ne.
Printable View
ne.
ako govoris o duplom kuplungu kao npr - kuplungu s visestrukim lamelama, onda nisam u pravu, al to nije ono sto Audi sad ugradjuje u TT... ono sto oni sad koriste je getriba s dvostrukim ulaznim osovinama, i shodno tom, s dvostrukim kuplungom, a to je ipak audio konstruirao za Quattro u grp B danima, al nikad nije koristio....
"The technology of this twin-clutch transmission, the only one of its kind in the world, has its roots in motor racing. As far back as 1985, Walter Röhrl successfully tested it in his Audi Sport quattro S1."
moja greška zbog ne. ja sam naišao na taj podatak a naravno da ne znam puno o tome.
uglavnom tu teehnologiju je koristio sredinom 80-tih porsche u svom bolidu grupe c 962 i nastupa o na utrkama s njim. kada se porsche vratio u formulu 1990 sa arrowsom ponovo je twin clutch bio predviđen ali nikada je ugrađen, ai sam motor (katastrofalni) je ubrzo napustio f1.
novo pitanje.
koje je godinejuan pablo montoya prvi puta vozio bolid williamsa?
Mislim da je to bilo 2000, ali nisam siguran...
Ipak ne, bilo je 2001, 2000. je osvojio 500 milja. '97 je bio test vozac za Williams.
Tko je posthumno proglašen prvakom u rally-u i s kojim autom?
OOOOPS!:( Moj bad, naišao na dezinformaciju čovjek nije proglašen prvakom makar je zaslužio. Da preformuliram, Zbog čije pogibije i u kojem autu je ukinuta grupa B u rally-u?
henri toivonen, lancia.
novo pitanje. tko je i sa kojim autom pobjedio u wrcu, a da je stroj imao samo zadnji pogon?
koko ipak je ovo ratište :smile09:
moram sam sebi odgovoriti na pitanje.
didier auriol - ford sierra cosworth 1988 corsica. :))
Sta znaci FIAT.
Fabbrica Italiani Automobili Torino.
:))
nakon dugo vremena ponovo jedno pitanjce.
schumacher je 100 puta u karijeri startao iz prvog startnog reda.
pitanje tko mu je najviše puta radio društvo?
šta nitko neće ni probati?
ajd recimo barrichelo.ili hakkinen