-
Četvrti potpuno novi Mazdin model u samo 18 mjeseci bit će službeno predstavljen u Frankfurtu u rujnu ove godine, kada stiže i na tržište.
Mazda je danas započela proizvodnju još jednog modela svoje "nove generacije". Novi će automobil na japanskom tržištu nositi naziv Axela, a na ostalim tržištima, uključujući i europsko, zvat će se Mazda3. Time u mirovinu odlazi dosadašnja Mazdina obitelj 323. Na svom tržišnom putu "trojka" će slijediti uspješne nastupe modela Mazda6, Mazda2 i Mazda RX-8. Službeno predstavljanje Mazde3 bit će na 60. Frankfurt Motor Showu početkom rujna ove godine.
Na istom će mjestu biti objavljeni i dodatni detalji o novom modelu, poput cijena, paketa opreme i pogonskih skupina.
[IMG]http://web.vip.hr/time.vip/Mazda3.JPG[/IMG]
-
[IMG]http://www.mazda.com/publicity/public/200306/0625.jpg[/IMG]
-
Very Nice!!!
Samo se nadam da će bit i u verziji sa 4-vira vrata i nekim normalnim motorima(na našem tržištu). Da bar preuzmu motore iz 6-ice plus 1.6 iz MX-5...
Inače :smile20: <br><hr><font color="red">Ček Republik hir aj kam</font>
-
ne izgleda uopste lose,samo sto ima viska vrata...
-
..to je pravi izgled auta?...
-
Jako dobro... :smile20: :smile20: :smile20:
-
Sve je to već viđeno... negdje.<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
-
To bi trebao biti finalni izgled, trebao...
Girrari: Spermi :)
-
Je, valjda su u Mazdi citali forum, pa kad su vidjeli kako ste spljuvali sasvim novi dizajn Megane - odlucili su se na vec vidjeno... ne mos bolivit - ljudi nikad zadovoljni...
-
Odozada i iz profila, opasno vuče na 307, a naprijed čak ima elemente PT Cruisera.
Moš ga jebat, ali mene to ne oduševljava. Radije onda Megane; on je bar svoj.<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
-
Iz ovog kuta dosta njih bi "vuklo" na PT-a. A ovaj straznji dio... Ne, ne, ne, odustajem. 10 ujutro je a nisam ni kavu jos popio. Nisam se ni probudio kak spada.
Adios amigos :)
-
..ako bude takav to je moj budući car.Čital sam negdje da će ugrađivati 1.6-16v dizelaša od 90 i 110 ks,ovaj 110 bit će moj.Ko će se strpiti do prvog mjeseca :( ...
-
prva varijanta mi je bila malčice ljepša al dobro, i ovako je jako lijep autić :smile20:
-
Je, autić fino zgleda, al ×××× ga kad se ja nemrem otet dojmu...<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
-
Pravo zboriš Girrari. Meni se isto čini ko da je gemišt PT Cruisera i 307. Samo da nebu preveč kiseli. :smile17:
-
Inače, ... prvi dojam, very nice!
-
totalno je nebitno na koda auto "vuče" jer danas svatko svakog kopira i bit če sve sličniji, zar nije i honda(accord) kopirala mazdu(6) u dobrom dijelu itd
meni se sviđa... :smile20:
-
..čuo sam priču da će biti 5% jeftinija od 323 zbog politike opreme.Naime,navodno će biti tri razine opreme.No dobro, neću više pričati jer je sve to navodno...
-
..Mazda3, odi na www.ciudad.com i klikni na auto,imaš tamo 3 velike slike od te plave Axele,daj stavi onu u "pokretu"...
-
[IMG]http://www.ciudad.com/online3/00000000000086862.jpg[/IMG]
-
Izgleda mi super. Ako budem do nove godine skupio pare uzimam ju. Sada bas kao za vraga necu uspjeti sakupit :)
-
Zanimljivo izgleda, posebno ova zadnja slika. Vidjet cemo kako djeluje uzivo... :))
-
-
Dobra, dobra, meni je i 323 strava.<br><hr><font color="red">GTI</font>
-
Fina kola ova nova trica!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>