-
Doc, ocito neznas o cemu govoris, jazz, CR-V, HR-V, ti modeli nisu obcenito sportski, ali jesu za svoj koncept , i u usporedbi sa kokurencijom.
meni recimo porsche 911 GT3 izgleda vise sportski nego 360 Modena, i meni je Gt3 i ljepsi.( stvar ukusa )
Tako isto i 147 GTA, jest ljepsa od Civic Type R, ali Civic Type R meni izgleda vise sportski.
Accord meni bas izgleda sportski, 156 izgleda lijepo i sportski, ali Accord izgleda isto sportski kao i 156, samo ima drugaciji dizajn,
Recimo, Meni Honda S2000 izgleda vise sportski nego BMW Z4 ili Porsche Boxster.
To je sve stvar ukusa :smile07:
-
cezy, ovo si ti napisao:
"GT2 NE vozi gt klasu.Lister,Viperi,Sellen,Ferrari. Porsche vozi samo gt-n"
"550 Maranello koji je pobjedio u gt seriji vozi grupu gt-n,a ne gt di voze 911-eri"
A kaj sad po tvojem na kraju voze porsche i gdje on to dominira? U jednom tvrdis da porsche vozi GT, a u drugom GT-N (pise se N-GT)
-
Doc, zato najbrzi Porscheovi ( GT3, GT2, Turbo, Carrera GT, GT3 RS ) jedu sve Ferrarije :smile07: na Nurburgringu :smile07: i sto se tice "handling" su bolji Porscheovi. :smile07:
-
Hondini dizeli zaostaju za alfinim 20 godina :smile16:
Hondin dizajn je iz 80-tih :smile16:
Porche je ruzan auto za one koji misle da bolje nema. :smile16:
Di je pors u formuli ???
Di su svabi u rally ???
Di si Honde bmw i stc ???
Ferrari je za vas bokce drugi svijet. :smile18: :smile18: :smile18:
-
odi na www.fiagt.com pa provjeri:
Evo ti stanje GT klase prošle sezone:
1. Biagi/Bobi - 550 Maranello
2. Gollin/Capellari - 550 Maranello
3. Bryner/Caldari - 550 Maranello
Porsche je pobjedio u slabijoj klasi N-GT. A to ti je isti ××××× ko da se tješiš; nismo pobjedili u F1, ali smo pobjedili u F300!
-
Ferrari dino je imao 195cv!! :)
Boxter nikad nije bio direktan konkurent ferrariu.Pa cak ni obican 911 carrera koji je konkurent maserati gt-u.
Ali zato gt2,gt3,gt3 rs,turbo,i carrera gt,hebu majku svima,ne samo ferrari-u. :)
Neznam sad kak se zove koja klasa.Uglavnom tamo di voze Modene,spykeri,m3 gtr tamo vozi i 996.
A u klasi sa maranellom nema niti jednog porschea.Jel oni koncepciski nemaju auto u koji bi stao tako veliki motor.Mora biti atnosfera. :)
-
Aries, a koje vozio te aute, koliko krugova je odvozio, jesu svi auti vozeni u istim uvijetima, jesu gume bile u istom stanju, jesu bili dovljno zagrijani, kakva je vlaga bila taj dan.....???
×××× se meni za ta mjerenja. Tome vjerujem isto ko i testovima u auto blicu!
Mislim, tako ti mogu ja na svoju stranicu staviti neka mjerenja pa da vidis da Alfa pere sve Porsche-e! :))
-
????? Hondini dizeli zaostaju 20 godina???? Alfa radi dizele???? FIAT radi dizele i tura ih u Alfe!!!
A Ferrari je drugi svijet samo za one koji sline za njim. Ja, havala bogu, ne! :smile19:
-
[IMG]http://www.americanlemans.com/gallery/052703RdAtltesting/29Porsche%20Ferrari%20.jpg[/IMG]
:smile18: :smile18: :smile18:
-
mybyte, jos gore ××××te! znači zsaotaju 20 godina za Fiatovim dizelima! :))
-
GT2, GT3, GT3 RS, 911 Turbo , Carrera GT, sve su to najbolji sportski automobili, pravi sportasi, a sta Ferrari ima?? SAmo Challenge stradale i Enzo :)) ,
Doc, fino sam ti rekao, Porsche radi bolje sportase i basta :))
sto se tice Nurburgringa, neznas sta ces drugo da kazes pa onda govoris kako to nije dobar test :)) :)) , ××××ga, realnost je realnost, a neki od vas jos uvijek imaju neku "" svoju realnost "" koja veze nema sa cinjenicama :)) :)) :))
-
[IMG]http://www.fiagt.com/system/_showimg.php?key=19&size=3[/IMG]
-
mybyte, ni ja, meni je Honda NSX veci sportas od svakog Ferrarija :smile07:
-
e jeste ludi.
common rail 1,2 3 prvi u alfi.
Ko je od vas ikad vozio kakvu pravu alfu ili hondu do njenih ili bar vasih granica ??? NiTKO !!! SERONJE ××××ne.
A po ferrariju ××××te od jala, muke i zlobe kenjatori. JA ne osporavam vremena ovjes i neznam sta na porscheu ali je ruzan do boli ko hitlerova buba, daj neko ubaci nekog zutog po mogucnosti.
Seronje.
Mercedes i bmw su vise sportski od porchea. :smile17:
-
cuj aries, a tebi GT prvenstvo i F1 nisu realnost??? Ne, to je netko izmislio rezultate, jel tako! A auti se mjere po nekakvim svapskim lokalnim stranicama.... :smile17:
-
Porsche ima vise uspjeha u autosportu nego Ferrari, i Porsche ima vecu ponudu i radi bolje sportase nego ferrari :smile07:
-
?????, nemoj se ljutit, ali ti si totalni idiot :smile09: :))
-
[IMG]http://www.supercars.net/PicFetch?pic=1998_ferrari_f50_gt-2.jpg[/IMG]
evo ti jedan F-50 GT, 720 KS
-
zasto je onda enzo raspodan na nevideno ?? Zato jer je ×××××× ?
×××× vas katalenic u 924
:smile16: :smile16: :smile16:
-
Nurburgring je jedini test koji je realan i koji moze nesto reci o dinamici i drivebility-u auta.
[IMG]http://thecars.free.fr/wall/wall17/porsche_lemans.jpg[/IMG]
KILLER!!! 6.30 na ringu Stefan Belof!! :smile18: :smile18: :smile18:
-
Je pa i gt1 je rasprodan!! ;)
-
Svi cemo se složiti da Formula 1 najnapredniji sport!
A ko ima najvise pobjeda, naslova, bodova...???
Ferrari!
:smile16: :smile16: :smile16:
-
hahahaahahahaha
njegov killer je TOYOTA GT ONE
:smile16: :smile16: :smile16: :smile16:
-
????, ko je reko da je Ferrari ××××××, niko, nego neki ovdje ×××× po porscheu a dizu Ferrarija u nebesa. To nije fer, jer realno gledajuci Porsche radi bolja, kvalitetnija auta i bolje sportase.
-
u f1 porche nema sto traziti, samo nekad rade terence i karavane i "spostase" od 200 i kusur ks i on je bolji on je prodavaniji ××××s sport ××××s f1, bitno da glumci kupuju i da.....
e pa nije golf prodavaniji ?? Pa onda je golf NAJBOLJE AUTO ¨! :smile16: :smile16: