ali s druge strane... kako su spiskali 720 miliona eura za proizvodnju.... treba to negdje i zarait :)) .
Printable View
ali s druge strane... kako su spiskali 720 miliona eura za proizvodnju.... treba to negdje i zarait :)) .
Jeste se oladili? :)) :smile15:
.. poceli su da igraju na " svapski " nacin ....ako ne znas sta je dobro , znas sta je skupo ( naravno samim tim i dobro ..?? )..!! :))
.. pa dobro .. , ali zato ove osnovne varijante kostaju malo vise od dachie ..?? :))
:)) tko aero? ak misliš mene... oko onog ladan ko špricer još od poćetka debate.
ili drugim rijećima... ak su se zdušno poćele uspoređivat kruške sa jabukama, ja sam cijelo vrijeme iz prikrajka podizao rukicu i napominjao, da smo nas dvoje, na poćetku samo malo prokomentirali soćnost jednih i drugih. :smile06: :smile06:
inaće, bemvejac je kako vidiš u "slatka zajebancija" modu a activa je još malo antiprotivan. iako to oštro poriće :smile06: :smile06: :smile20: :smile06: .
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
activa...koštaju malo sutra... :smile09: . samo naj jadnija je takva. već sljedeći model opizdi za 2k eura više. pa sljedeći maltene opet toliko...
prebrzo se to penje. bar meni se ćini. par godina nazad si za čak i manje novce mogao dobit auto više klase od C4. recimo, Xantia je koštala oko 40k maraka ak ostanemo u vlastitoj kući.<br><hr>
.. pa neko mora biti i " antiprotivan " ..?? :smile15:
.. sada nam nema vise padobranaca , i mora se nekako uzburkati diskusija , i razbiti monotonija ..?? :smile08: :))
.. activa V6 , 3.0 , sa full opremom je kostala 50 do 55 000 maraka ..??
.. ali to su bila neka druga vremena ..!! :( <br><hr><font face="Impact" color="blue">citroen on the road again</font>
Za nevjerovati je da 1.6 HDi 110 KS neće biti u početku prodavan kod nas te mi se ne sviđa (stara priča) što citroen kod nas ne pruža mogućnost kombinacije svih motora i nivoa opreme nego nas ograničava na nekoliko kombinacija motora i opreme kod svakoga modela. To je moja najveća zamjerka!
e vidis zato odes kod brata 307 i on ima sve kombinacije ! :))
:)) :)) :)) aero...
a baš me zanima, kako bi se posvađali oko ovakvog dialoga:
aero: ".. dobro vam izgledaju ovogodišnje jabuke."
drugmirko: "aha, neki dan sam gledao... ptpuno sam ostal ovak :o :o kak su soćne. sve ostale su bile suhe tvrde... a naše... soćneeee.
aero: "uh, al da vidiš kak je moja kruška soćna."
drugmirko: "aha, al moraš probat i našu jabuku. Jonagold je stvarno dobar."
VTR: "je, je... neki dan mi reće jedan što je imo šljive, da one prema našim jabukama nevaljaju ništa."
BMW-T: " :smile06: :smile06:
activa: "šta? pa za jednu vašu šljivo-krušku možeš dobit pet naših jabuka. dobivaš više za iste pare.."
BMW-T: " :smile06: :smile06: joj nemoj... pa to su ipak kruške."
activa: "šta kruške...#&$*"
BMW-T: "ma kave jabuke... to su kruške..."
activa: "#&%$#*@!!&%*??"
BMW-T: "$%#&"/!!?#"&%$"
aero: " :smile10: čekajte ljudi.. to su kruške i jabuke..."
drugmirko: "ljudi... pa govorimo o njihovij sočnosti..."
BMW-T: "ma... odo ja.. $#!
activa: "nisam baš tako mislio ali... #$%&!!"<br><hr>
BMW-T: "jutro.. kako ste...[IMG]http://www.fito-info.bf.uni-lj.si/SI/Organizmi/sistemat/foto/m1-093.jpg[/IMG] :smile06: :smile06: ;)
drugmirko: " :smile06: :smile06: :smile06: odi vidi kruškasti forum, poslat ću ti...
activa: "ma volim ja kruške..#%&!.. i malo i šljive ali, onaj š(u)ipak mi stvarno ide na živce! :)
:smile06: :smile06: :smile06: <br><hr>
druže pogodak u sridu ! :smile06: :smile06:
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: Legendarno...
.. drugmirko , pa ti si odlepio skroz ..!! :smile06: :smile06:
.. priznaj , cime si se " podmazao "..?? :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
:smile06: :smile06: :smile06: izgleda, da mi je periodično inhaliranje mirisa pokakanih pelena ostavilo malo traga.. :smile06:
aero, u prvom kvartalu iduće godine budi pripremlejn na slićne nus pojave. :smile06: :))
... jabuke su ipak najbolje ..!! :smile19:
.. i najjeftinije ..!! :smile19:
.. i najzdravije ..?? :smile19:
.. i naravno najlepse ..!!
.. :smile06: :smile06: :))
.. ja " vucem " posledice toga dopinga vec 5 godina ..??
..mozda je to uzrok moje " antiprotivnosti " ..?? :o :smile06: :smile06:
"aero, u prvom kvartalu iduće godine budi pripremlejn na slićne nus pojave."
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Dobra kruška je ipak bolja od najbolje jabuke... :)) :smile06: <br><hr><font color="blue">BMW M POWER [IMG]http://www.m5board.com/vbulletin/images/smilies/M5launch.gif[/IMG]
</font>
kak se uzme... ak ti se jede štrudl onda teško... :smile06:
a i mi nekad jeli kruškov kompot i pili kruškov liker... pa su nam onda jabuke odjednom kiselije :smile06: <br><hr>
a za onu hrpu smajlića mogu ti reć samo... smej se smej, i tebi će stić rusi! :smile06: :smile20: :smile20:
.. a to sto su kruske vrlo , vrlo teske za probavu ..?? :smile19: :))
.. poznavaoci ( u koje ne spadam ) , kazu da je mrtva trka izmedju kruskovace i jabukovace ..??
I to vrlo brzo... :))
Zato ćemo se prebaciti na šljivovicu... :))
.. mislis na ono sto ovde zovu .." brlja " ..?? :smile06: :smile06:
e pa u to ime... u zdravlje, drugovi! :)
:)
... uzdravlje ..!! :)
.. Drugmirko , imas li pri ruci neku adresu servera preko koga mogu poslati slike sa mog HDD-a ..??
ehooo...
znate onu... tko rano rani.... :))
imam! mc ju objavio prije neki dan:
:URL=www.imageshack.us:imageshack.us:/URL:
ludnica! besplatna, bez logiranja (dok ne pobišeš cookie), i sama ti ispiše link na sliku u željenom formatu za postanje na forum (ono img, /img u uglatim zagradama) tak da skopiraš slikicin url i drapneš ga pasteom direkt u poruku :) .
mc, svaka ti... itd, za taj server. :smile06: <br><hr>
a, da. sućut za Mareu. nadam se, da su gospođa prošli bez ozljeda.
.. hvala ..!!
.. da , prosla je bez ogrebotine , jer je brzina bila mala , pa se cak ni vazdusni jastuci nisu otvorili ..!!
.. marea se pokazala kao prilicno sigurna prilikom sudara..!!
Što je bilo? :smile10:
E, taj Imageschak je upravo genijlna stvar. Ja ga korstim već duže vrijeme, a saznao samo od BMW-a za njega. :))
.. e ako je od BMW-a , onda ga necu koristiti ..!! :smile09: :)) :))
.. zena mi je imala laksi udes sa kamionom , ali je sve OK , sem sto je marea malo stradala , ali ce za koji dan opet biti kao nova ..!! :)
Glavno da je žena ok, za ostalo lako... ;) :)
...ma žene su neuništive, mogao bih se kladit da je kamion kudikamo lošije prošao.... :smile06:
.. na kamionu nema nikakve stete ..?? :smile08:
Izgleda da sam propustio raspravu stoljeca... treba pitat one koji su ipak neki k.... vozili u zivotu... moj stari je imao i porschea, jaguara, jednom cak i feraria nekog, razne bmw-e itd... i to sve od 90. god. na dalje... pa tvrdi da je citroen stvarno dobar auto u svom podrucju... Treba biti skroman u svome razmisljanju i kad si kupis jedan auto bez obzira koji, svejedno si silibajzer nedoje... koji bi htio glumit facu a postoji puno vise onih koji si mogu kupit 10 i 50 novih sedmica pa ne pricaju gluposti... stop... peace.. :smile24: :smile24:
zeNNoN, a gde si bio kad je bilo " gusto " ..?? ;) :))