-
u principu, trebao bi prikljuciti mjerac tlaka na dovod goriva i onda u voznji vidit dali tlak benge raste s tlakom turba. Regulator tlaka je na suvozackoj strani dole, prati kamo ide crevo od benzina.
pricas da si ugradio dodatni filter goriva, gdje si ga stavio i kakakv je filter.?
-
Ma obićan mali prozirni,isto auto ide s njim ili bez njega.
Stavil sam ga direktno kod frga, smeća nema bar ga ne vidim! ;) <br><hr><font size="+1" color="red">××××ING FAST GTT</font>
-
za pocetak, skini taj filter, sanse su da bu ti eksplodiral od pritiska....
takodjer, pitam se dali ima dovoljan protok za taj motor. Novi origigi filter je sasvim dovoljan.
-
Dobro to nije problem njega vadim van(tak i tak sam ga stavil da vidim dal ima smeča).
Pumpa i filter su stari tri četri mjeseca! :smile08: <br><hr><font size="+1" color="red">××××ING FAST GTT</font>
-
Mario, fpricao sam sa frendom vezano za Italiju, nema 2.0 integrale, samo 1.6 turbo.
Ove jace cirkuliraju medju vlasnicima otpada, i nemoguce ju je kupit jer ju nitko nece prodat ako im slucajno i stigne.
-
Kas, tako smo i mislili da će bit. Svejedno, hvala na trudu! ;)
-
Inace, kupio je sebi savrsene felgice sa gumama za 100 eureka.
Ima dosta jeftinih stvari, ali treba ici dalje.
-
Dal se možda može poštelat taj regulator pritiska?
Dali je moguće da je glavni filter ptegnul smeće pa sad nemre pumpa dobro drukat? :smile10: <br><hr><font size="+1" color="red">××××ING FAST GTT</font>
-
moze svasta bit. Trebao bi provjeriti tlak benge na frgi. Regulator se neda stelat.
-
KO bi to mogel proveriti?
-
moras samo imat tlakomjer... :)
-
Ma ja isto bez veze ××××m, nemam ga kaj mjeriti kad znam da je preslab.
Išao sam metodom "eliminacije" i sve upućuje da nema dost benge, odnosno auto više vuče iz frga nego kaj u njega dođe benzina!!!
Mamu mu ××××× stalno nekaj ××××, lud sam već!!! :smile09: :smile09: :smile09: <br><hr><font size="+1" color="red">××××ING FAST GTT</font>
-
I, braco, kad ide auto u oglas?
:smile06:
-
E ×××× mu mamu!!!
:smile06: :smile06: :smile06: <br><hr><font size="+1" color="red">××××ING FAST GTT</font>
-
NIsam videl odma, tlakomjer?
Kakav, kak se mjeri,kam se kopća??? :smile10: :smile10: :smile10: <br><hr><font size="+1" color="red">××××ING FAST GTT</font>
-
bilo kakav tlakomjer koji ide do cca 3 bara, stavis T prikljucak na crevo od benge kod frge i na to spojis tlakomjer.
-
Dobro,shvatio!
Kaj kad ustanovim sa sigurnošću da je tlak preslab,jaća pumpa, kolko jaća? :)
Unaprijed hvala!!! :smile07: <br><hr><font size="+1" color="red">××××ING FAST GTT</font>
-
Mozda ti je membrana od starosti postala porozna.
Kakvu imas pompu, el, ili mehanicku_
-
Gosn. TL dal se bavite vi možda preuređivanjem dizelskih prdekalica? :smile08: <br><hr><font face="Courier" color="blue">VW Golf MKII 1.8, 90ks & VW Beetle</font>
-
STEVO! Odmah da si se ispričao Imperatoru! :smile18:
-
MH nemoj se ljutit na mene. Nemožeš niti zamislit tugu na mom licu sada. Jadan sam da jadniji nemogu bit. O bože šta je benzin tako skup :( Vozio bi se u Meganeu 1.6 a ne u Astru 1.7 DTI onda :( :( :(
Ah... :( Pomozte<br><hr><font face="Courier" color="blue">VW Golf MKII 1.8, 90ks & VW Beetle</font>
-
Kas, imam električnu pumpu i stara je par mjeseci. :smile08:
-
cuj gtt, moras izmjeriti koliko tlaka imas benge. Treba vidit jel pumpa kriva ili regulator tlaka. Mozda te i frga zeza... mozda je pukla membrana u djelu za dodatno obogacenje....
-
Dragi TurboLimač primijetio sam da ti nitko ne piše. :(
-
TL - evo nesto nam nije jasno :
kako to da Docu - bravo na 140 pokazuje 3500okr.
a meni brava 4200 - na 140 .
danas provjereno s moje strane, on je svoju sliku prilozio, a ja budem u subotu !
tko tu sada koga zaje... ? :smile17:
jel ti mislis da je 5. u bravu stvarno toliko duga kod njega, a ja imam neki BMW-ov mjenjac ( da bar ) ili sta je ?