A i tebe je Cep izgleda opalilo sunce. Ti još uvijek živiš u prošlosti i ne želiš prihvatiti ništa novo. Pa ne mogu auti, a pogotovo supersportski, izgledati isto kao i prije 30 god.
Printable View
A i tebe je Cep izgleda opalilo sunce. Ti još uvijek živiš u prošlosti i ne želiš prihvatiti ništa novo. Pa ne mogu auti, a pogotovo supersportski, izgledati isto kao i prije 30 god.
TRans AM.
Naravno da bi mi svi vristali od srece da imamo priliku profurat takav auto.
Jel liga 4,5 sec i 300 + kmh su pile da se za××××s.Pogotovo ako ga jos dozivis na stazi. Ali ovaj auto je GT i igra u toj lizi.Po meni je to konkurencia za Modenu,buduci 8c,iztrenirane elfere,etc...
Ali nikako konkurencia Enzu ili Zondi,koji su jednostavno napravljeni da budu brzi,najbrzi!!
Mozda mi obicni smrtnici,koji aute od 200cv pa i manje smatramo SPORT-om,tu razliku nikad ne bi mogli primjetiti,ali je ona sigurno tu.Zanemarimo to da njegov potencial i ovak i onak nemozemo iskoristit.
Tako je Cezy...možda da nam netko da da odvozimo krug ili dva u bolidu F1, "sportskost" svih Gti-ja, Type-R-ova i M-ova, a bogami i Ferrarija, Porschova ili NSX-ova ovog svijeta vjerojatno bi odjednom izgubila svoj smisao... :smile13: <br><hr><font face="Impact" color="red">NE ubija brzina, već nepredviđeno zaustavljanje!!!</font>