-
iskreno...decki pretjeruju!!!! hocete cure koje imaju velike sise...dobro dupe...dobro tijelo...!!!! vi ni sami neznate sta hocete....! i da...cure koje ne piju..ne pusiju..itd.ima ih...ja sam jedna od njih...!!! ima puno takvih curaa...samo sta ste vi decki SLJEPII,a i vecini deckijju je samo do sexa...slazem se sa ovom tu curom...dobijete sex pa na ostavite...jednom rijecju iskorisite...i uz to povrijedite...!!! ajde malo mucnite mozgom ako gaimate i shvatite DA MI CURE NISMO VASE LUTKE ZA SEX! neke iz vrbovca jesu...kao naprimjer andreya prislin...svaki decko koji joj pride dobit ce picke...makar ona bila ruzna!!!
-
-
Hahahahaaaa...a cure ne žele dečke koji su lijepi i zgodni...:))) isto kao što dečki žele da im cure imaju velike sise, i dobru guzicu, i da na nešto liče...o čemu mi pričamo tu...a što se tiče seksa, da se ne želite spavati s dečkima ne biste spavali s njima...a ne tu prodavati priču, on je spavao sa mnom i ostavio me...znala si to i prije nego što si legla pod njega..:/ i onda su kao dečki loši i niš ne valjaju...