Možda.A jel ti radiš ili? :) :))
Printable View
Možda.A jel ti radiš ili? :) :))
da radim.ti škola pretpostavljam.di ideš u šk
U zelinu idem u školu.
a koji razred??
Sad si preznatiželjan.Mislim da dosta znaš o meni.Ne mislim se više tu dopisivati s tobom zato jer ne moraju svi sve znati. :) :)) :smile06: :))
a di se želiš dop??
A ko kaže da se hoću dopisivati?
ok ako ne želiš:(
A ti bi,zbog čega?
a gle ok je ako ne želiš nije bed.mislim bilo mi bi draže da se i dalje čujemo
Za danas mi je dosta.Možda se javim sutra.Ako se hoćeš dopisivati probaj smisliti neki bolji način tak da ne znaju svi kaj pišemo. :) :))
naravno da ču smislit ;).ajde uživaj
odjeb frajer ××××ga
takve su ti zene
Kaj hoćeš reći s tim da su žene takve? :) :))
nisu sve.ima ih dosta ali nisu sve
hocu reci da uvijek od××××te tako frajera i onda se cudite kako to da vas vise niti jedan ne ×××× ni 5%,niti vam prilazi...
A ko je reko da ću ja njega odjebati? Možda ja to ne mislim.Ja kad nekog dečka mislim odjebati onda mu to i kažem,a ne vučem ga za nos!!!!!!!!!!! :) :)) :smile15: :))
maaa naravno
ej pa di si ti
Ej,pa bila sam prije ali tebe nije bilo.Sad sam tu. :) :)) I jesi smislil kakav plan?
mogu otvorit neku mail adesu pa se možemo tamo čut
Mogli bi.
naravno.evo sad ču mapravit
ajd pošalji nešt
Poslala sam. :)
OČI SU NJLJEPŠE NA DEČKU
daaa...
i dupe i tenesice...
Guza,osobnost,oči :)
Moj dečko po mom mišljenju ima najljepše noge i oči..
moj dečko je najljepši kad se ljuti........a to je često...
Kita, još ak je obrijana :smile14: :smile14: :smile14:
ma ×××××,×××××co
ma molim vas...pa decko kao prvo,mora imati honda jaknu...neke agresivke...pa puno gela na kosi...onak jezek frizura...;)
ma jeste vi normalni??? naravno da se zezam,jer nema vece seljacine od gore navedenog! pa ovak sad ozbiljno;mora imati slabasne rukice ko curica,malo duzu kosicu,biti malo neobrijan,biti jjaakkoo mrsav,bijele zubeke,svirati gitaru recimo,biti zenskar,onako u rokerskom stilu 60-ih...malo jesam zahtjevna ali ipak vjerujem da na ovom svijetu mozda negdje u nekom malom kutku postoji takav decko i ja ga nikad necu imati... :( ali svejedno...bombon je bombon :smile20: :smile20: :smile20: :smile20:
bonbon
samo teretana boys
pa ja sam bas takav kak si opisala da treba bit.. sve kj si napisala mene opisuje..
volim kad decko ima dobar friz...i kad fura na trenirke...ono,sportska elegancija..to me obara s nogu..ali nesmije biti pre mrsav..to mrzim...
guzaa... ii moj dečko ima taako dobru guzu.. uuff, kako ga volim primati za nju, preeedobro nešto, on vježba i guza je savršena!! to je najbolje kod dečkiju! ali niti kosa nije loša, kosa se isto prvo primjeti, dečko mora imat dobru frizuru, tako je i kod mene slučaj, kosa moga dečka me pali, jednako kao i guza, dok se ljubimo uvjek su mi ruke ili na njegovoj guzi, ili na kosi njegovoj!! mmmmmmmm :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: :smile20:
[QUOTE=03265;1086336]samo teretana boys[/QUOTE]
ajme fuj, nevolim te napuhane mutavce bez vrata