-
Moja alfa ima 350 000 km. i nije u bezprijekornom stanju štoviše daleko od toga ,ali samo iznutra zato što iznutra se vide kilometri (vozačko sjedalo je istrošeno do bola a tek volan i ručica mjenjača)Ali izvana je bonbon svake godine nove gume ljetne 195/50r15 a zimske 175/70r13 i nove felge za ljeto (bez zajebancije ) Troši oko 10l na 100km + 1l ulja na 10 000km. I što je naj bitnije IDE KO SAM VRAG!!! a radi se o 33 1.3 iz "90.-te godine Ubrzanje sa Ljetnim gumama OKO 10 sec (350 000km)i na kraju zamjerka ima ××××no loše kočnice (savjt molim za poboljšanje)
-
-
Lani sam probao ful novu 147-icu 1.6 sa 105 KS. Da sam u lovi, mislim da bi kupio, ali s jačim motorom. Ova sa 105 KS stvarno nikak ne ide.
-
Koje pločice kupuješ? Ako kupuješ ioriginal alfine, bolje ti je da se prešaltaš na Trustings ili Ferodo. Ako želiš osjetno bolje poboljšanje možeš uzeti Ferodo Racing ili OMP Racing, al to košta. Ferodo obične su 35 eura set za prednje diskove npr. Dok su Racing tri puta skuplje.
-
Trenutno koristim textar pločice i brembo standardne diskove.
Gdje mogu kupiti pločice ferodo u slavoniji???
-
Što mene pitaš? U mađarskoj valjda. :)) :)) :)) :))
-
070, baš si frik. Krama od auta, a svako ljeto nove felge i gume. Svašta. Šta misliš o tome da prodaš to groblje, jedno ljeto ne kupuješ nove kotače i na kraju kupiš neki pravi auto??
:smile12: :smile12:
-
Eh...
Da vozim golfa dizlo, sigurno bi mi dulje trajao jer mi se ne bi vozilo u njemu (fuj) a ovako s alfom, sjedneš, i čim se ugrije motor
Graaaaaaaa (prva) Graaaa (druga) Graaaaa (treća) i tako dalje...
Ha... šta se može... to vam se zove "eksploatacija vozila"...
Hoću reći da ako je auto napravljen da pruža vozačke gušte, onda ga sigurno nećete vozit ko časna sestra Golfa SDi...
-
DKW, to nema veze s tim. Pravi auto može biti i Alfa u dobrom stanju umjesto Alfe-krampa.
:smile10:
I šta sad svi odjednom skačete na svakog tko kaže nešto kritično na račun Alfe - odjednom postaje Golfista-traktorista!!! Kajgod!!
:smile12:
-
Ma sve u redu Guzo...
Dapače, neki auti, koji nisu napravljeni za sportsku vožnjju (naročito sporiji dizli) često znaju riknut prije ovih jakih jer je gazda bio ××××× pa je htio štedit gorivo i istodobno se ganjat, pa je ispustio dušu svom "štediši"...
-
Ma benzina i alfa MAJKA samo da ne idu u korporaciju sa opelom
-
GUZO ko kaže da nemam novi auto (156 2.0 TS)Ali bavim se takvim poslom da si mogu priuštiti nove gume i felge svake sezone . A 33. NE PLANIRAM PRODAVAT! Ni kad bude u totalnom raspadu :)) :) :) Nešto poput ovoga !
Uskoro cu stavit slike na net da guza vidi sta je krama od auta[IMG]null[/IMG][IMG]null[/IMG][IMG]http://www.33.alfaromeo.org/member/images/622011926[/IMG][IMG]null[/IMG]
-
070 moja isprika, izgleda da sam jedini ja na ovom forumu papak koji ima samo jedan auto
:smile10:
-
Imam i ja jedan auto - Yugo 55! Hahahahahahahahahaha!!! :smile17: :smile12:
-
Japanci su najbolji! ×××ך klepetave talijane.