-
Hah, sto se ljubomorni na golfa, pa nece alfa nista tako biti bolja, to sam vam vec rekao... Prvo svijetla od 4 neodgovaraju na 3, imaju svjetla posebno napravljena za 3, izgledaju kao ona od cetvorke, ali to nisu ta svijetla... Sto se tice auta s 5 vrata, ne znam gdje sam rekao da mi se vise svidjaju, ali istina je da vise volim aute s 5 vrata nego one s 3... Auto s 5 ili 4 nemoze biti sportski, i ti lupas svasta, Lancia Delta Integrale, Subaru Impreza WRX, Mitsubishi Evo 1, 2...7, itd... Toliko sportskih i lijepih auta s 4 i 5 vrata ima, zato nelupaj djabe...
-
Gdje su vam argumenti, nemate ih, pa sad psujete i vrijedjate druge, jer ste izgubili...
-
Još jednom kažem, ti ne postojiš.
-
Calibra, ma i jedinica je bila ××××× od golfa, ne samo ovi noviji.
-
INTCP
Mora da je to neka fata morgana, taj VR6! Šta ti misliš?
-
Sta sad ti pametujes interceptor, jesi vec uradio IQ test pa se vratio, ja mislim da jos lupas, nisi uradio, jel te strah?? A sad ja nepostojim zato jer imam bolje argumente od vas...
-
Sta ste vi najace vozili po snazi motora?? Auto, koliko ks?? Po saobracajnoj??
-
Ma daj se ×××× ti ne postojiš i točka. A ti majmune šta si ga izmislio prestani više jer je sve ošlo u p. m. Bilo bi dosta s tim. Daj izmisli neki novi lik. Ovako je već dosadno.
-
Neuspjeva ti bas, neces dobit nagradu... Ne znam samo kakve sad to veze ima s autima??
-
Pa ja ne znam kakve veze ti imaš s autima. Analizom svega iznesenog ti si stvarno neuko čeljade iz bosne ili apsolutni idiot. A ××××ga tako je.
p.s. i daj si nabavi jedan joint da se smiriš. Ako znaš šta je to.
-
Za Calibru!
Ovaj put nitko nije koristio moj nick, to sam ja napisao da je Golf III najuspjelije dizajnirani Golf, makar je vjerojatno jedinica u svoje vrijeme bila lijep auto. Normalno da je i meni Golf općenito gledano u kurcu, ali ja nisam tolko ispunjen mržnjom prema njemu ko većina vas, ja to gledam nekako objektivno... Isto tako Golf III je meni barem tek kad je izašao bio lijep auto, ali vozio sam ih već nekoliko i fakat mogu reć da je među najgorima u klasi što se tiče kvalitete, a pogotovo KATASTROFALNOG ovjesa, znam da će te me opet popljuvat, ali jedna Astra 1.6 benzinac ima daleko bolje performanse motora od usporednog Golfa, a o ovjesu da ne pričam, nebo i zemlja... Sad će te reć ma koja Astra, i to je ×××××, normalno da je, slažem se ali je za koplje bolja od Golfa... :o
-
Ma ovi ne znaju objektivno gledati, samo hvale alfu i gotovo. Nebi ljudi kupovali gofla da je tako ruzan i da nevalja, to sam vec rekao. Neko rece audi A6 ruzan, pa najprodavaniji automobil u svojoj klasi je, sta ocete jos?? A vi dizajn 166 hvalite, koja je ... Al to se vama nemoze dokazati, jer nevidite dalje od alfe...
P.S. Ovo je pravi auto: Mitsubishi Lancer Evo VII GT-A
-
Da, da od danas, pa nadalje i ubuduce svi cemo voziti Alfu i ovu Deltu (save il drine cega vec) i samo ce se oni proizvoditi zato jer nam je to INTCPWXY... il kako vec rekao.
Ah ta intelegencija, ogledalo pukne kad se pogledas jednostavno se napuci od silnog mozga. Neka tebe u Hrvatskoj steta takog kadra i nemoj se kupati puno, mozes sprati znanje.
-
-
Sta se tu imalo skuziti, naravno da si isti... Cc
-
Cega vas je strah toliki sportisti, pa niko nesmije da odgovori na pitanje, sta ste najace vozili??
-
E moj dragi izmišljeni VR6 najjače šta sam ja vozio je bio Maserati Biturbo 4.24V. Ima nekoh 350 ks, ne znam točno. Tip ni sam nezna jer mu to nije ni bilo važno. Uglavno mali piči ko lud. Vjerovatno ću ga nabavit za godinu dana.
-
najjači auto koji vozim je A8 4.2 quattro,310 ks,najjbolji auto za putovat,bar meni
-
zaboravih napisat da je velika razlika u udobnost između 166 i A8,znam da nije ista klasa,ali audi sta se tice udobnosti je ko avion
-
INTCP,sta kazes na udobnost u tom maseratiju,meni je bio osjecaj koda sam se vozio u kašeti,total neudoban
-
Nisam se vozio u Maseratiu, trebao sam uzimati Quattroporte, ali tata nije htjeo... Problem djelovi i tako to, rijedak, a nema ni dijelova ovdje, da nesto ode, naracuj iz it, jos skupo... Taj ima oko 260 ks ja mislim, u cemu si se ti interceptor vozio. Rekao sam koliko auti imaju po saobracajnoj, ne nesto nesigurno...
-
VR6 šta ti znači to po saobraćajnoj, ovaj maserati nije bio ništa tuniran i baš je fora šta je neudoban i šta skakuće, ja to volim. I ja se nisam u njemu vozio već sam ga vozio. Meni dijelovi nisu problem jer do Trsta imam sat i pol vremena.
-
Ako mislkiš nesigurno da auto ima 350 ks. Onda ovako, znam da ima sigurno 300.
-
Mislim koliko pise u dokumentima, ja sam se vozio u nekom VR6 koji ima mozda biturbo i 350 ak ks, ali to nigdje nepise u papirima... Ono natuniraju auto, i kazu imam 200 ks, tako mnogi pricaju, a ot××××s ih s autom od 150. Zato ocu ono po saobracajnoj, jesi sad shvatio??
-
A VR6 jesi ti kad čuo za mjerne uređaje s kojima se da izmjerit snaga motora. Sad ću nazvati tog prijatelja pa ću ti reć kolko konja ima taj auto.