Ma neka prica ko sta hoce,ali mercedes je mercedes.Licno meni se najvise dopada S600L.Ali kada je rijec o limuzinama,a kada je rijec o sportskim automobilima onda definitivno BMW 84Oci :)
Printable View
Ma neka prica ko sta hoce,ali mercedes je mercedes.Licno meni se najvise dopada S600L.Ali kada je rijec o limuzinama,a kada je rijec o sportskim automobilima onda definitivno BMW 84Oci :)
ja sam imao mercedesa 124 liniju,300e coupe.imao je 180ks,i mogu vam reci da je to super automobil.
KO JE REKEL DA JE w123 shit taj nema pojma,da je shit onda ga nebi bilo na cesti,nego bi bil na otpadu,sav u koroziji!!w123 je primjer kvalitete koju mercedes prenosi od automobila do automobila!!!ovi danas da ne govorim...ovaj seronja koji ×××× po w123 i w124 nema pojma,jer oni mogu potegnuti njegovu nabrijanu zastavu punu šljunka na velebit!!
MERCEDES JE MERCEDES,A OSTALO SU SVE AUTI!!!
Neka mi dođe bilo koja mečka i bmw do 2000 ccm na utrku sa bilo kojim japancem pa ce se vidit ko je gazda na cesti!! Sa npr.EVO VII ili S2000...
sta kazes na clk gtr
190E 2.6-186 KS.Stanite mi svi vi rigeri na crtu sa bmw i ostalim
...znaci japanac pila koja je najbrza najbolji je auto...kakva su to ××××× razmisljanja i usporedbe?
Mercedes s600l se ne isplati,ali se zato isplati neka slabija verzija s klase ili ako vec zelite nesto skupo i limuzinu,onda neka je to neka bmw 7,ali sa full opremom.
Mercedesi su dobri ,ali nisu baš naj :smile08:
Mercedes definitivno jest dobar automobil. Udoban, kvalitetan, izdržljiv ali ima jedan problem. Ne vrijedi tih para koliko se cijeni!! ;) ;) ;) ;) ;)
A što se tiče sudara: ja automobil ne kupujem da bih se sudarao s njim. Ako moram da razmišnjam u kojem automobilu ću da preživim sudar, e onda ×××× ga, neću nikakav auto kupiti. Kod kuće sam najsigurniji.
JA VOZIM GENSCHERA VEĆ 6 GOD.TJ. S 500. A NAMJERAVAM GA PRETVORITI U LIMUZINU
Sve ovisi sto ocekujete od auta. Ja sam imao w123 200D. Prodao sam ga radi finanzijske krize. Ali kupit cu ga opet. To je najbolje auto na svijetu. I nitko mi ga nece ukrast.
A kupit cu ga radi kvalitete. Ne zelim se voziti u plastici, ili autima projektovanim da sluze 7-8 godina.
Tko voli brzu voznju uzet ce neki BMW. Ja cijenim kvalitet, komfor i laganu voznju road cruisera w123.
123-ca je neuništiva,mercedes kupuju ljudi koji cijene vrhunski proizvod i žele max uživat u vožnji neđite koji BMW tog godišta(80-te) e necete jer su vatali ruzinu ko fiati a motori od 50ks trošili 20l nemah opce po cesti završili su davno na otpadima :)) BMW nije ravan Mercedesu :smile09: MERCEDES je MERCEDES sve ostalo su automobili ;)
[QUOTE=mercedes;509438]123-ca je neuništiva,mercedes kupuju ljudi koji cijene vrhunski proizvod i žele max uživat u vožnji neđite koji BMW tog godišta(80-te) e necete jer su vatali ruzinu ko fiati a motori od 50ks trošili 20l nemah opce po cesti završili su davno na otpadima :)) BMW nije ravan Mercedesu :smile09: MERCEDES je MERCEDES sve ostalo su automobili ;)[/QUOTE]
Bravo, upravo tako. Iz ličnog iskustva ću isto tako kazat. Vozio sam se u bmw 7 najnoviji sve do munchena i mogu vam reć da je starija e klasa izmislila put!