-
A i s multanovom je sve manje mogućih izvlačenja. Prije su te slikali i slali doma obavijest o počinjenom prekršaju i tražili podatke o vozaču. Pa ako nisi poslao na vrijeme dobio si još dodatnih 500 kn kazne (osobno iskustvo). A mogao si poslati kaj si htio ili još bolje pisat žalbu da ti nisi vozio, a auto se koristi u firmi pa se ne zna ko je...itd. To je prolazilo. Ali mene je zadnji puta zaustavila patrola koja je nakon kaj sam proletio pokraj multanove bila u radio vezi s prvima koji su slikali. Samo me obavijestio i uzeo podatke. Kazna je stigla za 3 tjedna. Ograničenje 60, moja brzina bez tolerancije 93, kazna 200 i kazneni.
-
Sport ukoliko se radi o 3.0 serijskom motoru iz neke Lancie, onda je to alfin V6 koji se ugrađivao u lancie.
-
A sve je to ista pašta!blokovi su isti, i sad je to vrlo važno čiji je!Tako sam čuo!
-
Fala, decki, ak je tak, moze, inace uhvatili su me laserom, nisu me slikali. ××××× im mater, a bil sam prvi u koloni, ostali iza mene su se isto vozili oko 100-tke. Sto nisu i njih zaustavili??? U ××××× nek idu, platil bum, kriv sam i amen!
-
Sport, u ovom slučaju nisu samo blokovi isti nego cijeli motor - komplet, samo što je eventualno malo zagušen da nije jak ko original u alfi.
-
Najveća razlika je u natpisu na poklopcu ventila! :)) <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>
-
Zna li netko koliko traži za Jugo? U šta će stavljati novi motor?
-
koja su girrari ××××××.
ak je netko zdimio lovu koju si ti napisao (406.000 kuna) onda je to bio covjek koji i tebe placa a ne netko od organizacije.
ne vjerujem da mozes biti toliko neinformiran a toliko srat.
s tim si postom detaljno pokazao koliko ti je kvocijent inteligencije, i zbilja ti savjetujem da se maknes sa mjesta admina jer to nikako ne zasluzujes. osim toga vrlo si laicki obucen sto se tice i najosnovnijeg automobilskog znanja.
pretpostavljam da nisi bas niti za volanom nesto posebno, inace bi se odavno rijesio tog sporohodnog punta kojeg si jos uz sav njegov nepretjerani sarm naruzio sa dodatnim parom vrata.
i nemoj pricati kako ti je gust razvrtiti tih bijednih i jadnih 60 konja, jer jednostavno nije.-konju!!!!
-
-
Neizmjerno sam ti zahvalan na prosvjetljenju koje sam doživio čitajući tvoj post. Svaka ti čast!
Hvala još jednom.
<br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
-
Samo te najponiznije molim da mi kažeš ko je onda digao te novce, budući da sebe plaćam sam, a ne sjećam se da sam u posljednje vrijeme zaradio 406 000 kn.<br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
-
kaj da ti kazem girrari? ne, ne plačas se sam, jer sigurno ne radis za slamu(mislim na ovo sto radis za vidiauto). i ponovno ti kazem, optuzujes krive ljude. pitaj svog sefa di je lova otisla, odnosno je li potrosena ili maznuta. pa onda pocni bacat optužbe. nekak mi se sve cini da ti studij prava ipak ne lezi, jer ne bus bil dobar odvjetnik ak ovak nastavis.
pozdrav svima, i di je nestala legenda od calibre zendera?
-
Kakav Vidiauto??? Si ti blesav? Pa koje ××××ne veze ja imam s Vidiautom da bi oni mene plaćali? Zato kaj tu drobim na forumu? Onda valjda i sve vas plaćaju, a ja ih definitivno moram tužiti za damnum emergens i lucrum cessans.
Radim sa starim u našoj firmi koja veze s vezom nema s Vidiautom.
Uostalom, kontaktiraj bilo koga iz uredništva Vidiauta, pa ih pitaj kaj sam za njih radil i koliko su mi love isplatili.
Bože blagi...<br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
-
Priznaj girrari, ajd priznaj kolko te plaća vidi!!!
:)) :)) :)) :)) :)) :)) <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>
-
Pa oko dve milje ojra na mjesec. Zato i imam 5 Ferrarija u garaži... :smile17: :smile12: :smile15: <br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
-
-
Samo 5 kom. pa i nije baš za hvaliti se! :)) <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>
-
Svt, di si nabavio to cjepivo protiv ferrarija? ;) <br><hr><font color="red">GTI</font>
-
Pusti T-IE, mi smo imuni na to.<br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
-
..ne bi se štel miješati, ali zakaj se onaj mastodont tak žučno hvata u koštac sa našim Girarrijem..pa kaj mu je on skrivil...i naaaj više me živcira kad se netko javlja, kao ima nekaj za reć i onda koristi neke glupe sakrivene nickove...pa daj se logiraj pa seri onda ti krpo od vinjske kože!
..recimo mene boli ××××× tko koliko zarađuje, sve dok ja dobro zarađujem, a izgleda da ovaj naš sugovornik jalan i zavidan zarađuje malo...no takvi smo mi Turci...
Baj d vej, prodajem Savršeni Daewoo Matiz za 4900 €...očuvan, prešao 30 000 km, stavljano najskuplje ulje, najbolji filteri, nikad gažen, uvijek pažen i čuvan u garaži....eto..kupac plača prijenos a ja pivu...ko hoće nek napiše koju, a ko ne...kaj ja znam...marš u materinu.. :smile12: <br><hr>
-
lanser......koja nova pila zasluzuje takvu legendu?????
daj nas malo prosvijetli......nakon matiza sigurno bu pao koji picolovac,a?
:o :o :o :o :o :o :o
-
vw polo 1.vlasnik, dva put udaren, nikad pažen uvik gažen prodajem! :)) <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>
-
ta ti je dobra!<br><hr><font face="Courier" color="red">Do you feel that a Ferrari is too soft, too civilized for you? Then go for a Lamborghini Diablo. The historic Italian marque keeps producing a car as cars were meant to be until some years ago. The Diablo is an object of desire!</font>
-
haha :)) <br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
-