Ma to oni samo podjebavaju, svi oni znaju da je BMW jednostavno mnogo bolji od CITROENA.
Ja poštujem sva tehnička dostignuća Citroena, i iznimno ga cijenim, ali od istine se ne može pobjeći...
Printable View
Ma to oni samo podjebavaju, svi oni znaju da je BMW jednostavno mnogo bolji od CITROENA.
Ja poštujem sva tehnička dostignuća Citroena, i iznimno ga cijenim, ali od istine se ne može pobjeći...
.. pa mogu i ja neki put biti malo " ostriji " ..., cisto malo da razbijemo monotoniju ..!! :(
Nisi skuzio poantu Activa. ;)
.. Aero , a istina je ...????? :smile07:
Activa, nije meni samo brand tu u pitanju. Kod BMW-a imam malu milijardu razloga zašto BMW, a ne Citroen.
U Citroenu ne mogu naručiti masažu sicevima, 10 vrsta kože, drva i aluminija, ne mogu uzeti DVD+Tel+Nav+E-mail+TV(Možeš li poslati E-mail iz Citroena?), pa runflat gume, gume u takvim dimeznijama, električni solarni krov...
A primjerirce o aktivnom upravljaču neću ni govoriti...
pa, da Aero... vjerujem. ali znaš li koji ovjes je bio u tom C5? ima i verzija s hidraulikom ne puno boljom od mojeg pokojnog GSa iz 76'. oni se stvarno ljuljaju.
a za one malo opremljenije... pa negdje sam na nekom kiosku vidjeo naslov za test restylanog C5: "Kapetan duge plovidbe" :) . a Citroen baš i nije neka omiljena marka automobilističkih novinara na ovim prostorima i kurcaju i stvari koje nikom ne smetaju zato jer je to Citroen a hvale ih kad su u njemačkim autima. iste takve.
".. Aero , a istina je ...?????"
BMW je bolji od Citroena.
... ma shvatio sam ..!!
.. malo kreativne zajebancije nije nikada na odmet , ... cak i prija ..!! :(
pa mogu i ja neki put biti malo " ostriji " ..., cisto malo da razbijemo monotoniju ..!!
Ti nisi neki put ostriji nego si uvijek ostriji.Al ××××ga mi smo se navikli na tebe a imam i malo vise respekta prema tebi jer ti si gospodin od 40 godina i imas malo vise zivotnog iskustva od mene.Al kad pretjeras onda stvarno pretjeras.
Neznam mirko, možda sam ja vozio nekakvu "jadnu verziju", ali ostavio je jako slab utisak...
Recimo bolje usklađen ovjes mi ima Vectra C.
.. kako se uzme Aero ..!!
.. treba sagledati stvari iz svih uglova ..??
..ali kada sve svedes na ono osnovno ...sta dobijes za ulozeni novac , ja mislim da je Citrac bolji izbor ..!!
.. ali sve je to OK , hiljadu ljudi hiljadu cudi ... , zamisli kako bi bilo monotono i glupo , kada bi svi isto mislili , i voleli iste stvari ( npr. zene ..!!)......???
kako se uzme Aero ..!!
.. treba sagledati stvari iz svih uglova ..??
..ali kada sve svedes na ono osnovno ...sta dobijes za ulozeni novac , ja mislim da je Citrac bolji izbor ..!!
.. ali sve je to OK , hiljadu ljudi hiljadu cudi ... , zamisli kako bi bilo monotono i glupo , kada bi svi isto mislili , i voleli iste stvari ( npr. zene ..!!)......???
I opet se vracamo na isto :smile17:
Tu se slažem Activa, Citroen ima mnogo bolji omjer dobiveno-uloženo, I upravu si kad kažeš sto ljudi sto čudi. Svi smo mi individualne osobe...
Evo, još jedno pitanje, pa da zaključimo raspravu.
Imaš 100,000 EUR isključivo za auto. Što ćeš kupiti? Iskreno odgovori.
.. BMW T , zar bi trebali da budemo " slatki " i " umiljati "..??
.. ja nisam extremista , vec je sve to na nivou malo zucnije i ostrije razmene misljenja ..!!
.. a to koliko ja imam godina nema nikakve veze ...., mozes ti sa svojih 20 biti mnogo iskusniji ..!!
P.S. .. u cemu ja to bas toliko preterujem ..?? :smile12:
Ajde, kaj je sad tebi Turinže? :smile12: :smile17: :smile17: <br><hr><font color="blue">BMW M POWER [IMG]http://www.m5board.com/vbulletin/images/smilies/M5launch.gif[/IMG]
</font>
Ma meni nije nista nego me malo nervira ovakvo razmisljanje ;)
Ajde, nećemo više o tome, svako ima pravo na svoje slobodno mišljenje, ajmo sad nekaj popit kod Marija!
P.S. .. u cemu ja to bas toliko preterujem ..??
Pa da budem iskren u svemu Activa ;)
"P.S. .. u cemu ja to bas toliko preterujem ..??"
Mržnja prema Opelima...
.. pa mislim da ne bi nikada dao toliko para za auto ..??
..ali kada bi se to desilo , verovatno bi uzeo lanciu thezis , ili nekoga maserattija...??
.. nisam nikada o tome razmisljao , tako da je ovo odgovor " na prvu loptu " , ali kada " svarim ", dacu ti precizan odgovor ..!!
.. u svakom slucaju , bio bi benzinac ..!! :smile09:
Ti si talijanofil :o Tebi pothitno treba jedna alfa... :)) <br><hr><font color="blue">BMW M POWER [IMG]http://www.m5board.com/vbulletin/images/smilies/M5launch.gif[/IMG]
</font>
.. ne vidim smajlice , pa ne znam da li si ozbiljan sa ovim o preterivanju ..??
.. a Opele stvarno ne volim ,,!!...priznajem , tu sam sasvim subjektivan ..!!
gle Aero, to sam već pisao na starom citroen klubu. par godina nazad vozio sa sestrinog supruga iz Ljubljane u Milano. molio me, jer je u jutro imao probu u Ljubljani a na većer koncert u Scali i iduće jutro opet probu u Lj i nije se htjeo zamarat vožnjom. tada je imao BMW 325i i punu poremu koju se dalo nakrcat u njega. idući dan, to jest 6 sati nakon povratka, zamolio ne stari od moje, da odfuram njegov auto, da ne stoji na aerodromu tjedan dana, doma u pripizdinu donju. njegov auto je tada bila Xantia Activa 2.0T CT.
znaći, u roku 12 sati vozio sam BMW 3 i Xantiju. i jednog i drugog malo običnom cestom i autoputom. Xantiju samo nekih 130 km ukupno ali dosta za stjecanje dojmova i usporedbe. mogu ti odgovorno tvrdit, da što se ležanja atua na cesti i udobnosti vožnje tiče Xantiji onaj BMW nije bio ni blizu. C5 hidroactive 3 ima još puno bolji, unapređeni ovjes. ni jedna verzija nije sasvim idealana i ima svojih mana. uspoređivat C5 s BMW 5 je glupost ali bar tu su si na istoj nozi. različiti po pristupu ali Citroena se bar tu neda skenslat kao jeftinu robu.<br><hr>
Ja fakt ne kužim otkuda tolika mržnja prema Opelu? :smile12: :( :( :( :(
:)) , sory što kasno upadam i malo sam van debate ali ide mi predstava :smile06: .