... e , ovaj put si prevazisao i samog sebe u " hvalospevu " Citraca ..!!
.. ovo ni Drugmirko tesko moze dostici u trenutcima velike inspiracije ..!!
Printable View
... e , ovaj put si prevazisao i samog sebe u " hvalospevu " Citraca ..!!
.. ovo ni Drugmirko tesko moze dostici u trenutcima velike inspiracije ..!!
Zdrav razum ti govori da je nešto od 125 000 eura bolje od nečega što košta 25 000 eura, jer na kraju krajeva Fata je Fata, ali pet puta je pet puta, htjeli mi to priznati ili ne, doduše, Bangle je na neki način napravio medvjeđu uslugu BMW-u, pa mu je od prednje maske napravio onog čuvenog američkog orla i tako nepovratno uništio one bavarske kobasice, ali taj merc-ubojica je još uvjek merc-ubojica, i njegova prava konkurencija je vrhunski model merca i audija a nikako citrač.
Kad sebe upitam što bih ja da imam 125 000 eura, koji bih autek sebi kupio, mislim da bi to bio neki Aston Martin, kad je bal nek je maskenbal, a to što bi ga kasnije teško mogao prodat, jer za to nitko nije čuo, bilo bi mi manje važno, važno je jedino da se bar donekle mogu razlikovat od raznoraznih skorojevića koji su "kupili" tvornice za 0 kuna, pa odmah na njih digli hipoteku i prodali ih drugom isto takvom "tajkunu" sa čudnim naglaskom, a takvi nekako jaaaako vole baš Mercove, BMW-jce, Audije.....
.. zaboravio si terence ..!!??
uuuu, jebate... jesam editirao post sto godina.... vid koje ve debate između :smile06: .
ali pola mi se prašta. u međuvemenu editirao sam i gaće bebirona. :smile06: :smile06: :smile06: <br><hr>
:smile06: activa ono što je HDI rekao u drugom postu, ja sam mislio pod "Citroen je way of life" :)) :))
.. naravno da znam ..!!
.. pa i ja sam donekle pravi citroenovac , doduse staz mi je mali tek 15 godina se druzim sa citracima ..!!??
[IMG]http://www.citroen.mb.ca/Documents/Car/1.html[/IMG]
:smile06: :smile06:
na što se to smiješ? na onu "...izgledaju pozitivno primitivni"? :)
cezy nemozes to nikako urazumit :smile06:
:smile06: :smile06: BMW-T, probaj kod alfista. oni sigurno nisu tak tvrdoglavi... :smile06:
ti su van konkurencije :smile06:
:smile06: , je! oni su gorljiviji od džihada. :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
nas se može jebat i podjebavat oko svega... od izgleda, kvaliteta, usranih mjenjača, diskont cijena pa čak i hidraulike.
ali, kad je aktivni ovjes u pitanju... to nam je, kak se ono kaže, "place de resistance"! :smile06: :smile06:
oui! :smile06:
:smile06:
[IMG]http://img126.exs.cx/img126/3459/Spacek.jpg[/IMG]
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06: zlobo jedna germanofilska! :smile09: :smile06: :smile06:
ali s druge strane... to je radiona. lakirnica. kako bi bembur zbog štovanog renomea bio bolja reklama, zašto su onda montirali 2CV a ne neku ultra ubermensh mrcinu... :smile06: :))
ćek, ćek.... znam. ....srušio bi radionu :smile06: !
a sad idem uzvratit udarac na BMW klub... :))
cekam :smile15: :smile06:
Hidraktivni ovjes nije bio standardna oprema na svim XAntijama, čak i u drugoj generaciji Xantija. Standardni ovjes na Xantijama je uvijek bio hidropneumatski! No na Xantijama je predstavljen hidraktivni ovjes 2. generacije, uporedo sa XM-om.
.. pa ispadosmo mi citroenovci extremni kao kolege alfisti ..??
.. doduse i nije to tako daleko od istine ..!!
...ne, ne, dragi kolega. prava misao ali kriv izbor riječi. mi nismo ekstremni, mi smo nepomjerljivi!
alfisti se trude dokazat, da su bolji od opšteg mnjenja. i to dokazuju fanatično extremisitćki i gorljivo. citroenovci samo čvrsto stojimo oko stajališta, da je Citroen više "than meet's the eye" prosjećnog autsajdera... :smile06: <br><hr>
.. da , da , dragi kolega ..!!
.. mi znamo iza cega stojimo ..??.. i to ne moramo " nasilno " dokazivati ..!!
.. ..." jednom citroen , zauvek citroen " ... , ako ne u garazi , onda u srcu svakako ..!!
Krajem ovog mjeseca, točnije 26. studenog, Citroën će na hrvatsko tržište lansirati svoj novi model – atraktivni C4 u dvije karoserijske izvedbe - coupe i limuzinu.
Od samog lansiranja u Hrvatskoj, C4 nudi tri benzinska motora i dva dieselska HDi motora, te dvije razine opremljenosti : X i VTS na coupe izvedbi, a tri razine opremljenosti : X, SX i SX Pack na limuzinskoj izvedbi.
Poznate su i cijene, koje Vam donosimo u slijedećim tabelama.
COUPÉ
Model Snaga Cijena (kn)
C4 X 1.4i 16 V 85 KS 107.600
C4 X 1.6 HDi 16 V 92 KS 120.300
C4 VTS 2.0i 16 V 180 KS 172.900
LIMUZINA
C4 X 1.4i 16 V 85 KS 111.600
C4 X 1.6 HDi 16 V 92 KS 124.300
C4 SX 1.6i 16 V 110 KS 130.100
C4 SX 1.6 HDi 16 V 92 KS 138.100
C4 SX Pack 2.0 HDi 16 V 138 KS 169.400
Sve cijene su sa PDV-om, u Kn, do registracije
.. pa i nije tako strasno ..??
.. mislim nije preskup ..??
.. moj izbor ,,," C4 SX Pack 2.0 HDi 16 V 138 KS 169.400.. "
.. to mu dodje nesto ispod 23 000 E ..??
<br><hr><font face="Impact" color="blue">citroen on the road again</font>
kak misliš, nije strašno? 23k eura... ko A3 s šeststupanjskim mjenajčem, 140 konjskim 2.0 TDI i automatskom klimom.
mislim, da je imperativ bit bolji od Golf/Atra/Focus i Megane/307 i koštat iste pare. a u ligu više krenut kasnije, s sljedećim modelom. i to ne samo cijenom. :smile09: <br><hr>