Pa 33 je bila, koliko se ja razumijem u alfe, svijetlo plava-na zelenu boja. Tanke gumice i tako to...
Printable View
Pa 33 je bila, koliko se ja razumijem u alfe, svijetlo plava-na zelenu boja. Tanke gumice i tako to...
ja se slazem sa VR6 sto se tice dizajna.pogledaj japance gdje su dosli zbog dizajna u evropi?
a sto se tice Calibre-znas kaj kad prestanes voziti auto ciji su proizvodjaci poceli sa radnjom bicikala onda mi se javi.opel je ××××××.koji opelovi motori?to je za nis.ja sam vozio opel i to je gore od fiata
a sto se tice golfa.ako hocete udoban, sportski, skup auto s mracnim motorom, sa skupom unutrasnjoscu kupite si BENTLEYa. jeep PUCH nije luksuzan nego kvalitetan jeep.jadan ali izdrzljiv posebno prve serije, a ne ove nove koje je mercedes sredio
ja gospodo moja ne govorim da je golf savrsen auto.on nije luksuzan ali je kvalitetan(ne mislim na seriju 3 i 4).nije lijep ali je kvalitetan.nema kocnice kao u formuli 1 ali su izdrzljive.kuzite?a sto se tice Phaetona-sta fali tom autu?kosta manje od S-klase a nije nista losiji.nedavno su opozvali ne znam koliko SL-ova zbog nkih gresaka.pazite decki auto kosta 300 000 dm(za te novce si napravim peterokatnicu).to je sve isto govno drugo pakovanje.vama ne valja VW pa kenjate po svemu i tu se vidi da ste pristrani.ovaj auto nije ni dosao na trziste a vec ga pljujete.sta onda ako u nazivu ima narodni auto?to nema veze s luksuzom i kvalitetom.ja bi radije uzeo Phaetona nego S-klasu.jeftiniji je a ne vozis se nista losije.ljudi koji kupuju takve aute ionako ih voze 4 god i prodaju ih
ja uostalom najbolje znam kakav je auto mercedes.to voze nogometasi i seljacine(to je jedno te isto).a i tetak mi radi u mercedesu i sveke god vozi novi mercedes i kaze da je to ×××××× od auta.kaze da je audi jeftiniji a i manje se kvari.bratic mi vozi za MINICAR i imju sve mercedese do 3 god starosti.prvo, diode su slabo zalemljene pa na rupama trepere a kasnije uopce i ne rade.300 000 km e-klasa 2 puta radili getribu, problemi sa elektronikom...pa sta bi vi radije sad Phaeton ili S klasu?ja bi radije Phaeton i mislim da mu Lancia nema konkurencije barem ne sto se tice izbora motora a ni alfa a ni fiat
Jest, reci im... Nek se stide, tako pricat o VW-u. Ferrari, spada pod fiat, u F1 su najduze, koliko li 50 godina, BMW je tek 2 sezone bio, a ove, ili sljedece ce ih mozda vec sibati. To znaci da njemci ne znaju napraviti dobar auto, a pogotovo motor?? Ne znam jel to vama "Alfistima" u krvi, al volite i lagati i biti nerealni kada je upitanju alfa. Ne znam sto ce Vam to...
Daj VR6 shvati jednom da nitko ne tvrdi da Talijani rade kvalitetnije aute, dapače švabe u nekim detaljima briljiraju, ali kad gledaš auto gledaš ga ko cjelinu, kad sjedneš za volan moraš imati neki osjećaj prema njemu, neko strahopoštovanje ako je puno konja pod haubom. Vozio sam se u tom famoznom Golfu GTI, kad sjedneš u njega, ko da si sjeo u Zetora, a kad u Alfi vidiš sve one fine cajgere, zvuk motora najfinije vrste, to je feeling! Od Švaba meni osobno jedino BMW može pobudit neko zanimanje kad sjednem u njega (pogotovo 6-cilindr.) Frend ima običnu 318 (malo dorađen ovjes i spuh), ali kad me provoza smrznem se, baš zbog proklizavanja stražnjeg kraja (××××ga nisam naviko, ali je ××××na šema) :)) :)) :))
Mara,
nikad nisam i neću hvaliti Opela da je ne znam kakva marka, ali za lovu koju treba dati za polovnjaka definitivno je isplativ (isključeni modeli Vectre i Astre prije 95 godine).
Zanima me samo kako je Fiat bolji od Opela? Pa Fiat već u srednjoj klasi nema automobil (Marea nije srednja klasa, isto kako to nije niti VW Vento ili prije Jetta! kužiš?). Dakle Fiat može samo konkurirati Astri i Corsi, a gdje je konkurencija za Vectru, Omegu, Zafiru, Speedsera...?
Kakav Fiat čovječe? :smile11:
Mara...strasno me zanima jedna stvar...koji ti auto imas i koje ti aute volis???jer...uvijek imas neki stav, pa uopce ne mogu skuziti sta je zapravo tebi dobro...dosad sam shvatio sta ti nije dobro
mara, mogao bi ti i malo manje pisat da ostavis mjesta za nas ostale. Opel, Fiat, VW, reno, japanci... - sve je to ista konfekcija. To sto neko nema bas sve modele ne znaci da se ne moze mjeriti. Ni opel nema auto u klasi Fiat Barchhete. to nista ne znaci. Uostalom sve su to narodna kola i male su razlike medju njima.
VR6, Nemas ti pojma sta je Fiat, i sta je Ferrari i sta je Formula 1. Ne mozes usporedjivat VW i Alfu. To je isto ko da usporedis fiat i BMW. Zna se sta su narodna kola poputa VW i fiata. Jeftina kofekcija. Automobili poput Alfe, Lancie, Maserati, Ferrari su nesto sasvim drugo i za sve njemacke prozvodjace nedostizna klasa kad je u pitanju dizaj i uzitak voznje. MOzda su njemci i kvalitetniji, ali kolko vidim upravo njemacki auti su najvise opozivani u srevise nakon sto ih prodaju.
Kako to Marea nije auto iz srednje klase ?? Pa kome je onda taj auto konkurencija ?
Taj auto je stigao '97 kao zamjena za Tempru koja je valjda bila srednja klasa pošto je Croma bila vrhunac u ponudi Fiata. Inače Fiat je prvi od svih europskih a mislim i svjetskih proizvođača imao najrašireniju ponudu auta u svim klasama još početkom '60-ih dok su ostali imali automobile u svega 2-3 klase.
Zonta,
Tempra je Tipo s 4 vrata, isto kako je i Marea Bravo s 4 vrata, isto kako je Vento/Jetta Golf s 4 vrata. Sve su to auti na istom podvozju, samo sa par centimetara više u duljinu. Isti je međuosovinski razmak. To što je bravo dobio "guzicu" ne smješta ga u srednju klasu!
a lancia Dedra je na podvozju delte, i Alfa 155 na podvozju Tipa, i mazda 626 na podvozju 323. I seat toledo na podvozju golfa, pa ih svi i svugdje svrstavaju u srednju klasu isto ko i Mareu
Ma sta ti pricas doctor, vw jeftina konfekcija, pa golf istog godista je skupli od alfe vise klase novijeg godista, i to tebi jeftinije. I ljepse alfe, mozda ove nove, ali one stare 33, 75 nikada nisu lejpse od VW-ova, i nelupaj zato djabe. Sad sto se filinga tice, zavisi koji GTi vozis i tako. To zavisi i od motora do motora.
Alfa 33 je ljepsa i od Golfa 4, Jedini golf koji prizanm je golf 1, a to se zna da ga taljan nacrato. Golf je auto za seljake. Golf voze sirotinja kojoj treba auto koji malo trosi i mali troskovi odrzavanja. To sta on kosto kolko kosta to je stvar prmitvnih vlasnika i jos vecih kretena koji to kupuju. Dobro, VR6 bas ne kupuje sirotinja. To kupuju sinovi bogatih oceva koji nemaju zavresenu osnovnu skolu
pa nema veze što je auto na istom podvozju kao i manji modeli, to je stvar marketinga da auto predstavi kao srednju klasu.
Inače bi i Fiat Coupe po tebi spadao u istu klasu u koju i Tipo jer je baziran na njemu
Jasta, sirotinja i ×××××ni. Onda 80% ljudi spada u tu grupu. A alfu ko kupuje je pametan, ajde suti tamo. Zna se dobro zasto ljudi kupuju golf, a da je ona alfa ljepsa, to nikako. Golf se i prodaje dobro jednim dijelom zbog dizajna...
ha ha ha ha, golf se prodaje zbog dizajna. Pa ti stvarno decko nisi na cistome. Golf nema dizajn. To je ko da na kontejner stavis svjetla i zabijes kotace. Ma sta vredjam kontejnere, pa oni imaju vrhunski dizajn naspram golfa. Dobro, dosta sale. Shvacam da golf nije svima ruzan, ali defenitivno ga je vrijeme pregazilo i jako delko je od trendova komapakte klase.
Golf se kupuje jer drži cijenu, lako ga je prodati, a servisira ga svaki "kućni majstor"!!! A voze ga kreteni koji misle da su face ako je napred VW, a iza TDI!
I danas je golf lijep, dvica, i trica, 4 mi se nesvidja nesto posebno, tek ako se sredi malo. I danas se mnogi okrecu za GTi-ima, a zasto ako su tako ruzni??
[IMG]http://www.internet79.com/ace49/images/vr6.jpg[/IMG]
Sad recite da je ovo dole mozda ljepse, hah...
[IMG]http://gallery.consumerreview.com/car/gallery/pictures/alfa166-92.jpg[/IMG]
Nisam bas ford fan, al je ovaj cool. Cosworth, pogon na sva 4, oko 300 ks, kazu izlazi 2003, cekam to...
[IMG]http://www.online-supercars.com/supercars/backgrounds/ford_focus_cosworth.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.online-supercars.com/supercars/backgrounds/porsche_911_carrera_4s.jpg[/IMG]
Perfektan auto bi trebao izgledati ovako...
[IMG]http://www.online-supercars.com/supercars/backgrounds/seat_salsa.jpg[/IMG]
Visok od tla, pogon na sva 4, prostran, lijep, jos bi samo volio mozda da ima jos 2 vrata, al i ovako je ok...