-
Prva sezona je jeftinija od druge, koja je jeftinija od tre?e.
Moraš biti aktualan, a puniti program jeftinim sadržajem.
Isto tako, za televiziju je atraktivnije mijenjati kompletnu seriju, jer onda je mogu reklamirati.
Ali hej, to ih ne?e sprije?iti da još 3-4 puta repriziraju dadilju, nakon dosadašnjih 14 prikazivanja.
-
A svako repriziranje se isto pla?a, što ne?
Možda nas iznenade pa umjesto Dadilje opet puste Princa s Bel Aira ili Roseanne ili pak onog Urkela. :D
-
Pa vjerojatno se pla?a, ali što misliš što je jeftinije: uzeti još jedno (ili više) emitiranja Dadilje, ili kupiti druge sezonu Dextera? Sve je to u lovi...
-
Ali za tu lovu od repriziranja Dadilje, Pune ku?e, Pod istim krovom, Sam svoj majstor i još bar deset serija su mogli uštedit lovicu za drugu sezonu neke dobre serije. ××××× im je taktika. Ako je imaju.
-
[quote=Enigma]Ali za tu lovu od repriziranja Dadilje, Pune ku?e, Pod istim krovom, Sam svoj majstor i još bar deset serija su mogli uštedit lovicu za drugu sezonu neke dobre serije. [b]××××× im je taktika. Ako je imaju.[/b][/quote]
Mislim da je kod njih više-manje improvizacija ;D
-
[quote=Enigma]Ali za tu lovu od repriziranja Dadilje, Pune ku?e, Pod istim krovom, Sam svoj majstor i još bar deset serija su mogli uštedit lovicu za drugu sezonu neke dobre serije. ××××× im je taktika. Ako je imaju.[/quote]
Je, ?ek malo: a ?ime onda popuniti program ako ?eš barem 4 serije zamijeniti jednom?
-
Mad Men, Californication... sa cime ce nas jos iznenaditi :shock:
-
[quote=W3DR4N]to su bili softi?i, pa su valjda bili blagonakloni
.....[/quote]
softi?i ili "Uvod u anatomiju za djecu predškolske dobi"
-
[quote=ikisic]Californication[/quote]
Californication je ?ak i dobra serija. imo
-
To sam pozitivno rekao, ne mogu vjerovati da smo zapravo u toku sa SAD-om sa dobrim serijama. Californication mi je odlicno pao jer je House trenutno mlak i nekako... soft.
-
House ima dobrih epizoda, no Californication mi je trenutno najbolja serija na TV. Kad je uhvatim. Duchovny me ugodno iznenadio
-
[quote=IgGy]House ima dobrih epizoda, no Californication mi je trenutno najbolja serija na TV. Kad je uhvatim. Duchovny me ugodno iznenadio[/quote]
Duchovny ili "prate?i vokali"?
-
Deep Space Nine, taman po?ne oko 1 kad imam mira.
-
Legenda. Sad kad Dominij po?ne rokat, pa ?etvrta sezona kad krene itd... Uf, uf...
-
Sutra, HRT2
20:00
?udesna šuma [img]http://www.forumforfree.com/images/smiles/icon_syda.gif[/img]
21:50
Izgubljeni u prijevodu
-
[quote=gorann][quote=IgGy]House ima dobrih epizoda, no Californication mi je trenutno najbolja serija na TV. Kad je uhvatim. Duchovny me ugodno iznenadio[/quote]
Duchovny ili "prate?i vokali"?[/quote]
Obje strane. Duchovnya sam dosad navikao gledat isklju?ivo u xfilesima, tako da mu je ovo pozamašna promjena.
-
[quote=Enigma]Sutra, HRT2
20:00
?udesna šuma [img]http://www.forumforfree.com/images/smiles/icon_syda.gif[/img]
21:50
Izgubljeni u prijevodu[/quote]
Staviti ?udesnu šumu u prime time. Ogroman respect za HRT.
-
Ma to je zakon crta?i. Davno gledah. Fora za male uzraste. ××××× ti, koliko dugo nisam telku gledo. Dva dana ve?, ?ini mi se. Uop?e. Ni mrvicu.