-
Ma sta ti oces vise, najveci si ovdje primitivac, i javljas se nesto. Primitivac ces uvjek biti, i zato ne znam sta pokusavas vise. Tebi je opel zakon, drzi se onda opela, i pricaj da je naj naj... Al sam sef opela kaze da ce za 5 godina praviti aute kvalitetne kao VW, sta to znaci, znaci da ih sada neprave takve... Ali ti to nerazumijes, kao ni oslate stvari.
-
VR6
ili si nepismen ili ne pratiš sve forume! Nikad nisam rekao da je Opel najbolji. Baš suprotno, imaš negjde post gdje sam fino reko da je to običan narodni auto sa kojim sam zadovoljan i to je sve! Ali šta da se ponavljam kad si prebalav da bi shvatio!
-
Ovdje jedini balavi si ti, to se vidi, po tvojoj kulturi, pa nadalje... A gore si pisao da je tvoj opel stabilniji od octavie RS...
-
VR6
Pa jasno da sam napisao da je Calibra stabilnija od Škode RS! A ti si krelac umjesto toga pročitao OPEL JE NAJBOLJI NA SVIJETU!
Svako ko je vozio oba auta (naravno Calibru sa 150 a ne 115 konja) reći će ti da je Calibra upravljivija i stabilninja unatoč godinama i ne baš Bog zna kakvom ugledu Opela. Makar o ugledu je smiješno govoriti jer Škoda i ugled ne idu u istu rečenicu!
-
Pa ti ni nekontas sta sam pises, a ne nesto drugo. Tim si rekao da je opel bolji, a sve se bojim da si skodu RS vozao, nebi neko takvom papku dao taj auto...
-
Calibra, više si mi dopizd***! Kako 10 godina stara `K`alibra može bit stabilnija od Octavije RS? Ja san vozija oba auta, ali Octaviju od 125ks. Mala razlika... (doduše škoda je bila spuštena) ;)
-
Slažem se octavia super drži ak se ne furaš po zavojima. Samo pravo. Zapravo možeš ući brzo u zavoj no dali ćeš izaći. Pa kakav je to auto koli ima nekakvog pijetla na logotipu ili što li je to već. Nasmijavate nas.
-
-
Namjerava li Ferrari do sljedece sezone nastupati s F1 2001, pa tek 2003 poceti koristiti F1 2002??
-
Splićo,
Šta ti misliš da je dosta na serijsku limuzinu staviti jači motor, čvršće opruge, spustiti ga za centimetar, dva i rezultat je sportski auto!
Stari moj debelo si u krivu! A to što 10 godina stara (mlada :)) Calibra ima bolja vozna svojstva od nove Octavije RS sve govori o Škodilaku!!!
-
Mentore,
apsolutno si u pravu. Sa Octavijom RS samo se može brzo u zavoj, a iz njega te vade vatrogasci škarama za lim!
-
Mercedes SL AMG, brzi je od Ferrarija 550 Maranelo, i ima bolji start, a jos ima automatski mjenjac. To je samo preradjen obicni SL, a ima vrhunske performanse. Audi TT ima isto podvozje kao i Octavia RS, a jedan je od najstabilnijih automobila danas...
-
VR6
Pa ti i dalje baljezgaš u samo sebi svojstvenom stilu!
Svaka usporedba SL-a i Ferrarija je besmislena! Sasvim različiti automobili, sasvim različite koncepcije!
TT najstabilniji! :)
Pa jel ti sroljo VR6 znaš koliko je ljudi poginulo u tom grobu TT zbog grešaka na kočnicama!
-
VR6
Inače SL i SL AMG nemoj davati za primjer prerade Octavije u Octaviju RS!
Nemoj nas sve nasmijavati!
-
Uradjena je bas ona prerada o kojoj pricas, spusten auto, motor pojacan, kocnice... A ako je neko poginuo zbog neispravnosti kocnica ( mada prvi put cujem za to ) to neznaci da auto nije stabilan, nego mu kocnice nisu ok. Toliko ima starijih auta koji su imali slicne greske, samo se prije nije paznja tome davala. A SL AMG je brzi od Ferrarija, dajem samo primjer da sredjen auto moze biti stabilan... i dobar kao vrhunski sportski auti. Taj SL kosta kao i Ferrari, a pogledaj koliko je prodanih SL-a...
-
VR6
Pa ti stvarno nemaš granice! Pa SL je serijski sportski coupe, a ne limuzina za penziće kao što je to Octavia. I njegov ovjes uopće nije teško dodatno modificirati i još ga učinit sportskijim. Dok se ono ×××××× od Octavijinog podvozja mora iz temelja modificirati da bi se uopće moglo govoriti o sportskim karakteristikama!
-
VR6
"A ako je neko poginuo zbog neispravnosti kocnica ( mada prvi put cujem za to "
Ovime si opet dokazao da o autu nemaš pojma, a navodiš ga za nekekav primjer. Dečko, još moraš mnogo toga naučiti.
P.S.uzmi olovku i papir i prepisuj stvari koje čitaš na ovim forumima pa da nešto i naučiš!
-
To sto si ti rekao, mora biti tacno?? Malo sutra. Daj to gdje si nasao da su neispravne kocnice?? Bilo je problema, mailh s kocnicama i soli kod quattro modela, ali niko nije poginuo, to si ti izmislio, ako nisi, dokazi, daj stranicu, neku ok stranicu, ne neko ×××××× sto ces ti sada napraviti pa to napisati... Ili skeniraj iz novina pa prikazi ako mislis da si upravu. A neko rece nema pravih dizajnera, samo italijanski, to govori o vama koliko se razumijete, znate li ko je dizajnirao Peugeot 206, A klasu mercedes?? Jel i on italijan??
-
Poginulo je desetak ljudi i to ne zbog problema s kocnicama nego zbog nestabilnoti pri vecim brzinama na autoputu,iznad 150 pri mjenjanju smjera izgubili su kontrolu.I zato su dodatno ugradili straznji spojler i esp.
-
Za to sam cuo, zbog nestabilnosti pri vecim brzinama da je bilo problema, al da je zbog kocnica neko poginuo to nisam, to je cuo samo onaj, sanjao bolje reci, pa onda lupa gluposti i laze, al ako ima dokaz...
Evo jedan od najbrzih automobila danas:
[IMG]http://www.bug.hr/autonet/vijesti/slike/rally/Panizzi_Corse_2002.jpg[/IMG]
-
bilo kako bilo isto se o talijanima vodi najvse rasprave a za dobrim konjom se prasina dize
-
Da vam razbijem dosadu i da pojedinici vide kaj je pravi bolid[IMG]http://digilander.iol.it/D3nny/autotuning/civic1.jpg[/IMG]
-
Ma Honda je cool, nova Civic Type-R mi se svidja, mozda je kupim kasnije nekad... al pitanje je gdje bi to vozio sada. Maloprije me drotovi uhvatili, vozio sam "57 km/h" a bio znak skola 40, i... ispeglali me fino prvo, imas prvu pomoc, imas trokut... i kad sam sve zivo imao, onda naplatise mandatnu...
-
Initiale
Hvala na ispravci, u pravu si! A ti VR6 ne lupetaj o stvarima o kojima nemaš blagog pojma!
Još da ti kažem da su svi vlasnici Porschea Boxtera dobili pismo upozorenja od proizvođača da ne bacaju opuške kroz prozor jer je bilo slučajeva samozapaljenja (upao opušak u otvor za hlađenje motora) i tu bi se ti pametan vjerojatno smijao i tražio dokaze!
Ko te j..e kad si blesav!
-
Ti sve nesto tamo vamo, nemas dokaza. Gdje je dokaz da je toliko poginulih zbog kocnica. To si izmislio, i sad se pravis pametan. A to sto se samozapaljenja tice, pa sve je moguce. Da uleti avionu ptica u motor, moze se zeznuti i ode...