Hmm, ve? imam 3.0.1 ali se ne sje?am kad sam stavio update. Mora da je bilo prije godišnjeg :D
Ina?e, ima FF puno fi?ura i skrivenih goodiesa. Mislim da ?u novi thread pokrenut...
Printable View
Hmm, ve? imam 3.0.1 ali se ne sje?am kad sam stavio update. Mora da je bilo prije godišnjeg :D
Ina?e, ima FF puno fi?ura i skrivenih goodiesa. Mislim da ?u novi thread pokrenut...
Osobno ne koristim nove programe i softver dok ne pro?e odre?eno vrijeme
neznam ja nisam primjetio nikakve probelme....
[quote=itf4n]Eh to ne vrijedi za brow××××, OS-eve i AV programe, jer je sigurnost najbitnija.
Btw, firefox mi se jako ?esto ruši u zadnja par dana.. je li to do mene ili je nova verzija malo bugovita?[/quote]
Meni se nešto bio rušio, ali je Windows repair izvukao stvar. Ako se dobro sje?am. Ili ne. U biti znam da sam imao problema, i onda sam primarno koristio Chrome. Nakon par dana problema više nije bilo. Znam samo da mi flash filmi?i više ne breakaju otkad sam stavio Flash 10.
Evo update 3.0.4 :)
[url="http://www.mozilla.org/security/known-vulnerabilities/firefox30.html#firefox3.0.4"]http://www.mozilla.org/security/known-v ... refox3.0.4[/url]
Meni se ?ini da Firefox nešto sporije radi na 64-bitnoj Visti nego na 32-bitnoj.
(Sad ?e krenut prodike o Visti) :D
Probaj 64bit Firefox, neusporedivo brzi...
Vidiš, vidiš prijedloga, koristiti 64-bitni softver na 64-bitnom OS-u :) Šta misliš o tome St. D.? ;)=
[quote=RypER]Vidiš, vidiš prijedloga, koristiti 64-bitni softver na 64-bitnom OS-u :) Šta misliš o tome St. D.? ;)=[/quote]
Hmmm... Vidiš, pametan prijedlog! :D
Tražim službenu x64 verziju Firefoxa... Ali, ne znam jesam li ja glup ili šta, nema takve. Našao sam nonofficial x64 Firefox. Zove se Minefield, a zapravo je skroz sve identi?no Firefoxu, radi u x64 modu, sve podatke vu?e iz Firefoxa (bookmarksi, cookiesi, history, bla bla...).
Recimo... Radi se o vecoj promjeni po pitanju JS enginea i drugih stvari.
To bi trebala biti 3.1 verzija, ne? I navodno je ultra brža od dosadašnjih?
Šta god da je, cool je! Istina, nešto brže je... No opet, ništa spektakularno...