-
jaaaako uspješna kompanija ;) <br><hr><font color="blue">Do you feel that a Ferrari is too soft, too civilized for you? Then go for a Lamborghini Diablo. The historic Italian marque keeps producing a car as cars were meant to be until some years ago. The Diablo is an object of desire, a car that speaks to its</font>
-
Nakon ove informacije sigurno ne kupujem "Mrvicu" kako moja zena zove Stilo MW - necu podrzavati kompaniju koja se nasutava s ljudima...
-
-
A ××××ga kad mi treba kamion, a nemam love za puno birati...
-
pa nemojte tako ljudi, girrari će se naljutiti...
-
Taj fiat mi već ide na k... samo neke nakarade izbacuju stilo 5v, multiwagon, punto redizajn, novi large sa vectrinim motorim...aaaa...graug.. i ovjesom i povišenim krovom. Nek propadnu p. im m. kad su tako tuplavi.
-
Mislim da ga za sada nismo dirnuli u zicu - nije mi to ni namjera...
-
-
Treba im "gazda"kak i nam u lijepoj našoj, uvijek smo dobri kad nam netko visi za vratom.I naravno uzima "vrhnje".
Samo kaj onda nebu skulptura nek stil i desing ala-GM.
-
INTCP, seronjo jedan. Gdje bi sa bila Alfa, da FIAT-a nije bilo??? Imao bi Ford Alfu, eto di bi bila.
FIAT se proserava u zadnje vrijeme, ali nadam se da će doći pameti. Ne treba zato pljuvati firmu nego trenutno rukovodstvo koje je, očito, hrpa ××××××.
MC, ako kupiš MW, imaš gajbu piva od mene. A onda možda ni ne bu trebali otpustit toliko ljudi iako je to velika provala jer zbog pritiska vlasti, nema novih otkaza do daljnjeg.<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
-
I ×××× te Large sa Opelovim motorom u dupe. Tak ste isto pričali da bu novi Punto imal Opelov 1.4 motor, a na kraju se ispostavilo da je to laž i provala jer se u Puntu nalazi brillante 1.4 16v FIRE!!!<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
-
Ako kupim novi auto dogodine (bez obzira koji), ja kupujem gajbe - daj boze...
-
Može.. isporuči nam ih na Mrežnici... :))
-
-
-
-
-
Nemam ništa protiv , jedino ko bu čekal dogodine. :smile12: :smile12:
-
Sorry, ali mislim da bude meni ipak najduze cekati... :(
-
Ili mozda zelis reci da mogu vec sutra imati odlicnu Alfu? Cek da vidim jel imam negdje u kasici tih pisljivih 21000 uraca, pa da rijesimo probleme...
-
-
Kad pocnu paraviti lijepe automobile, mozda nesto i prodaju...
-
Zanimljivo, al VW isto radi rugobe pa se prodaje. :)) :)) :))
-
VW pravi lijepe automobile, jedino mi ovaj novi Touran izgleda pomalo promasen, ali neki koji su ga vidjeli uzivo su se odusevili izgledom, pa cu i ja pricekati da ga vidim uzivo...
-
Ma daj molim te lijepe. GOLF 5 vrata očaj od očaja, BORA auto koji ima dužu haubu i zadak od kabine, Passat prevjes od pola metra i debiloidna polukružna linija, semafori straga, polo - nekoordiniranme linije i teleći pogled, touran - odvratno, vidim ga svako malo pred salonom, ne da izgleda ko kombi već ko kombajn, toareg, linija u k.. totalno. zadnji dio očajan, svjetla kao dva dreka na ravnoj plohi, zadnja vrata karakteristično vw-ovski loše ukomponirana. Jedini VW koji ima dobro ukomponirana zadnja vrata je passat, a to je iskopirao s audija.. Fabia, octavia, super - ti kvaziprodukti nisu vriejdni spomena. jedino svijetal su im ljepša nego na VW-ima. Superb p assat koji je ionako predug, sa još produženom guzicom i ODVRATNIM svjetlima. Octavia fuuuuj. TT - izvrnjena kada, al može proć, a4 previsoka bočna linija, a3 previše hladan. Stražnji kraj loše, a2 no comment..... Sve govno do govna