Evo me, sada sam registrovao nick. Ono onda je izgleda moj nick koristio doktor, jer se opet javio pod mojim nikom i napao mene... Znaci ovdje on je ono lupao gluposti...
Printable View
Evo me, sada sam registrovao nick. Ono onda je izgleda moj nick koristio doktor, jer se opet javio pod mojim nikom i napao mene... Znaci ovdje on je ono lupao gluposti...
VR6
Jedva čekam ad opet nešto lupiš, kao ono s rušenjem ventila! Jer više sada nemaš izlike da neko koristi tvoj nick!
vr6, slusaj me kopile: slucajno sam utipkao sad tvoje ime jer sam pisao tebi. Inace nema potrebe koristit tvoje ime jer ovako i onako pises previse gluposti.
Nece sada niko lupiti to Calibra, nema visi doktoru pristupa mom nicku... Jedino ako ovi nemaju neku rupu u sigurnosti, da svaka cvaka moze uletiti. Slucajno si sada utipkao, i tamo si mozda isto slucajno...
Ponekad mi je žao šta milošević nije imao neku manju atomsku bombu pa da raznese sve vas mutave bosance.
Doktore jesi li ti krenuo vec u srednju ili jos ides u osnovnu skolu. To ti u nedostatku argumenata i pameti pricas sad o atomskoj. A da je tako bilo, nebi bilo onda ni glupog doktora mozda, jer zracenje se bas nekontrolise tako lako, ali ti ni to ne znas...
a od kuda si ti doktore?vjerovatno neki pijani zagorac.steta sto te mama rodila(samo si njoj lijep).negdje su se voji namucili da te narave takvog blesavog.konju nepodojeni!
i ti bosanci su ti zagreb izgradili.a i imaju aute koje ti neces nikada moci kupiti.za 10 godina su kupili kuce i bmw i mercedese.a vi zagorci- imate krapinskog pracovjeka.i vi ste iz toga doba(vidi se i po inteligenciji) :smile10:
Šta si i ti Mara Bosanac pa se tu k....š? Znaš šta, pa vi uopće nemate nacionalnost! Bosanska nacionlnost nikada nije niti postojala! Vas se jedino prepoznalo po imenu Muslimani, ali to je vjera, a ne nacionalnost!
A da je kojim slučajem Tuđman (hvala Bogu da je mrtav) uspio ne bi vi ni zemlju imali. Bibi bi ko Romi, rasipani po svijetu bez grude vlastite zemlje!
Inače, nisam iz Zagreba, ali bogami ne znam koji je to "pametan i radišan" Bosanac izgradio Zagreb! I još i vozite bolje aute, imate bolje kuće,... Bla, bla, bla....
Ma u kurcu ste večem nego mi! Onoliko koliko mi kasnimo za razvijenim zapadom, duplo toliko ste vi iza nas! A najgore je to što ste toga svjesni i boli vas, boli vas to više od svega!!!
a sta papcino ne kazes od kuda si?mi imamo drzavu ali nam ni to ne treba da bi imali dobre aute i kuce.a vi hrvati?tko je uopce cisti hrvat?pa vi ne postojite, 100 umre 1 se rodi.za 2 godine ce vas biti manje nego nas:)
cim vozis opel znaci da si zagorac!!!
kupi si auto pa onda seri!bas si prava seljacina!tebe mama ocito nije volila!
a ti INTCP kenjas VR6 da nije rekao mostarcu nista za uvrede a sta si ti rekao Calibri i doktoru.nista jer oni nisu tebe sprcili.i ti si seronja kao i ostali!!!!!!!!!!!!!!
To nema bas neke veze s autima... To sto tzv. doktor pocne, pustite ga nek prosipa u svom selu, treba ga ignorirati... bar u ovakvim situacijama i s ovakvim postovima.
a by the way bio je na forumu u pocetku jedan tip Sasha i dosta je znao o autimaali je ocito skuzio da ovo nije za nega kad je vidio bi×××× koje valjaju doktor i calibra(vi mora da ste braca)
Mara
Bosansko kopile, šta vi Bosanci nemate nekakve site-ove o autima pa morate na našima smrdjeti?
Pa jel ti to pravis Calibra ovu stranicu pa je tvoja?? Mozda je prave iz HR, ali domena je com, to nije samo hrvatska domena... Zato mozes zaboraviti na ono bosanska stranica...
seljacino zagorska sjedi si u onu tvoju vectru coupe :)) i jedi govna i pij pivu jer je to jedino sto znas.
Kak se lijepo castite s komplimentima, sve da mi se bljuje. Ljudi ne serite vise, svako ima svoje misljenje i prihvatite to, zaboravili ste da je ovdje tema Lancia Delta HF Integrale!
Neki to ocito neznaju, pocevsi s Calibrom, koji nije skuzio da je ovo forum o autima. I saznao sam nesto o ZG Auto Show, bit ce svasta, 156 GTA, Bentli Arnage, Nova E-Klasa, ali opet nece izgleda biti Subaru...
VR6 daj molim te dođi. Mislim da ćemo te lako prepoznati, pa te neće biti problem prebiti. Svi su pozvani. Smrdljivče vi balije još niste čuli za higijenski papir, brišete dupe prstima i eto epidemije žutice. Ko onda ima manire pračovjeka. Stoko zmazana.
Ko je tebe seljo pozvao na ovaj forum. Bjezi odavdje bolje ti je, idi cisti svoj traktor...
a jesu ti bosanci stvarno najveći debili. Stvarno šteta šta vas nije Milošević dokrjačio. Pa i ja bi mu pomogao, a i većina hrvata, sad kad vidimo koja ste vi kopilad. Znate zašto je u bosni trava visoka? Zato jer je sva stoka (bosanci) došla u Zagreb. Šta uopće tražite ovdje?
VR6
Ne znam ko vozi traktor? Pa nemaš li ti u dvorištu trojku dizela? Zvuk isti ko i Zetor!
Ti dosta zaostajes za tim bosancima, al s ××××××ma poput tebe se neprepire, jer nista nece skontati. Mislim da je doktor i calibra sve jedna ista ××××××...
Ti izgleda Calibra nikada nisi cuo 3 dizela, to je najtisi dizel koji sam cuo, jedva se cuje kad se ugrije, skoro ima zvuk kao benzinac... Sad ti pricaj sta oces, al vidjet ces kad cujes da sam upravu...
Vr6, pa sad mi je tek jasno da se ti voliš šaliti, a ja tebe cijelo vrijeme pokušavam shvatit ozbiljno. nasmijes me bolje od "prijatelja"! Golf 3 dizel je glasniji od svakog benzinca čak i kad ne radi. Moj Tipo ima remus, ali bez obzira na to uvijek čujem kad je golf u blizini. drnda traktor, ali šak ko traktor: ono trk,trk,trk,trk
e pa ako je diesl jako tih znaci da nevalja(mislim za ove starije aute,jer danas tako stisaju ove prestizne da ni ne cujes da je diesel),tj, da mu je slaba kompresija,meni je frend radio genmeralku na dieselu i sada je mnogo bucniji nego prije,ali puno bolje ide,jer ima kompresije
V6, ne ispali se objašnjavat. sad će te opet popljuvati jer neće shvatit što iim govoriš. Sad će ti VR6 napisati kako si rekao da bmw dizel nist ne valja jer je tih ili nesto slicno.
Golf trojka dizel je najtiši dizel? Radi ko benzinac? Pa ovo je da umreš od smijeha!:))
Pa Golfa dizela čujem na kilometar udaljenosti! A i čini mi se da ti je sluh dosta stradao u Golfu! Vjerojatno od preglasnog motora i očajne izolacije!
Nisam rekao svaki dizel, oni tdi i sdi se cuju, ali ovaj moj ima skroz ok zvuk. Znao sam da necete vjerovati, ali ako nadjes negdje tog obicnog tricu, poslusaj pa ces vidjet. A sto se BMW dizela tice, to je ok auto, imali su u prosloj trici vec dizel motor od 143 ks. Nesto je kalibra pricao za BMW 320i, 6 cilindara, 2.0 150 Ks. Sta fali, ima odlican zvuk. Sad sto je 150 ks ni to nije lose. Kaze ko je kos to proizvodio 2.0 i 6 cilindara. Imas Lexusa 2.0 V6, jos se i danas prozivodi. Ima jos nekoliko automobila s tom zapreminom i V6 motorom, ali ti ocito nisi upoznat...
bas si prave spomenuo, lexus. Svaka njima čast i kavaliteti i svemu tome, ali pa da baš svaki model mora biti kopija mercedesa a sad i bmw-a. I alfa ima 2.0 V6, ali taj ima turbo i 200 ks pa je to ipak nešto drugo. Ovaj u E36 320 je stvarno očajan motor. Puno troši, a za tu snagu loše ide.
[IMG]http://www.newcars.nl/fotos/volkswagen/golf5d.jpg[/IMG]
Čuj ti bosansko kopile VR6!
E36 sa 150 ks je teška krama! 10.5 do sto, a u gradskoj malo bržoj vožnji zaboravi potrošnju ispod 15 litara!
Dakle auto pola k....a ne valja!
A koji se još motor osim sdi i tdi stavljao u trojku? Koji je to tihi stroj?
A Calibra, mozes li ti ista kulturno reci, da nevrijedjas?? Ugradjivalo se jos nekoliko motora u Golfa, GTD, TD, 1.9 D, taj je moj, obicni dizel, bez direktnog, trosi oko litru vise od SDI-a, ali je tisi dosta... A taj BMW, nemojte se kaciti za BMW, to su vrhunski auti, i ja cu si mozda uskoro uzeti bas taj 320i ili neki jaci. Taj 320i se moze napucati dobro, mnogi trkaci BMW-i su bas ti modeli 320i, 320ST i slicno. Zato nemorate trositi rijeci, jer BMW je jedan od najboljih proizvodjaca motora na svijetu, ko jos pravi bolje motore. Vidi F1, imaju tek godinu iskustva, a vec su prakticno najbolji, da jos imaju M. Schumachera, nebi im niko nista mogao...
ovaj mulac usporedjuje motore F1 sa automobilskom industrijom, pa to su dva razlicita svijeta, osim toga vise manje danas svi rade solidne motore
VR6
GTD i TD su isti motori! GTD je dizel varijanta GTI benzinca! Dakle, to bi trebao biti nešto "sportskiji" dizel!
Nisu isti, slicni. GTD - Golf Turbo Diesel ( tako pise u prospektu VW ) ima 75 ks, TD ima 70 ks. Nije nesto, ali VW-ovi dizeli najmanje trose. Znam da F1 i obicni motori nisu isti, ali isti ih proizvodjac pravi, ako zna napraviti najbolji i najaci F1 motor, onda sigurno zna napraviti i dobar za obicni automobil.
Nesto ste pricali za BMW 320i performanse, gledam sad u katalogu Adac Special, njemacki, imaju skoro svi auti navedeni, i stariji i noviji modeli, po njemu 320i 150 KS, ide do 100 za 9.8 sekundi i postize maksimalnih 214 km/h. Ima zato 323i sa 170 KS, koji ide do 100 za 8.0 sekundi i ima maksimalnu brzinu od 227 km/h.
BMW 320i
[IMG]http://www.chief-rocker.de/galerie/3er01/3er-01.jpg[/IMG]
Subaru Impreza Prodrive, 265 KS, pogon na sva 4, 5.2 do 100. Kosta oko 40000 eura. Nevjerujem da se moze dobiti nesto sportskije s cijenom do 50000 eura od ovoga. Mozda Mitsubishi Lancer Evo 7??
[IMG]http://www.iwoc.co.uk/images/subaru/uk30014.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.iwoc.co.uk/images/subaru/uk30013.jpg[/IMG]
znaš ti šta možeš napraviti sa bilo kojim Opelom? Tuč se u glavu čekićem što te neko ××××no obradio kada si kupio to smeče od auta!
Ako imaš sreće pa ti nakon tri godine ne počne hrđati mislim da će u servisu pasti u nesvjest.
A što se ubrzanja po tvorničkim podacima tiče?
To se odnosi na savršene uvjete, tj. dobar mjenjač koji je najvažniji u cijeloj priči.
A Opel ga nikada nije imao niti će ga ikada napraviti, jer debili iz Russelheima nisu sposobni raditi sportske automobile.
Oni su naučeni izrađivati gastarbajterske automobile a seljačinama koje idu radit u Njemačku auti poput Kadeta GSI ili Calibre 2.0 16V ili možda turbaka su poput najboljeg orgazma jerbo su prije vozili u najboljem slučaju YUGO!!!!
Performanse se mjere u optimalnim uslovima. I voze aute predpostavljam vrhunski vozaci, koji super brzo saltaju. BMW ima jos i najbolje mjenjace na svijetu skoro, one manualne. A Calibra bi da dokaze da je njegova kanta bolja od BMW-a. Jos smanjio BMW-u 320i ubrzanje za skoro sekundu, da kaze kako je njegov opel 2 sekunde brzi. A stabilnost bmw-a i calibre, ja bi ipak rekao da je BMW stabilniji... Niko Pulic je vozio Deltu, pa BMW-a 3. Ako je njemu stabilan, i ako misli da moze s njim najbrze ici, onda je auto vjerovatno jedan od najboljih.