne pojavljuj se.
Debilu.
:smile09: :smile09: :smile09:
najiskrenije zalim dan kad si ti pocket sa svom silom arogancije i egoizma zasao u ovaj forum. :o :o :o
Gle tko to govori. :)) :)) :))
ovo ono ovo ono......ma nije uopce bed pljuvati po drugim autima! ja sam vozio sve male jurilice do nekih 20tak tisuca ojra i dvanulcek je ispao najbolji! i nisam jedan od onih koji briju samo na jednu marku....meni je tak svejedno jel to svabo,francuz ili japanac!
a za dvanulceka tvrdim da je naj jer je NAJ! imam test iz topgeara IBIZA cupra sa 180 konja i clio sport....po svim mjerenjima je dvanulcek bolji! i jos nesto....cist sumnjam da taj tvoj frend ima ibizu CUPRU sa 180 konja jer je to bila limitirana serija od svega par stotinjak komada!
eto....toliko!
i jos nesto, netko je pitao da li sam vozio jaci auto....imam preko 200.000km staza u ajmo reci 5 godina (do 18g sam napravio nekih 20tak tisuca)! vozio sam aute do 400konja (novi M5 a vise puta M5 evoluzione sa 340 konja! recimo....mogao bih nabrojati jos hrpu auta jacih od dvanulceka!)!
:o :o :o :o :o :o :o :o
ma da! ili CALIBRA ZENDER, žalim dan kad si se rodio.
Iskreno suosjećam sa tvojom jadnom majkom.
Debil kao što si ti se rijeko nalazi na forumu.
Ti si kreten koji na sve komentiraš sa svojim arogantnim postovima.Otkači se od mene!!!
Pocket, kako znaš da je to Calibra?
Pocket mater ti ××××× dižeš mi tlak danima sa svojim provokacijama na forumu i više mije dosta. Daj se ohladi od komentiranja i povezivanja nickova meter ti ×××××!!! Raz×××× si me totalno. Kači se s kim se hoćeš na forumu, ali daj me više u ××××× ostavi s prozivanjem u svakoj ××××noj temi!
Pukli su mi živci pa isprika ostalim koji čitaju ove odvratne vulgarnosti koje je iz mene izvadio ovaj balavac Pocket Rocket!
TO ZNAJU SVI SA FORUMA.Sve se poklapa.
Auti koje vozi, auti koje želi, stil pisanja postova, komentiranje, još neke stvari vezane uz teorije u Alfa klubu i naravno,debili su oba dva!!!
:smile06: :smile06: :smile06:
Pocket, slaži ti i poklapaj sve kaj ti odgovara, ali daj me se molim te kloni i kolji se s god želiš. Da li ti je to takav problem? Pa da li ti mene i sanjaš? Imaš pametnijeg posla nego se glupirati na forumu?<br><hr>
Alo ekipa, oladite malo!
Zašto je je calibra pocketu ×××× mater? Pa svi znamo da to nije uredu i da se to ne radi. i sad se on čudi što je pocket ljut???
Ajde dečki, sad stanite na bremzu jer se i meni već tlak diže, a to nije dobro.
Prepucavajte se, podvaljujte si, ismijavajte jedan drugoga..., ali bez ili sa što manje psovki!!! :smile09: <br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
Girrari, ma daj...Sve je 5!!!
TURBO dolazi danas u 22h!!!
:smile14: :smile14: :smile14:
FIVE ALIVE!!!
Sport, da sam te uhvatio za volanom bez vozačke i ispod 18, navukao bi te za uši propisno!!
;)
na ovom postu se govori o cliu 1,6 16v a ne o glupostima i prepucavanja. trebate samo iznjeti svoje mišljenje o tom autu, a ne je... mater svima, s oproštenjem. bacite te gluposti na cestu npr. sa cliom 2,0 i seatom ibizom cuprom, za koju nez nam da li je uopće na hrvaskom tržištu.
Clio 1.6 16v je najbolji omjer ulozeno-dobiveno po pitanju performansi i opreme. To moze vidjeti i sljepac a sto se tice ostalog (kvaliteta, ponasanje u voznji itd.), to znaju oni koji su ga vozili-ja nisam, pa necu o tom!