.. mislis na ono sto ovde zovu .." brlja " ..?? :smile06: :smile06:
Printable View
.. mislis na ono sto ovde zovu .." brlja " ..?? :smile06: :smile06:
e pa u to ime... u zdravlje, drugovi! :)
:)
... uzdravlje ..!! :)
.. Drugmirko , imas li pri ruci neku adresu servera preko koga mogu poslati slike sa mog HDD-a ..??
ehooo...
znate onu... tko rano rani.... :))
imam! mc ju objavio prije neki dan:
:URL=www.imageshack.us:imageshack.us:/URL:
ludnica! besplatna, bez logiranja (dok ne pobišeš cookie), i sama ti ispiše link na sliku u željenom formatu za postanje na forum (ono img, /img u uglatim zagradama) tak da skopiraš slikicin url i drapneš ga pasteom direkt u poruku :) .
mc, svaka ti... itd, za taj server. :smile06: <br><hr>
a, da. sućut za Mareu. nadam se, da su gospođa prošli bez ozljeda.
.. hvala ..!!
.. da , prosla je bez ogrebotine , jer je brzina bila mala , pa se cak ni vazdusni jastuci nisu otvorili ..!!
.. marea se pokazala kao prilicno sigurna prilikom sudara..!!
Što je bilo? :smile10:
E, taj Imageschak je upravo genijlna stvar. Ja ga korstim već duže vrijeme, a saznao samo od BMW-a za njega. :))
.. e ako je od BMW-a , onda ga necu koristiti ..!! :smile09: :)) :))
.. zena mi je imala laksi udes sa kamionom , ali je sve OK , sem sto je marea malo stradala , ali ce za koji dan opet biti kao nova ..!! :)
Glavno da je žena ok, za ostalo lako... ;) :)
...ma žene su neuništive, mogao bih se kladit da je kamion kudikamo lošije prošao.... :smile06:
.. na kamionu nema nikakve stete ..?? :smile08:
Izgleda da sam propustio raspravu stoljeca... treba pitat one koji su ipak neki k.... vozili u zivotu... moj stari je imao i porschea, jaguara, jednom cak i feraria nekog, razne bmw-e itd... i to sve od 90. god. na dalje... pa tvrdi da je citroen stvarno dobar auto u svom podrucju... Treba biti skroman u svome razmisljanju i kad si kupis jedan auto bez obzira koji, svejedno si silibajzer nedoje... koji bi htio glumit facu a postoji puno vise onih koji si mogu kupit 10 i 50 novih sedmica pa ne pricaju gluposti... stop... peace.. :smile24: :smile24:
zeNNoN, a gde si bio kad je bilo " gusto " ..?? ;) :))
imam! mc ju objavio prije neki dan:
imageshack.us
ludnica! besplatna, bez logiranja (dok ne pobišeš cookie), i sama ti ispiše link na sliku u željenom formatu za postanje na forum (ono img, /img u uglatim zagradama) tak da skopiraš slikicin url i drapneš ga pasteom direkt u poruku .
mc, svaka ti... itd, za taj server.
hehe :))
Bemvejac je nasel server :smile25:
pa onda BMW-T, svaka ti da... .. :smile10: , a ne, ne, bolje ne... onda bi stalno morao kupovat nekakva stakla za auto... :smile06: :smile06:
a server je pravi melem nakon onog studentskog picservera što sam korstio ranije :smile15: .
evo cak i pas povraca od famoznog Citroenovog ovjesa :smile06: :smile06: :smile06:
[IMG]http://img117.exs.cx/img117/3463/Citrac.jpg[/IMG]
:)) zar nisi čitao pričicu o kruškama i jabukama na prijašnjim stranicama?
i ne! griješiš! samo hvata vazduh, jer je vlastnih lud za pljesnjivim sirevima... :smile06: :smile06:
druze legendo :smile06:
sad sam tek sve procita.
otpal sam sa stolice od smijeha :smile25: :smile25:
BTW ovaj vikend sam bio u Belfortu.Vjerovatno ste culi za taj grad.Nikad nisam vidio toliko Citroena Pezoa i Renaulta :))
Nas cetvoro je bilo s Bmw-ima i to su bili tako cudni pogledi da nas je bilo sram :smile06:
viš, kod nas je baš obrnuto... :smile06:
jebate skinul si mi rijeci iz usta.
bas to htjedoh napisat :smile06: :smile06:
evo nesto slika.
slikao je jedan frend a on bas i nije neki profic u fotografiranju :))
[IMG]http://img117.exs.cx/img117/9267/Pikaso.jpg[/IMG]
[IMG]http://img117.exs.cx/img117/6896/Pikaso2.jpg[/IMG]