Aries, nije uopće bitno na koliko okretaja razvija snagu nego na koji način ju razvija.
Printable View
Aries, nije uopće bitno na koliko okretaja razvija snagu nego na koji način ju razvija.
Doc, ma nema efekta sa tobom puno pricati o tome, tebi je Ferrari bolji, neka je, nemam ja tebi sta dokazivat da je porsche bolji kad jest, a to sto ti neznas da Porsche radi bolje sportase, i sto to nemozes shvatit , to je tvoja stvar. Svako svoj ukus, ti volis Ferrari i Alfu, ja Hondu i Porsche, ok, nema problema, stvarno je vrijeme da prekinemo sa ovom raspravom, rekao sam sve sta sam htjeo u vezi porsche vs Ferrari, ako hoces, mozemo razgovarati o Alfa vs Honda. :smile07:
najbolji su mi ti koji su se vozili u 33 1.8 TD sportwagon pa po tome mogu zakljuciti da je porsche bolji auto od Ferrari...
ma...
vidim da je po rezultatima tko je veci sportas. Ferrari ubire F1 i GT, a Porsche u klasama ispod je zakon! Iako ga i u N-GT Modena posteno ××××...
interceptor, istina je to, ali ja sam vozio Hondu Accord 2.4 Type S, i znam o cemu govorim, taj auto se vrti najbolje izmedju 5000 i 7500( crvena zona),to je sportski motor. Moze se voziti i lagano, elastican je, ali moze i pravo sportski. imam iskustva sa Alfama i Hondama, i znam o cemu pricam.
""najbolji su mi ti koji su se vozili u 33 1.8 TD sportwagon pa po tome mogu zakljuciti da je porsche bolji auto od Ferrari...""""
i meni :)) :)) :)) :)) :))
Doc, ja stojim iza svog misljenja, i znam o cemu govorim. :smile07: ( jesam vozio 33, ali 1.7 16V :)) :)) :)) )
Ajde Karies prestani kakiti.Usporedjivati Hondu sa Alfom je svetogrdje.Kada je Alfa osvajala titule u F1 Honda nije ni postojala.
Istina.Honda je pocela aute raditi negdje oko 1960, a Alfa je vec u to vrijeme imala niz sportskih uspjeha i dvije titule prvaka u F1!!!
S-B, ko je tebe sta pito :)) , nemoj pricati o necemu o cemu pojma nemas :))
Karies??? :)) :)) :)) , imas li ga???
neznas sta znaci ime Aries :)) :)) :))
Ocito ima pojma jer je napisao istinu osim tvog nicka mozda.
pa bas i zato cijenim Hondu vise nego Alfu, Honda je uspjela puno u kratko vrijeme( 45 godina ) i samostalna je firma, ima vrhunsku tehnologiju i radi vrhunske automobile. Alfa je samo ime, nekad je bila nesto, ali vec vise od 20 godina je nista posebno, samo talijan sa lijepim dizajnom. Honda je kao marka bolja i uspjesnija od Alfe.
Alfa nije dorasla Hondi, Honda je u cijelom svijetu popularna i ima reputaciju o kakvoj Alfa i cijela talijanska autoindustrija samo moze sanjat.
Honda radi bolja sportska auta, bolje ovjese, bolje mjenjace, bolje motore, sve, alfa se nemoze mjeriti sa Hondom :smile07:
Aries, kažeš da si iz Sarajeva.
Zemo i ja sam al živim u Norveškoj. Koliko si gore, koliko imaš godina i šta voziš?
Pozdrav!
Pisces( ti si riba ), zivim u Nizozemskoj vec 9 godina, rodjen sam i sve do 1995 sam zivio u Sarajevu :smile07:
imam 20 (skoro 21)godina, vozim Hondu Accord 2.0i ES iz 1999 :smile07:
Porsche NIJE samostalan!!!
Pa ne znam samo odakle to vadite? Nije još od 2. svj. rata. Kaj je vama???
I još nešto, ne zanimaju me švabska mjerenja na švabskoj stazi. ××××no me ne zanimaju!
Ferrari vozi i vozil bu krugove oko Porschea. Uvijek! Jedino di ga Porsche vjerojatno šije je kvaliteta.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * *</font>
Zemo, a nisi li ipak malo premlad i zelen da bi znao sve o autima? Dosta uvjeravaš i napadaš, a nisam siguran da se u svemu slažem sa tobom.
a ti???? :)
Pisces, imam puno iskustva sa autima, vozio sam dosta auta, znam puno ljudi koji opet znaju puno o autima, auta su mi hobby :smile07:
Girrari:
""Porsche NIJE samostalan!!!
Pa ne znam samo odakle to vadite? Nije još od 2. svj. rata. Kaj je vama??? ""
Stvarno pojma nemas
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Pisces, a sta to ti vozis i kolko godina imas??
29 g i vozim Talijana protiv kojeg puno pričaš i vidim da o njemu puno ni ne znaš. Alfa 166 V6.
"Pisces :
""Dosta uvjeravaš i napadaš, a nisam siguran da se u svemu slažem sa tobom.""
Pisces, na sta mislis, o cemu se ne slazes, ja ne napadam, nego dajem svoje misljenje, e sad ti meni reci sta ti mislis o ovoj temi?
Ma mislio sam da puno i opširno pišeš.
Nego kako ide taj Acord sa 20 motorom. To je 150 ks?
Pisces, imao sa dvije Alfe, vozio sam 156 2.5 V6, 147 2.0 TS, 155 QV, 164 QV, 166 3.2 V6, a imao sam Alfu 145 QV i Alfu 156 2.0 TS.
Volim ja Alfu, ali gledam stvari realno, ne pretjerujem.
moja Honda ima 147 KS
kad si napustio Sarajevo?